Lezers schrijven – oktober 2012

“Goed ontmoet”
Op zaterdag 16 juni nam ik de trein naar Purmerend. Toen ik was uitgestapt, vroeg ik aan een echtpaar de weg naar het winkelcentrum. Mevrouw zei: “Wij gaan ook die richting uit, wij lopen met je mee.” Zij gaf mij heel lief een arm en haar man liep met ons mee. Het was een wat ouder echtpaar en zij had een hazelip. Ze vertelden dat ze in Purmerend woonden. We praatten wat terwijl we liepen en ik vertelde hun dat ik naar het winkelcentrum ging om het kwartaalblad de Wederverschijning over vrede en andere zaken uit te delen. Aangekomen in het winkelcentrum namen wij afscheid. Zij gaf me heel lief een kus en ik kuste haar ook, en hij was ook zo liefdevol, hij gaf mij een hand en ik hem een kus. Toen ik de kranten aan het uitdelen was, zag ik hetzelfde echtpaar ook langs komen. Hij nam een krantje aan en zij zei zoiets als: “Hoe kan ik jou nu bijna voorbijlopen?”
In 1986 bezocht ik voor het eerst een lezing van Benjamin Creme in Nederland. Toen wist ik meteen dit is de WEG, de weg van SAMENDELEN. Dit is de Toekomst. Eindelijk Vrede Op Aarde.
Ik zou heel erg graag willen weten wie deze twee lieve mensen waren. Waren zij bijzondere personen, en zo ja, wie waren Zij?
C.N., Egmond aan Zee.
Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de ‘vrouw’ de Meester Jezus was en de man een discipel van de Meester Jezus.

Tweemaal gezegend
Ongeveer een jaar geleden kwam de informatie op mijn pad die Share International al tientallen jaren verspreid. Het was door een radioprogramma op Mantra FM, een Argentijnse radiozender op internet. Ik was erg onder de indruk van de informatie en afgelopen maart vormden we in onze stad een kleine Transmissie-meditatiegroep.
Onlangs dachten we erover om meer naar buiten te treden en besloten de krant Emerger Mundial (de Spaanse editie van het kwartaalblad de Wederverschijning) te verspreiden, en daar begonnen we ongeveer een maand geleden mee.
Op 25 juli 2012, na een lange wandeling en uitdelen van kwartaalbladen, ontmoette ik op een plaatselijk festival in La Coruña een heel ongewone man. Hij vroeg om eten, maar had een zeer elegante manier van doen en zijn kleren, hoewel oud, waren ook heel elegant. Hij legde uit dat hij niet naar de soepkeuken kon voor een maaltijd omdat het vakantie was en vroeg uiterst beleefd of ik hem wat geld kon geven om eten te kopen.
Ik had deze man al eens ontmoet, in januari dicht bij mijn huis, een paar dagen nadat mijn moeder was overleden en ik voelde me toen helemaal niet goed. Ook toen maakte hij grote indruk op me, hoewel ik me nu niet meer kan herinneren of ik hem bij die gelegenheid geld heb gegeven, maar hij wekte toen hetzelfde gevoel bij me op als bij deze ontmoeting.
Ik voelde dat hij een bijzondere persoon was, met grijs, lang haar en een baard en heel bijzondere ogen, blauw als de hemel. Ze staan in mijn denken gegrift.
Ik vraag me af of hij een bijzondere man was of misschien een Meester. Ik heb hem op twee ‘bijzondere’ momenten in mijn leven ontmoet en beide keren gaf hij me veel vrede. Dank u voor alles wat we van Share International ontvangen.
L.R. La Coruña (Spanje).
Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de ongewone man de Meester Jezus was.

Welkom geschenk
Op 30 november 2011 gaf ik in Wenen een lezing over de wederverschijning van Maitreya. Rond 6 uur ’s avonds, terwijl de zaal in gereedheid werd gebracht, klopte iemand op een van de ramen waar ik de videoprojector testte. Het was al donker buiten, zodat ik niet kon zien wie er klopte. Ik ging naar het raam toe en zag een Afrikaanse man met een heel donkere huid, die een parka met capuchon droeg. Door zijn vingers tegen elkaar te wrijven maakte hij duidelijk dat hij geld wilde. Ik herinnerde me dat er één euro in een zak van mijn parka zat. Ik haalde de munt tevoorschijn, ging naar de deur en gaf de euro aan die man. Hij nam hem aan en probeerde me in gebroken Duits duidelijk te maken dat hij meer dan dat nodig had, op z’n minst 10 euro, om zijn gebit te laten behandelen.
Hij keek me heel overtuigend aan, dus liep ik terug naar het andere eind van de kamer om een tien eurobiljet uit mijn portemonnee te halen. Terwijl ik naar de deur liep was ik verbaasd waarom ik zo anders dan anders deed. Zodra ik het biljet gegeven had, smeekte de man me om nog een 10 eurobiljet, terwijl hij uitlegde dat hij dan al het geld bij elkaar zou hebben dat nodig was om zijn gebit definitief in orde te laten brengen. Ik moet toegeven dat ik niet heel gul ben. Toch kostte het mij geen moeite om hem nog eens 10 euro te geven. Hij dankte me heel emotioneel, schudde me de hand en vertrok.
Mag ik u vragen of de bedelaar een gewone man was of een Meester in vermomming?
F.B., Wenen (Oostenrijk).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de man Maitreya was.

