Audio

Lezing door Benjamin Creme: “Een nieuwe beschaving breekt aan”
Nagoya, Japan, 2010

(Engels, met korte inleiding in het Nederlands)

Deel 1: Van Vissentijdperk naar Watermantijdperk

Benjamin Creme geeft een korte inleiding op het thema “Een nieuwe beschaving breekt aan” en vertelt over een van de drie grote gebeurtenissen die op dit moment plaatsvinden: de overgang van het Vissentijdperk naar het Waterman tijdperk, een kosmische gebeurtenis die grote invloed heeft op onze planeet. (duur: 13.27)

Deel 2: De terugkeer van de Meesters van Wijsheid

Benjamin Creme neemt ons mee in de tweede grote gebeurtenis die op dit moment in de wereld plaatsvindt: de terugkeer van de Geestelijke Hiërarchie van Meesters van Wijsheid, samen met het hoofd hiervan, Wereldleraar Maitreya. Hij legt de betekenis en de rol van de spirituele hierarchie uit. (duur: 23.36)

Deel 3: De bundeling van de Krachten van Licht

Benjamin Creme presenteert de derde grote gebeurtenis die op dit moment plaatsvindt: “de bundeling van de Krachten van Licht”. Deze samenwerking met de Ruimtebroeders van andere planeten wordt eenvoudig uitgelegd, waardoor wij in staat zijn deze gebeurtenis goed te plaatsen en te begrijpen in ons complexe tijdsgewricht. (duur: 14.38)

Deel 4: Maitreya en Verklaringsdag

Benjamin Creme staat stil bij de laatste fase van het naar buiten treden van Wereldleraar Maitreya: zijn boodschap van samen delen en Verklaringsdag, de wonderbaarlijke gebeurtenis waarin de Wereldleraar de hele mensheid zal toespreken en wij onze aangeboren goddelijkheid zullen ervaren. (duur: 13.26)