Tekenen van de tijd – mei 2020

Over de hele wereld UFO’s gezien

Daar de media zich momenteel vrijwel uitsluitend op de Covid-19 crisis richten, was het des te opmerkelijk dat onlangs nieuws verscheen dat gewoonlijk in de rubriek ‘merkwaardig’ staat. In de lucht boven Spanje, het VK, Mexico, Argentinië en Ecuador en Nederland zijn vreemde lichtverschijnselen waargenomen. Berichten van waarnemingen eind maart en begin april waren zo aanhoudend en gelijksoortig dat ze de media bereikten. In Spanje werden ooggetuigenverslagen van lezers gemeld en videoclips gedeeld; sommigen zeiden een stralend voorwerp waar te nemen dat met verschillende kleuren twinkelde, grillige bewegingen in de lucht maakte en soms wel 30 tot 40 minuten lang zichtbaar was…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.