Tekenen van de tijd – november 2012

Wonderbaarlijke witte duif

Toen de oecumenische patriarch Bartholomew op 5 september 2012 tijdens zijn bezoek op het terrein van het Orthodox Christelijke Klooster van de Eerwaarde Voorloper op het Griekse eiland Kreta in een processie liep, werd hij verrast. Een spierwitte duif landde op het Heilige Evangelie dat hij droeg en bleef daar zitten terwijl de patriarch het Evangelie vereerde.
De duif streek daarna op zijn kalimavki (zwarte hoed) neer en terwijl de processie de kloosterkerk binnenging, spreidde de vogel zijn vleugels “en leek op de bij alle orthodoxe christenen bekende iconische afbeelding van de Heilige Geest,” aldus een verslaggever. De duif bleef ook in de kerk met gespreide vleugels op het hoofddeksel van de patriarch zitten, totdat een andere priester de vogel pakte en buiten losliet, waar hij wegvloog.
De clerus begreep dat de gebeurtenis een wonderbaarlijk teken is en een ‘verwelkoming’ voor de patriarch. Men wees erop dat het klooster aan Johannes de Doper was gewijd en dat toen Johannes Jezus in de rivier de Jordaan doopte, de Heilige Geest op Hem neerdaalde in de vorm van een duif. (Bron: Johnsanidopoulos.com; orthodox net.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een teken was dat door Maitreya werd gemanifesteerd.)

Londen, VK — Sashank Srinivasan wandelde op 18 juli 2012 ’s morgens rond 9.30 uur naar de buurtwinkel in noord-Londen, toen hij twee stralende, oranjekleurige lichten boven zich zag. “Deze lichten verplaatsten zich en ze waren als balletjes vuur die zich langzaam door de lucht voortbewogen… Ik heb er geen verklaring voor, ik weet niet waar ze van gemaakt waren… Ik weet dat het iets unieks was, beslist geen conventioneel vliegtuig… Het was geruisloos.” (Bron: YouTube: thirdphaseofmoon)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimteschip van Mars was.)

Texas en Nieuw-Mexico, VS — Andrea Dove gebruikte de online wegenkaart van Google Maps om routes naar Jacksonville (Texas) te vinden, toen zij een foto van een roodachtig-roze ufo in de lucht boven Jacksonville ontdekte. Een analist van filmfoto’s die het beeld uit Jacksonville bekeek, dacht dat het een gevolg van een fotografisch effect was dat bekend is als inwendige reflectie. ABC News meldde een soortgelijke opname van een roodachtig-roze ufo op Google Maps te hebben gevonden toen ze op zoek waren naar “Sky City Casino Hotel in 32 Indian Service Route 30, Acoma Pueblo, New Mexico.” (Bron: Huffington post.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig van Mars was.)

Watermeloen-teken

Terwijl een groepslid in Saint-Etienne (Frankrijk) op 16 september 2012 voor de lunch een watermeloen klaarmaakte, hakte ze de twee uiteinden eraf en was verbaasd op het ene eind de vorm van een kruis en op het andere van een hart te ontdekken. Ze vraagt: “Zou het kunnen zijn dat de watermeloen gezegend werd en dat dit tekenen van een Meester waren? Zo ja, dan zou het een heel humorvolle manier zijn om alomtegenwoordigheid te openbaren.”
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het inderdaad een teken was, dat door Maitreya werd gemanifesteerd.)

Lichtkolommen in Japan

Honderden mensen in Japan zagen op 18 augustus talloze lichtkolommen verschijnen, na een blikseminslag in de streek Nada-ku (Kobe), tijdens een hevig onweer in de regio Kansai. De verticale kolommen verschenen in de lucht en bleven verscheidene minuten zichtbaar alvorens te verdwijnen. (Bron: You Tube: StephenHannardADGUK)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de kolommen door Maitreya werden gemanifesteerd.)

 

UFO boven Kreta
Een Duitse beroepsfotograaf nam tijdens haar vakantie op Kreta in augustus 2012 wat foto’s toen zij en haar man langzaam over een rotsachtige zandweg naar het strand van Balos reden, in Gramvousa. Een kudde geiten omringde hen en de geiten liepen naast de rijdende auto. De fotograaf nam vanuit de auto foto’s van het tafereel.
Bij het strand aangekomen, bekeken ze de foto’s: “Toen ontdekte ik dat er op een van de foto’s iets in de lucht hing. We zoomden op het beeldscherm van onze camera in en konden onze ogen niet geloven. Wat we zagen was iets met een zeer vreemde vorm. We vroegen ons af wat het zou kunnen zijn. Ik had niets in de lucht gezien, terwijl ik de foto’s nam. We hadden niets vreemds gevoeld. Het was een warme zonnige dag met een sterke noordoostelijke wind. Het was doodstil.”
De foto’s werden naar een fotografisch expert gestuurd, Jef Ritzman, die verklaarde dat deze foto een van de interessantste was die hij ooit had geanalyseerd. Dezelfde foto werd ook naar een forensisch specialist bij de FBI verzonden die concludeerde dat de foto authentiek is. (Bron: AboveTopSecret.com)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het voorwerp een ruimtevaartuig van Mars was.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.