Tekenen van de tijd – juli/augustus 2012

Maitreya als de ‘Engel in het wit’ die slachtoffers van het geweld in Syrië redt (beelden van een video op YouTube).

‘Engel in het wit’— Maitreya in Syrië
Een video die (vanaf januari 2012) op verschillende YouTube-pagina’s te zien is, toont een straat in Syrië vol mensen die wegrennen om geweervuur te ontlopen. Eén jongeman is verscheidene keren getroffen en valt op de grond. Mensen schuilen en kunnen niet naar hem toe, omdat de straat door pro-regeringstroepen onder vuur wordt genomen. Er wordt geschreeuwd en mensen rennen in alle richtingen, niet wetend hoe te helpen. Op dat ogenblik komt een man, geheel in het wit gekleed, rustig naar voren gelopen. Hij nadert de gewonde man, buigt voorover en tilt hem moeiteloos op. Hij lijkt hem met één arm te dragen en levert hem voorzichtig af aan een groepje mensen die zich om de hoek schuil houden. Daarna verdwijnt hij in de video.
Zoals opgemerkt door getuigen van het voorval was de ongeïdentificeerde man gekleed in een smetteloos wit gewaad, wat niet toepasselijk is voor een conflictsituatie gegeven het feit dat in de Islamitische cultuur wit de kleur van de bedevaart is. Eén blogger merkt op dat de kleding van de redder niet werd besmeurd door het bloed van het slachtoffer.
Verscheidene commentaren verwijzen naar het feit dat de mensen in de video ‘Allah’ beginnen te roepen als teken van herkenning.
Bronnen in Syrië zeggen dat dit niet het enige geval is waarbij ooggetuigen mensen in het wit zagen die hulp boden aan de slachtoffers van het voortdurende geweld. Een andere video bevat dit commentaar: “Een van de Syrische vrijheidsstrijders werd door de onderdrukkers gevraagd: ‘Wie zijn de wezens die op witte paarden strijden? Breng ons naar hen toe.’ De vrijheidsstrijder wist het niet!” (Bron: YouTube: ‘Angel in Syria SubhanAllah’)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de geheel in het wit geklede man Maitreya was.)

Maitreya als de ‘Engel in het wit’ die slachtoffers van het geweld in Syrië redt (beelden van een online video).

Tekenen van de aanwezigheid van de Ruimtebroeders

Spiraalvormige UFO boven Midden-Oosten

Caucasus, 7 juni 2012

Op 7 juni 2012 werd een vreemd vliegend verschijnsel waargenomen dat een ruime baan beschreef over Georgië, Armenië, Turkije, Libanon naar Jordanië en andere landen in de regio. De politie in de verschillende landen kreeg telefoontjes van mensen die meldden dat ze een ufo hadden gezien die een spiraalbeweging in de lucht maakte. Het stralende voorwerp wervelde in het rond en scheen op een gegeven moment in rook op te lossen, aldus enkele ooggetuigen. Het voorwerp straalde licht uit en werd gevolgd door een rooksliert.
De Israëlische strijdkrachten gaven na het voorval een verklaring uit waarin ze meedeelden niet op de hoogte te zijn van enige activiteit in het gebied. De vooraanstaande astronoom dr. Yigal Pat-El, voorzitter van de Israëlische Vereniging van Astronomen en directeur van een observatorium, vertelde de krant Ediot Ahronot dat het goed mogelijk was dat het voorwerp een ballistische raket was. “Naar alle waarschijnlijkheid is het uit elkaar gesprongen en zagen de mensen de resten en de brandstof ervan. Het bereikte een hoogte van 200-300 kilometer en dat verklaart waarom het op zoveel plaatsen werd gezien,” aldus Yigal Pat-El tegenover de krant. Hij voegde eraan toe dat het geen meteoor was: “Het leek op een kleine kern die plotseling begon te groeien en spiraalsgewijze bewegingen te maken.”

Israël, 7 juni 2012

Vermoedens dat het vliegend voorwerp wellicht een raket was, werden ook aangewakkerd door een verklaring van het Russische ministerie van Defensie, dat het land als test een strategische intercontinentale ballistische Topol-raket had afgevuurd. De lancering vond plaats in het Russische gebied vanuit zuidelijk Astrakhan naar een testgebied in Kazachstan, 3500 km van de noordgrens van Israël vandaan waar het voorwerp werd waargenomen.
De baan van de raket en de baan van de mysterieuze ufo verschilden echter nogal. (Bron: dailystar.com.lb; cbn.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het spiraalvormige voorwerp een ufo was van Mars.)

Brazilië (2012)

UFO “ruimtebollen” vallen uit de lucht
In 2011 en in februari 2012 zijn in respectievelijk Namibië en het noorden van Brazilië ongeïdentificeerde metalen bollen uit de lucht komen vallen. De bolvormige metalen voorwerpen wegen tussen de 30-50 kilo, hebben een diameter van ongeveer één meter en hebben twee uitsteeksels aan weerskanten van de bol. In beide gevallen nam de militaire politie de bollen in beslag. (Bron: The Namibian; theblaze.com; rt.com)

Namibië (2011)

(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat beide ‘ufo-bollen’ van Mars komen en dat ze doelbewust werden vrijgegeven om op Aarde te vallen als onderdeel van een reeks tekenen in het kader van een programma van de Ruimtebroeders om de mensheid attent te maken op hun bestaan en zeer algemene hints te geven over hun technologie. De ‘ufo-bollen’ zijn replica’s van vaartuigen die in de ruimte gebruikt worden om de gesteldheid te controleren, zoals niveaus van straling, andere soorten vervuiling, enz. Het zijn laboratoria en informatievergarende vaartuigen.)

 

 

Onderwater-UFO in Oostzee
In 2011 ontdekten Peter Lindberg en Dennis Asberg van het duikbedrijf Ocean Explorer een mysterieus voorwerp in de Oostzee. Het voorwerp is cirkel- of halvemaanvormig met een lange staart en heeft ongeveer de afmeting van een jumbojet. De sonar bracht een enorme cilinder aan het licht met een diameter van 60 m en een 400 m lange staart, die ongeveer 91 m onder de oppervlakte van de Oostzee rust. Het ongeïdentificeerde onderwatervoorwerp – een zogeheten uso – toont een treffende gelijkenis met het ruimtevaartuig Millennium Falcon uit de film Star Wars IV – en lijkt duidelijk door mensenhanden gemaakt. Niet ver van de uso ligt een kleiner schijfvormig voorwerp eveneens met een ‘staart’-stuk dat ongeveer 400m van de romp uitsteekt.
In het weekend van 8 juni 2012 gingen de duikers terug naar de plek en gebruikten een camera met afstandsbediening in een poging om de precieze identiteit van het voorwerp vast te stellen. (Bron: Huffington Post; dailymail.co.uk)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat beide voorwerpen replica’s zijn die doelbewust zijn ‘vrijgegeven’ door de Ruimtebroeders. Het vaartuig is een replica van een Marsiaans vaartuig. De ietwat kleinere metalen schijf die dicht bij het ruimtevaartuig werd gevonden is een soort sonde, eveneens van Mars.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.