De ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt

Op 12 december 2008 liet Share International een persbericht uitgaan met de mededeling dat in de zeer nabije toekomst een grote, heldere ster aan de hemel zou verschijnen die dag en nacht in de hele wereld zichtbaar is en het ophanden zijnde eerste interview van Maitreya in een belangrijk Amerikaans tv-programma aankondigde. Al snel na dit bericht verschenen er in de media meldingen van mensen die een ongewoon heldere ster hadden waargenomen, die vaak ook van positie en kleur veranderde, evenals in Share International. Sindsdien worden overal ter wereld waarnemingen van de ‘ster’ gemeld, zoals in brieven aan Share International, in honderden video’s op YouTube en tientallen mediaberichten. Hier volgt een selectie van recentelijk bevestigde waarnemingen van de ‘ster’.

Zie ook: [ add link to star sign page]

Foto: De ‘ster’, Cambridge (Nieuw-Zeeland), 26 december 2010 (Bron: YouTube: PipOxlade)


Pip Oxlade uit Cambridge (Nieuw-Zeeland) beschrijft dat zij en haar man de ‘ster’ zagen: “Terwijl wij op 26 december 2010 om 10 voor half elf ’s avonds uit het raam in de woonkamer keken, zagen we allebei een groot gloeiend rood voorwerp met een goudkleurig centrum. Er waren geen wolken en geen andere bewegende voorwerpen te zien. Het was een heldere ‘knipperende’ gloeiende bol die zich langzaam vanuit het noorden voortbewoog… Er was helemaal geen geluid… Het was heel helder; ik moest mijn ogen half dicht knijpen om het schitterende gouden centrum te zien en de rode rand met lichtstralen als van een ster die er uit straalden. Het was prachtig. Het veranderde vervolgens doelbewust 90 graden van richting naar het oosten.”


Foto: De ‘ster’, Nebraska (VS), 7 januari 2011 (Bron: YouTube: joonipuur)

“Dit [foto boven] is dezelfde ufo die ik op 8 november 2010 filmde. Deze straalt toevallig koele kleuren uit. Maar ze kunnen van blauw, wit, purper, en groen naar rood, oranje, geel en rozerood veranderen. Ze gaan ook vaak vergezeld van andere ufo’s die in het gebied patrouilleren. Er is heel wat activiteit erom heen. En ze lijken te ‘vibreren’.

Ze doen me vaak denken aan een ‘plasmabol’. Er staan er ’s nachts gewoonlijk vier of vijf aan de hemel. Zo ook vannacht. Maar deze was voor mij voldoende dichtbij om te filmen. Ze verplaatsen zich heel erg langzaam. Zo langzaam dat je zelfs niet weet dat ze zich bewogen hebben totdat ze super dichtbij zijn…”

(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een waarneming van Maitreya’s ‘ster’ is en legt uit dat andere ruimtevaartuigen, die de ‘ster’ onderhouden, dikwijls in de nabijheid gezien kunnen worden.)


Foto: De ‘ster’, Merced (Californië, VS), 3 januari 2011 (Bron: YouTube: welcomehomebuddha)

De YouTube-video getiteld “Disco-bol” toont Maitreya’s ‘ster’ terwijl die snel van kleur verandert. De maker van de video beschrijft het voorwerp:

“Amateur video-opname van een veelkleurige en snel flitsende ufo aan de nachtelijke hemel in Merced (Californië) op 3 februari 2011 tussen 21.00 en 01.00 uur. Bij een vluchtige blik lijkt het voorwerp gewoon een heldere ster aan de hemel. Maar bij nadere waarneming door verrekijkers werd door verscheidene ooggetuigen vastgesteld dat het een veelkleurig flitsend voorwerp was dat zich gestaag naar het westen en omhoog verplaatste. Dit voorwerp werd vanuit Merced gezien en leek direct vanuit het oosten (boven Yosemite) te gaan en dan langzaam in de richting van Chowchilla of Los Banos, dat direct in het zuid-zuidoosten ligt, te trekken. Het leek ook tussen 33-45 graden boven de horizon te staan… Het lijkt twee identieke heldere lichten te hebben die omgeven zijn door een cirkel van gekleurde lichten die snel flitsen: blauw, rood, groen, enz… Hij lijkt stil te staan en NIET met de sterren mee te bewegen – jammer voor degenen die denken dat het een ster is!!!

