Lezers schrijven – mei 2020

Wie anders dan Maitreya
Op 13 maart 2020 was ik in gesprek met een goede vriend bij hem thuis. We hadden het over de vele gebeurtenissen in deze tijd: corona, de beurzen, vluchtelingen, het milieu. De noodzaak om NU op wereldschaal te veranderen, van wedijver en eigenbelang naar samenwerking en samendelen was heel duidelijk.
Op een bepaald punt in het gesprek zei ik: “En terwijl dit allemaal gebeurt stimuleert Maitreya ons…” en ik wilde zijn geweldige energieën noemen, dat Hij overschaduwd wordt door de Geest van Vrede, de Avatar van Synthese en de Boeddha. Maar ik kwam niet verder dan “stimuleert Maitreya ons”. Onmiddellijk begon mijn vriend naar adem te happen en ik volgde in dezelfde seconde. Sprakeloos als we verscheidenen seconden waren, voelden we beiden zo’n krachtige golf energie, en we wisten vrijwel zeker dat het Maitreya was die antwoordde. Wie anders zou dit zo krachtig kunnen doen
Het voelde alsof Hij ons duidelijk liet weten: “Ja, ik ben te midden van dit alles aanwezig en ja, Ik stimuleer de mensheid tot de juiste actie.” Het was een totaal onverwacht antwoord. We voelden ons zeer aangemoedigd door dit teken van Zijn aanwezigheid en hulp in deze tijd van urgentie.
Naam en adres bekend bij de redactie, Nederland.

De mensheid ontwaakt
Vrijdag 3 april 2020, in het begin van de middag, hoorde ik, middenin mijn middagdutje in mijn erker, plotseling het geluid van een sms-bericht op mijn mobiel.
Ik werd wakker en opende mijn ogen. Op een raam tussen mijn woonkamer en de erker zag ik het silhouet van iemand die precies zo gekleed was als Maitreya in Nairobi; zijn armen waren uitgestrekt zoals van een beeld of op een schilderij van “het Heilig Hart van Jezus Christus”. Het duurde niet lang. Ik heb geen andere details behalve dat ik een gevoel van verwondering had. Ik denk dat de persoon Maitreya was.
TD, Jambes (Namur, België).

Bescherming
Toen ik ongeveer 5 of 6 jaar oud was, kwam er op sommige avonden vanaf de bovenste hoek van het plafond in mijn kamer in Lissabon (Portugal) een heel zacht en prettig blauw-wit licht dat in mijn richting straalde en me wakker maakte.
Er was ook een aanwezigheid in de kamer vlakbij mijn bed: er verscheen iemand van wie alleen de romp en het hoofd zichtbaar waren en die me leek te beschermen. Tegenwoordig zie ik dit licht nog vaak om me heen alsof het in een heel klein puntje geconcentreerd is.
Was de ervaring echt? Wie was de persoon bij mijn bed en waarom was hij daar? Heeft het schijnende licht een bijzondere betekenis? Is het stralende puntje dat ik nog steeds zie hetzelfde soort licht als toen ik klein was?
AS, Montreuil (Frankrijk).
Benjamin Creme’s Meester bevestigde dat de ervaring en het licht echt waren, en dat de ‘persoon’ of ‘aanwezigheid’ in feite de Meester Jezus was. Het was een teken van bescherming. Ook is het stralende punt dat nu gezien wordt hetzelfde licht als in zijn kindertijd.

Een ontroerende ervaring
In ongeveer 1999 reed ik op de Ventura snelweg vanaf Tara Center naar huis, waar ik gewerkt had. Dit is een heel drukke snelweg en ik probeerde naar de rijbaan links van me te komen. Plotseling was er een auto recht voor me die ik niet gezien had en ik wist dat ik erop zou inrijden. Ik schreeuwde drie keer “Maitreya” en deed mijn ogen dicht omdat ik wist dat ik een ongeluk zou krijgen. Plotseling voelde ik mijn auto bewegen als in slow motion en alsof een reuzenhand de auto langzaam wegduwde, naar de rijbaan ernaast. Ik deed mijn ogen open en ik was op een andere rijbaan zonder auto’s om me heen. Kunt u zeggen of het inderdaad Maitreya was die mijn auto verplaatste?
PZ, Californië (VS).
Benjamin Creme’s Meester bevestigde dat Maitreya uw auto verplaatste.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.