Twee brieven van dezelfde persoon

Nachtbraker
1) Medio augustus 2012 vond in de buurt van San Francisco de jaarlijkse Noord-Amerikaanse Transmissie-meditatieconferentie plaats, met meer dan 100 deelnemers. De eerste avond na de Transmissie-meditatie wandelden een vriendin en ik terug naar de slaapzaal. Het was net na middernacht toen we tamelijk laag boven de slaapzalen activiteit zagen. Een ufo vloog over de bergketen vóór ons, helemaal aan het eind van het kamp. De omtrek van het schip was in het donker niet zichtbaar, maar het had twee rode, zeg maar, ‘koplampen’ die niet knipperden en een groter en heel helder wit licht, waar de cockpit moest zijn, dat veranderde. Het reageerde eigenlijk op onze telepathische verzoeken om van vorm te veranderen en we voelden een intuïtieve band met de opmerkingen die we maakten en onze waarnemingen.
Het eerste schip doorkruiste de hemel geluidloos van rechts naar links en helde toen over boven de slaapzalen. Dit werd gevolgd door een ander en toen nog een die precies hetzelfde was. Er moesten bij elkaar geteld wel 24 tot 25 gepasseerd zijn in de 45 minuten dat we stonden te kijken, hoewel het dezelfde drie of vier schepen geweest kunnen zijn die terugkwamen om weer een trip te maken. Daarna, toen ik buiten zat om bij het licht van een zaklantaarn de ervaring op te schrijven, vlogen twee identieke schepen met een pauze van drie minuten er tussen, heel erg laag in de lucht en pal voor me. Deze keer kon ik aan de voorkant patrijspoorten zien waarin ritmisch licht flitste.
Kunt u zeggen waar deze schepen vandaan kwamen, door wie ze bemand werden en wat ze daar deden? Jammer genoeg was het bewolkt en waren ze de volgende en de laatste nacht van de conferentie niet zichtbaar.
Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de ruimteschepen van Venus kwamen. Ze waren gewoon onderweg en zorgden voor het ‘schouwspel’.

Allemaal tegelijk
2) Deze waarneming deed me denken aan gebeurtenissen tijdens dezelfde conferentie in augustus 2010, toen Benjamin Creme aanwezig was. Tijdens de vragen-en-antwoorden-sessie op de tweede middag werd de heer Creme gevraagd of Maitreya’s ‘ster’ zou kunnen verschijnen die nacht als speciaal geschenk voor de groep. Hij zei dat hij niets kon garanderen, maar toen we omstreeks middernacht de Transmissie-meditatie verlieten, was daar de ster, heel laag boven het conferentieterrein en enorm, pulserend met glinsterend licht binnenin. [Zie het verslag van Benjamin Creme’s bezoek aan de VS, SI, september 2010, blz.34b]
Dezelfde vriendin en ik en een paar anderen besloten om naar de rand van een nabijgelegen meertje te gaan om beter zicht te hebben, aangezien de paden daar niet verlicht waren en het veel donkerder zou zijn. Het was op dat punt dat opnieuw een vloot ruimteschepen aan kwam vliegen. Er moeten er op z’n minst 30 geweest zijn die allemaal tegelijk langs kwamen, over de volle lengte van het meertje net boven het water vlogen en toen naar de zee. Ze vlogen zelfs zo laag dat we de patrijspoorten konden ontwaren. Kunt u zeggen waar die ruimteschepen vandaan kwamen?
D.H., Vancouver (Canada).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat deze ruimteschepen van Mars kwamen en op verkenning waren.

Dank
Toen ik kennismaakte met de leringen van de Oude Wijsheid, was er iets in mij dat begreep dat ik eindelijk de beste reden voor mijn bestaan had ervaren en ik werd er echt veel gelukkiger door. Sindsdien word ik niet moe die ongelooflijk belangrijke boodschappen te onderzoeken en op te nemen, waar ik ze ook vind. Ik wilde alleen even laten weten, vanuit het diepst van mijn hart, hoe dankbaar ik de Meesters en al hun helpers ben voor het werk dat zij verrichten om ons allen te verheffen. Het heeft een kanaal van Liefde in mij geopend dat wel grenzeloos lijkt. Dank u voor alles wat u doet en voor mijn deel daarin.
P.M., Nanuet (New York, VS).

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.