Tekenen van de tijd – oktober 2012

 

Wonder in Kaboel
Tijdens Ramadan dit jaar (2012) maakte Wagma, een 12-jarig meisje uit Kaboel (Afghanistan), een buitengewoon wonder mee. Zij vertelde dat nadat ze ’s morgens was opgestaan en de Koran aan het citeren was een oude man met een lange witte baard bij haar kwam die vol noor (zegeningen) was en een wit-met-gouden sjaal om had: “Ik was aan het bidden. Hij kwam dicht bij me, bewoog zijn sjaal over me heen, lachte naar me en verdween. Wat er daarna gebeurde, kon ik niet begrijpen. Ik werd bang en ging naar mijn vader. Mijn vader vroeg: ‘Heb je je gezicht gezien?’ Ik antwoordde: ‘Nee, pap.’ Toen ik mijn gezicht bekeek, waren er zoals je ziet tekenen van Allah en Mohammeds naam op mijn gezicht. Daarna ben ik naar de ablutie gegaan (ik ontvang al ablutie). Toen ik terugkwam, had ik nog meer tekenen van Allah en Mohammed, nu in mijn nek en op mijn vinger. Ik voel geen pijn en er is ook geen zwelling. Ik denk dat het aan mij is gegeven door Allah.” (Bron: YouTube: TypicalShahab)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ‘oude man’ Maitreya was. Het is een teken van Maitreya dat de hele wereld Hem spoedig zal zien — en voor moslims dat Hij er is.)

Nieuwe Boodschap van Sai Baba
Wat volgt is een verslag van een droom van Jairo Borjas uit Bógotá (Colombia). De Venezolaanse Jairo Borjas is al jarenlang devotee van Sai Baba en verbleef op aanwijzing van Sai Baba, die hij tijdens interviews ontving, van 1997-1998 in Diens Ashram. Sai Baba, de grote geestelijk leider die in Puttaparthi (India) was gevestigd, overleed in 2011. Op 29 april 2012 kreeg Jairo Borjas een droom waarin Sai Baba hem een bijzondere boodschap gaf:
“Hij vertelde me heel nadrukkelijk dat we op het punt staan een buitengewoon moment in de geschiedenis van de mensheid mee te maken, het zal heel spoedig zijn, en dat Zijn macht en glorie zich op manieren zal manifesteren die we nooit eerder gezien of ons voorgesteld hebben. Die tijd nadert snel.”
Swami vertelde me: “Mijn devotees moeten ontwaken uit de droom. Ik ben niet het lichaam of een andere vorm van God, maar alle namen en alle vormen. Hoe kan die eeuwige en onmetelijke God tot één vorm beperkt zijn? Hoe kan gezegd worden dat Ik een staat van gelukzaligheid bereikt heb of dat Ik in samadhi of mahasamadhi ben, terwijl Ik als God altijd in gelukzaligheid verkeer en gelukzaligheid zelf ben? Als Ik ben waar je altijd naar op zoek bent geweest, ben Ik de bron van alle geluk en gelukzaligheid zelf. “O devotees, wordt wakker, wordt wakker, wordt wakker… De tijd dat grote Wijzen en Sidha’s eeuwen hebben gewacht … nadert snel. Word je bewust van wie Ik ben, mijn werkelijkheid van die Alomtegenwoordigheid, die Grootheid en Majesteit en bereid je voor op een buitengewone gebeurtenis die op het punt staat zich te ontvouwen … waarin Ik zal terugkeren op manieren die je je nooit kunt voorstellen. Vertrouw Me, heb volkomen geloof en geef je over. Heel spoedig zal alles Mijn glorie en grootsheid verwerkelijken.
“Ga nu over de wereld en verspreid mijn boodschap. Vertel iedereen voorbereid te zijn. Dit is een belangrijke tijd en een grote gelegenheid, er staat iets buitengewoons te gebeuren in de geschiedenis van de mensheid.” 17 mei 2012. (Vertaald [in het Engels] door Ana Diaz-Viana uit San José)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat dit een authentieke droom van Sai Baba was, maar de bewoording niet precies is zoals die werd gebruikt vanwege gedachtevormen in het denken van de dromer.)

Voormalig CIA-agent zag bewijs van Roswell
Een voormalig CIA-agent zegt dat hij bewijs heeft gezien dat in 1947 in Roswell (New Mexico, VS) een ufo is neergestort en dat de lichamen van de ruimtemensen met het vaartuig werden geborgen. Chase Brandon, die gedurende 35 jaar bij de CIA werkte, bezocht een bijzondere afdeling van het hoofdkwartier van de CIA, die medio jaren ’60 de ‘Historische Geheime Informatie-verzameling’ werd genoemd.
“Op een dag keek ik daar wat rond en las een paar van de titels, voor het merendeel handgeschreven opsommingen van wat er in de dozen zat,” zei Brandon. “Er was één doos die echt mijn aandacht trok. Er stond één woord op: Roswell. Ik pakte de doos, lichtte de deksel op, snuffelde er wat in, zette de doos terug op de plank en zei ‘Goeie god, het is echt gebeurd!’” Hoewel Brandon niet precies wil onthullen wat er in de doos zat, vertelde hij dat er “wat geschreven materiaal en enkele foto’s in zaten, en dat is alles wat ik over de inhoud van de doos zal zeggen, aan wie dan ook. Maar voor mij was dit absoluut het moment waarop bevestigd werd dat alles wat er volgens mij gebeurd was, en waarvan ik wist dat veel andere mensen het ook geloofden, ook daadwerkelijk had plaatsgevonden.
“Het was een vaartuig, duidelijk niet van deze planeet afkomstig, dat was neergestort en ik twijfel geen moment dat het gebruik van de woorden ‘stoffelijk overschot’ en ‘lijken’ precies was waar mensen over spraken.” (Bron: huffingtonpost.com)

Deze foto, die in februari 2011 in Moret-sur-Loing (Frankrijk) werd genomen tijdens een workshop beeldende kunst voor kinderen, laat een lichtzegening van de Meester Jezus zien. Ingezonden door D.P.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lichtpatronen op gebouwen aan Northdown Street, nabij Kings Cross, Londen, om 8.27 uur ’s morgens op 17 juli 2012. Ingezonden door P.C. uit Slough (Engeland). (Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de patronen zijn gemanifesteerd door Maitreya, in samenwerking met de Ruimtebroeders.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekenen uit de ruimte
Twee recente graancirkelformaties in akkers in het VK. Zie voor meer informatie: www.temporarytemples.co.uk
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de formatie in Waden Hill werd gecreëerd door een ruimteschip van Venus en die in Liddington door een ruimteschip van Mars.)

Liddington, 21 juli 2012 © Steve Alexander

 

Waden Hill, 1 juli 2012 © Steve Alexander

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.