Tekenen van de tijd – mei 2012

Paaswonder van Macedonische iconen
Honderden mensen verdringen zich in de kerk van Sveti Dimitrije (St. Dimitrija) in Skopje, de hoofdstad van Macedonië, om iconen te bekijken die op zondag 8 april 2012 helder begonnen te stralen, een week voordat in de Oosters-orthodoxe kerk Pasen werd gevierd. De honderd jaar oude iconen en fresco’s die bedekt waren door een laag kaarsvet en roet begonnen als vanzelf hun kleur terug te krijgen en glansden alsof ze pas gerestaureerd waren, aldus ooggetuigen. Het begon met een aantal iconen en halo’s rond de hoofden van heiligen, die in goud veranderden, en breidde zich uit naar alle iconen, halo’s, kruisen, harnassen, stoffen en juwelen, en toen veranderden sommige kleuren niet alleen in goud, maar ook in groen of rood.
De kans dat al die fresco’s en iconen door een kunstenaar of “chemicaliën” zouden zijn opgefrist, wordt door waarnemers praktisch nihil geacht, aangezien dit verschijnsel in het bijzijn van honderden mensen plaatsvindt, die het “wonder” met eigen ogen aanschouwen.
“Het is echt een wonder, het begon zondag in het middelste deel van de iconostase (een muur met iconen en religieuze schilderijen). De goudkleur is heel goed zichtbaar en het verschijnsel duurt voort,” aldus pastoor Dimce Malionov. “Sinds vanochtend heb ik het verschijnsel geobserveerd, de helft van de iconen zijn al schoon geworden. Eerst verschijnt er een rode kleur die in goud verandert. Je kunt de iconen volledig helder zien worden.”
Hoewel de huidige kerk in de 18de eeuw werd gebouwd, wordt verondersteld dat er al sinds de 13de eeuw een kerk op deze plek heeft gestaan. Bijna tweederde van Macedonië’s 2,1 miljoen inwoners zijn Oosters-orthodoxe christenen en de plaatselijke bevolking beschouwt het verschijnsel als een teken van God. (Bron: Agence France-Presse; YouTube, mina89madcap)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een wonder is dat door Maitreya werd gemanifesteerd.)

UFO vastgelegd door webcam in politiewagen
VS — Een helder wit licht dat op 1 februari 2012 om 19.54 uur boven Little River, midden-Texas, de lucht doorkruiste, werd bij toeval gefilmd door een camcorder op het dashboard van een politieauto die vaststond in het verkeer. Waarnemingen werden ook aan de media gemeld door ooggetuigen uit heel Oklahoma en Kansas. Het Federale Luchtverkeersbureau zei echter dat het een meteoor was. (Bron: msnbc news)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het licht een ruimtevaartuig was van Venus.)

Mysterieuze ‘geesten’ vastgelegd op webcam
Na het mysterieuze lichtverschijnsel in Vilshoven bij Passau, Duitsland, op 9 februari 2012 (zie Share Nederland, april 2012) is er opnieuw een vreemd verschijnsel in het gebied op een webcam vastgelegd. Op 28 februari, om 22.00 uur, registreerde de webcam van de officiële website van de stad Passau in Beieren vreemde lichtfiguren op het stadhuisplein. “Ze leken op lichtgevende krijgers die het stadhuis aanvielen,” vertelde de persoon die het verschijnsel ontdekte. (Bron: Wochenblatt Region Passau, Duitsland)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een authentiek verschijnsel was, gebaseerd op een ware historische gebeurtenis: de figuren waren Romeinse krijgers die zich verzamelden voor een aanval op een kerk, die daar lang geleden stond. Het verschijnsel werd door de Meester Jezus gemanifesteerd.)

Frankrijk — Op 30 en 31 maart 2012 werd een heldere heen en weer schietende bol boven Toulouse gefilmd, die snel verschillende kleuren flitste rondom een helder centraal punt van licht. (Bron: YouTube: pascal2503)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de bol Maitreya’s ‘ster’ was.)

Frankrijk — Vier UFO’s boven Volvic, 19 maart 2012. Twee flikkerende lichten die zich achter elkaar in de lucht voortbewegen, splitsen zich in een rechthoekige vorm van vier lichten en blijven vervolgens gezamenlijk snel in beweging. (Bron: gather.com; You Tube: kadiethedogg)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de vier ‘sterren’ samen Maitreya’s ‘ster’ vormen.)

 

 

Een foto van een ceremonie bij Mount Shasta, Californië (VS), toont een lichtzegening van Maitreya. Ingezonden door Lyla Shekinah.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.