Tekenen van de tijd – april 2012

‘Betere’ kringen
Op 4 februari 2012 ontdekte ik vanaf de Kornhausbrug in Bern een mooie sneeuwcirkel op dezelfde plaats waar in december 2008 de eerste (zie Share International, april 2009) en in december 2010 de tweede verscheen. Het complexere sneeuwpatroon van 2012 lijkt een exacte kopie van het labyrint in de kathedraal van Chartres. Sinds de sneeuw eind februari is gesmolten, blijft het patroon in het gras zichtbaar en trekt duizenden mensen die er vanaf een nabijgelegen brug naar komen kijken.
F.W., Bern (Zwitserland).
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat alle patronen door de Ruimtebroeders werden gemanifesteerd.)

Sneeuwpatroon gezien vanaf de Kornhausbrug, Bern, begin februari 2012

 

Hetzelfde patroon in het gras, gezien vanaf de Kornhausbrug, Bern, eind februari 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mysterieus teken boven Beieren
Op 1 maart 2012 verscheen ’s avonds tussen 7 uur en kwart over 8 boven Vilshofen, bij Passau in Beieren, een mysterieus raketvormig licht. Het verschijnsel werd door een webcam van een luchthaven in het gebied vastgelegd. Bij het controleren van de opnamen die in de vroege ochtend gemaakt waren, was de controleur van de camera zeer verrast door wat hij zag. “Normaliter kijk ik naar de webcam om wat meer informatie te krijgen over het ijsniveau van de rivier de Donau. Maar deze keer zag ik een vorm die op de Christus lijkt! Ik heb geen idee hoe dat kan; de camera functioneert uitstekend.” (Bron: tz-online, Duitsland)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit teken gemanifesteerd werd door Maitreya. Berichten speculeerden dat de vorm een figuur was, mogelijk van de Christus. Het betrof echter de vorm van een raket als symbool voor een toekomstige technologie die de mens naar de verste grenzen van ons zonnestelsel zal voeren en uiteindelijk nog verder.)

UFO’s boven Nederlandse graancirkels
Tussen 2007 en 2009 nam ufo-onderzoeker Robbert van den Broeke een reeks foto’s in Nederlandse akkers waar graancirkels verschenen zijn en legde daarbij verschillende ruimteschepen vast. (Bron: www. bltresearch.com)

Grote ufo boven een graancirkel in Standdaarbuiten, op 11 juli 2009 gefotografeerd door Robbert van den Broeke. (Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het een ruimteschip van Mars was.) © Robbert van den Broeke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ufo boven akker in Zavenbergen, op 4 augustus 2009 gefotografeerd door Robbert van den Broeke. (Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het een ruimteschip was van Mars dat op het punt stond een graancirkel te maken.) Ufo boven akker in Zavenbergen, op 4 augustus 2009 gefotografeerd door Robbert van den Broeke. (Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het een ruimteschip was van Mars dat op het punt stond een graancirkel te maken.) © Robbert van den Broeke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto links: Lichtpatronen op 21 en 22 februari 2012 door Luc Guillory gefotografeerd in Dijon (Frankrijk).
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat deze lichtwonderen gemanifesteerd worden door de Ruimtebroeders in samenwerking met Maitreya.)

 

 

UFO op Fox 10 News
Op 8 maart 2012 was tijdens een rechtstreekse tv-uitzending van de verkeersinformatie in de stad Phoenix (Arizona, VS) op de achtergrond een grote felle lichtflits te zien. De lichtuitbarsting op Fox 10 News werd naar men dacht veroorzaakt door de explosie van een elektrische transformator, maar volgens plaatselijke nutsbedrijven waren er geen transformators geëxplodeerd. Het voorval vond plaats enkele dagen voor de dag dat 15 jaar eerder, in 1997, de bekende “Phoenix Lights” werden waargenomen, waarbij een groep stralende lichten werd waargenomen die zich in een V-vormige formatie boven het gebied rond Phoenix voortbewoog. (Bron: news.yahoo.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een ruimtevaartuig was van Mars.)

 

Heilige lingam gematerialiseerd in ashram Swami Premananda
Op 20 februari 2012 werd om kwart over 10 ’s avonds een grote Shiva Lingam gematerialiseerd in de Premananda Ashram in Trichy, Tamil Nadu, tijdens het hindoe feest van Mahashivaratri (de Grote Nacht van Shiva). De lingam (een symbool van de schepping) verscheen vlak bij het altaar van de Shiva Shakti-tempel waar zich Swami Premananda’s Samadhi (spirituele tombe) bevindt. Een jaar geleden werd in de Ashram een lingam van gelijke grootte gematerialiseerd, na het heengaan van Swami Premananda op 21 februari 2011 (zie Share International, april 2011).
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de lingam door Sri Swami Premananda werd gemanifesteerd.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.