Tekenen van de tijd – juni 2012

De bundeling van de Krachten van Licht

Tainan City, Taiwan — Op 10 januari 2012 zagen bewoners van de stad Tainan (Taiwan) ’s ochtends een vreemd verschijnsel dat onmiddellijk tot speculaties over een mogelijke ufo boven de stad leidde. Volgens een bericht van CNN: “Het was ’s ochtends licht bewolkt, met een grijs wolkendek op grote hoogte. Tussen ongeveer 10.15 en 11 uur plaatselijke tijd materialiseerde zich een grote bol. Om preciezer te zijn, de wolken werden verdampt en er bleef een volmaakt rond gat met een diameter van ten minste 6 kilometer over.” (Bron: CNN, Examiner.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het 6 km grote gat geen UFO was, maar gecreëerd werd door een ruimtevaartuig van Mars.)

Wetenschappers: ‘Buitenaardse wezens’ bestaan wellicht
Er zijn miljarden planeten zoals de Aarde en vele zijn wellicht bewoond, aldus een onderzoek in het blad Nature van januari 2012.
Een team, onder wie wetenschappers van de universiteit van Cambridge en de University College London, ontdekte tussen 2002 en 2007 tien nieuwe planeten. Aangezien, zoals voorspeld door computermodellen, rond bijna alle sterren planeten cirkelen, is het aannemelijk dat ten minste 10 van de 100 miljard planeten gelijk aan de Aarde zijn, en dus ook de juiste temperatuur hebben om leven in stand te houden. Hoewel de meeste onbewoond zullen zijn, is er een kans op “opwindende nieuwe levensvormen”, aldus de wetenschappers. Daniël Kubas van het Instituut voor Astrofysica in Parijs zei: “We zijn gewend te denken dat de Aarde wellicht uniek is. Maar nu lijkt het erop dat er letterlijk miljarden planeten zijn met een massa gelijk aan die van de Aarde.” (Bron: Daily Mail, VK)

Google Sky — Op Google Sky, een online sterrenkijker, werd een groot schijfvormig voorwerp van onbekende origine  gezien. Beelden van het cirkelvormige groengevlekte voorwerp verschenen op 6 mei 2012 op YouTube. (Bron: news.gather.com, YouTube: planetkrejci)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig is van Mars.)

 

 

 

Amsterdam — Een reeks foto’s van een heldere ster die steeds binnen een seconde van kleur veranderde (klik op de foto om de hele reeks te zien). Eind maart 2012 in zuidwestelijke richting genomen, ongeveer 30 graden boven de horizon. Ingezonden door C.Q., Amsterdam.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp Maitreya’s ‘ster’ is.)

 

 

 

Constanta, Roemenië — 19 april 2012. “Ik zag een ster aan de hemel, of dat dacht ik althans. Wat mijn aandacht trok, was de intens veelkleurige flikkering. Ik pakte mijn camera en begon op te nemen.” (Bron: YouTube: ForsakenCTpk)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp Maitreya’s ‘ster’ is.)

 

 

 

Mission, Texas — 23 maart 2012. “Ik heb deze formatie lichten nog nooit eerder waargenomen op enig militair- of burgervliegtuig dat ik ken. Het voorwerp maakte geen voortstuwingsgeluiden en gedurende het vliegen werden meer lichten zichtbaar.” (Bron: YouTube: STXparanormal)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig is van Mars.)

 

 

 

Houston, Texas, VS — 8 april 2012. Deze opname toont een purperroze zeshoekig voorwerp dat snel in het rond schiet. De filmmaker vertelt: “Ik zoomde in zo veel als ik kon. Ik zweer dat ik niet bewoog. Als je weet wat het is, laat het me dan weten.” (Bron: YouTube: cinmar390)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig is van Mars.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.