Tekenen van de tijd – december 2012

Wonderen overspoelen de wereld

NASA-foto toont een Engel of Deva die in de richting van de zon vliegt
Dit voorwerp bij de zon is geen ufo, maar een Engel, of Deva zoals ze in het Oosten bekendstaan, die op 15 oktober 2012 door de NASA gefotografeerd werd. De Engel- of Deva-evolutie verloopt parallel aan de menselijke evolutie. Deva’s variëren in grootte van zeer klein tot kolossaal, zoals deze. Veel Meesters werken met de Deva- of Engel-evolutie. Op verzoek van de Meester Jezus liet deze Engel zich filmen terwijl hij zich in de richting van de zon voortbewoog. (Bron: NASA; YouTube.com)

Wonder met Maria-beeld
Een beeld van de Maagd Maria overleefde de verwoesting die de orkaan Sandy op 30 oktober 2012 in de buurt Breezy Point van Queens, New York, aanrichtte. Een indrukwekkende foto van het beeld, omringd door verpletterde en uitgebrande gebouwen, werd in de Wall Street Journal gepubliceerd en al gauw daarna door andere nieuwsmedia overgenomen, zoals Fox, CNN en NBC. Ook verscheen het overal op het internet. Het beeld, dat “De Maagd Maria van Breezy Point” heet, overleefde de aanslag van vuur en overstromingen en werd door de getraumatiseerde gemeenschap als een symbool van hoop beschouwd. (Bron: Wall Street Journal, VS).
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de bescherming van het beeld een doelbewuste interventie was van de Meester die de Maagd Maria was.)

Maria-beeld nabij Delhi weent bloed
Bij een beeld van de Maagd Maria in de kapel van het Huis van de Karmelitessen van de Onbevlekte Ontvangenis in Marianagar, Ghaziabad, bij Delhi (India) werd ontdekt dat er bloed uit beide ogen stroomde. Het wonder vond plaats in een periode van drie dagen, vanaf 14 juli 2012. De gebeurtenis werd het eerst opgemerkt door een werkster, Sunitha, toen ze rond 11.30 ’s morgens de kapel kwam schoonmaken. “Toen ik vandaag op het punt stond het beeld van Moeder Maria met een doek af te nemen en schoon te maken, merkte ik dat er tranen van bloed uit de ogen van de Maagd Maria rolden. Ik slaakte een kreet. Ik kon mijn ogen niet geloven dus veegde ik het bloed van het beeld af, maar het bleef maar doorstromen,” aldus Sunitha.
Het nieuws verspreidde zich snel en mensen begonnen naar de kapel te komen om het wonder te zien. ’s Avonds hadden ongeveer 3000 mensen het beeld bezocht.
De geestelijke die verantwoordelijk is voor het huis, pastoor Kizhakkayil, droeg de Heilige Mis op in de kapel. “Inmiddels vloeide het bloed in een krachtige stroom over de tafel waar het beeld op stond,” zei hij.
Er zijn bloedmonsters genomen om in het plaatselijke ziekenhuis St. Jozef te onderzoeken. “Met als resultaat bloedgroep B positief,” voegde hij eraan toe. De kapel wordt door veel mensen bezocht en ze bidden voor het beeld. (Bron: CBCI News)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het wonder gemanifesteerd werd door de Meester die de Maagd Maria was.)

Beeltenissen van Jezus en de Madonna in Kuala Lumpur
Begin november 2012 verscheen er een beeltenis van de Maagd Maria op het raam van een ziekenhuis buiten Kuala Lumpur (Maleisië). Honderden katholieke gelovigen verzamelden zich bij het Sime Darby Medisch Centrum om de afbeelding te zien die in een raam op de zevende verdieping verscheen. Sommigen legden lange afstanden af om zich bij de menigte te voegen, kaarsen aan te steken, hymnen te zingen en te bidden; zij verklaarden dat zij ook Jezus zagen, twee ramen verder.
“We geloven dat Maria, de Moeder van God, een boodschap voor ons heeft, omdat ze naar ons beneden op de grond keek en daarna naar een Maleisische vlag. We kunnen Jezus ook zien en Hij beweegt ook, ze zijn niet statisch,” zegt Eunice Fernandez die in de buurt woont.
“We moeten er zeker van zijn dat het gaat om werkelijke verschijningen en niet om verbeelding,” zei pastoor Lawrence Andrew, uitgever van het Maleisische Katholieke nieuwsblad The Herald. Maleisië is grotendeels islamitisch, maar met een aanzienlijke katholieke minderheid. (Bron: asiaone.com; AFP)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat beide beeltenissen wonderen zijn, die door de Meester Jezus werden gemanifesteerd.)

Teken van Sai Baba
Tijdens een seminar over Sai Baba’s Onderwijs in Menselijke Waarden op 11 augustus 2012 in de Sasana Budaya Hall, Saia Ganesha in Sunggal (Indonesië) nam een van de medewerkers foto’s en ontdekte op een foto een stralende figuur van licht. De leider van het centrum herkende het onmiddellijk als de etherische verschijning van Bhagavan Sri Sathya Sai Baba en iedereen was opgetogen over Swami’s bezoek.
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het een authentieke verschijning van Sai Baba is.)

 

Kruisen van licht
Twee kruisen van licht op een kamer- en de keukendeur in het huis van haar vader in de stad Krasnodar (Rusland), gefotografeerd door Elena Smirnova in augustus 2012.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat ze door Maitreya gemanifesteerd werden.)

 

 

 

 

 

Correctie wonder witte duif – In Share International november 2012 hebben we per abuis gemeld dat een witte duif tijdens een religieuze processie op Kreta op wonderbaarlijke wijze op de Oecumenische patriarch landde; de duif landde in werkelijkheid op de priester vóór hem, zoals de foto’s laten zien. Onze excuses voor deze vergissing.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.