Er lijken ook verscheidene van deze pulserende bollen te zijn die zich afzonderlijk in de lucht bevinden en een soort patroon vormen en zich ook NIET met de sterren voortbewegen. In de schemer lijken ze onderdeel van de constellatie Orion te zijn en later in de nacht stijgt Orion boven deze pulserende lichten uit. Deze pulserende ‘sterren/bollen’ zijn heel anders dan alle andere sterren in de lucht. Als het gewoon een ster was, waarom kan ik dan niet hetzelfde pulserende effect krijgen wanneer ik op ELKE andere ster inzoom? Maar ook, waarom willen deze sterren zich niet met de andere sterren mee verplaatsen?”


Foto: De ‘ster’, Merced (Californië, VS), 3 januari 2011 (Bron: YouTube: welcomehomebuddha)
Maitreya’s ‘ster’, genomen door PV [as seen by P.V.][foto in SI]

Onlangs was ik twee keer met mijn gezin in Brighton. Op 24 juli 2010, rond 10 uur ’s avonds, in de St James Street trok een echtpaar dat naar de hemel stond te kijken, mijn aandacht. Ze keken naar een oranjekleurige ufo. Tegen de tijd dat ik mijn camera gepakt had, had hij zich al langs de hemel verplaatst. Ik was erop gebrand om hem te filmen, omdat onze Transmissie-meditatiegroep thuis zonder resultaat heel lang geprobeerd heeft om de ‘ster’ te zien en ik er zelfs een nieuwe camera voor had gekocht om goede opnamen te kunnen maken.

Zij moeten mij daar boven gehoord hebben, want twee minuten later kwam de ufo uit tegengestelde richting terug. Tot mijn vreugde kon ik hem uitgebreid filmen en ook de twee volgende dagen, toen hij heen en weer vloog boven de Pier van Brighton en zelfs een poos stil stond.

Op de 26ste kwam de ufo, ondanks de bewolkte lucht, heel kort weer tevoorschijn. Ik voelde wat de boodschap was: “We zijn hier om te helpen, we kunnen je horen,” en ik kon een diepe dankbaarheid voelen voor de Meesters en de Ruimtebroeders voor al hun werk. Ik plaatste de film op YouTube.

We gingen voor de tweede keer naar Brighton. Op 25 september op Madeira Place, rond 8 uur ’s avonds, waren we zo gezegend twee ufo’s te zien, beide roodachtig van kleur. Ze namen positie in boven de zee alsof ze op ons hadden gewacht. Ook tijdens de zomerbijeenkomst van de groep in Usson (Frankrijk) op 10 juli, zagen we ’s avonds een witte ufo door de lucht vliegen. Waren dit allemaal ufo’s of de ‘ster’?

P.V., Bruguières (Frankrijk).

(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de “oranjekleurige ufo” die in juli 2010 op film werd vastgelegd Maitreya’s ‘ster’ was. De ufo’s gezien in Brighton op 25 september en de “witte  ufo”, gezien in Usson op 10 juli, waren ruimtevaartuigen.)

De ‘ster’-waarnemingen op deze bladzijden zijn (in kleur) te zien op YouTube, in Share International (jan./feb. 2011) en op de websites www.sharenl.org en www.share-international.org.


[De ‘ster’, Nebraska (VS), 7 januari 2011 (Bron: YouTube: joonipuur)] bij tekst hierboven


[De ‘ster’, Cambridge (Nieuw-Zeeland), 26 december 2010 (Bron: YouTube: PipOxlade)] bij tekst


De ‘ster’, Accra (Ghana), 2 december 2010 (Bron: YouTube: Njabulo007)


De ‘ster’, Merced (Californië, VS), 3 januari 2011 (Bron: YouTube: welcomehomebuddha)


De ‘ster’, Nova Scotia (Canada), 26 december 2010. (Bron: YouTube: bundra1)


De ‘ster’, Hamilton (Ontario, Canada), 24 december 2010 (Bron: YouTube: pilkan) “Tussen 5 en 9 uur pm nu en dan een aantal heldere veelkleurige lichten aan de hemel boven Hamilton, Ontario.”

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.