Tekenen van de tijd

Tekenen en wonderen wereldwijd

Rusland, Moskou – In de ochtend van 24 december verscheen een opmerkelijke wolkachtige formatie in de vorm van een reusachtige dubbele spiraal boven Moskou. Zij werd vanuit gunstige posities in verscheidene wijken gefotografeerd, waaronder de Kryukovskaya Pier, het 20ste district en de Savelkinsky-weg. (Bron: YouTube: StephenHannardADGUK) (Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de wolkformatie door de Meester Jezus werd gemanifesteerd.)

 

Ufo’s boven Mexico

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mexico, Lázaro Cárdenas – Op vrijdag 30 november 2012 en opnieuw op zaterdag 1december verscheen een omvangrijke vloot heldere bollen boven Lázaro Cárdenas. Aanvankelijk werden de mysterieuze lichten gefilmd in wat leek op een willekeurige formatie. Maar een opname van de lichten met een wijdhoeklens onthulde een V-vorm, alsof de lichten in formatie vlogen. Reagerend op commentaren dat hij een video van Chinese lantaarns had gefilmd, schreef de maker van de video: “Voor iedereen die denkt dat dit Chinese lantaarns zijn, ga naar 1:54 waar zij op een [van de bollen] inzoomen. Het is een volmaakte bol. En er zijn geen schakeringen in de kleur, die volkomen consistent is. Er is geen flikkering. Dit zijn geen Chinese lantaarns.” (Nuestravision TV, Mexico; YouTube: AlienPeace1)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de lichten een vloot ruimtevaartuigen van Mars was.)

Twee zonnen boven Moskou

Moskou, Rusland – Op 25 november 2012 werden in de lucht boven Moskou twee zonnen, waarvan de éne bijna even helder schijnt als de andere, waargenomen. Een opname van de waarneming werd uitgezonden in een nieuwsprogramma op de Russische televisie.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat er geen twee zonnen waren, maar slechts het verschijnsel van twee zonnen. Het voorval werd door Maitreya gemanifesteerd.)

 

Op 28 november 2013 wist ik dat het volle maan was en keek ik uit het raam naar de hemel. De maan was inderdaad vol, maar er vlakbij stond een heel heldere ‘ster’. Ik riep naar mijn vrienden: “Kijk, een ufo!”, wat natuurlijk veel hilariteit opwekte. Maar ik wist het zeker. We waren onderweg naar Amsterdam en ik stopte om wat foto’s te nemen. Ik was heel blij en opgewonden toen ik de foto’s nam. Kunt u zeggen wat dit voor voorwerp is?
K.v.T., Amstelveen.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimteschip van Mars was.)

Frankrijk, Bugarach – Vanwege de mythe van de doemdag van de Maya’s op 21 december streken mensen in groten getale neer in het Pyrenese dorp Bugarach in het zuiden van Frankrijk om het einde van de wereld af te wachten of door ufo’s gered te worden. Mediateams van verscheidene landen waren aanwezig, waaronder een Duits televisieteam.
Terwijl de Duitse ploeg bezig was te filmen en live verslag uit te brengen vanuit Bugarach, kwam één enkel ruimtevaartuig in zicht en zweefde boven de berg waar de 21-decemberpelgrims hoopten opgehaald te worden. Het vaartuig hing een tijdlang boven de berg alvorens in een tamelijk gestaag tempo verticaal op te stijgen om dan plotseling te verdwijnen.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het vaartuig van Jupiter was.)

Teken van witte duif
Tijdens de begrafenis van de katholieke kardinaal Eugenio Sales op 11 juli 2012 in Rio de Janeiro (Brazilië) vloog een witte duif die door een lid van het Rode Kruis was meegebracht, op de kist van de kardinaal en bleef daar voor het grootste deel van de begrafenis zitten. Toen de duif werd losgelaten, maakte hij eerst een korte vlucht boven de aanwezigen bij de begrafenis en vloog vervolgens regelrecht naar de kist waar hij een uur lang bleef zitten. Eugenio Sales was een zeer bekende kardinaal die tijdens de Braziliaanse dictatuur veel politieke gevangenen hielp. (Bron: correiobraziliense.com.br)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de acties van de duif door Maitreya werden gemanifesteerd.)

 

Wonder met Maria-beeld in Argentinië
Een Maria-beeld veroorzaakt opwinding onder de inwoners van het plaatsje Salto Grande, 60 km ten noorden van Rosario (Santa Fe, Argentinië), sinds er rode vloeistof uit de ogen begon te vloeien, “alsof het tranen van bloed weende”. Het bloed verschijnt onder de beschermfolie van het beeld en komt uit de ogen, handen en voeten.
“Het hele dorp is in rep en roer omdat we hier heel rustig wonen en er nu mensen uit naburige steden en mensen vanaf snelweg 34 komen kijken of het waar is,” zei de burgemeester van Salto Grande, Juan José Galassi.
Het 40 cm hoge beeld, dat ‘La Virgin Desatanudos’ (de Maagd die knopen ontwart) wordt genoemd, stond bij de ingang van het gezondheidscentrum. “Op maandagavond, 3 december 2012, deed verpleegkundige Daniel Ledesma de verlichting aan en zag dat de ogen van de Maagd rood waren, alsof ze tranen van bloed huilden,” aldus Galassi. Binnen twee uur waren bijna 300 mensen toegestroomd om naar het beeld te kijken en te bidden. “Mensen komen met gezondheidsproblemen, brengen foto’s, geschenken en bloemen,” zei Alicia Piazza. Het nieuws verspreidde zich snel en nu hebben honderden het gezondheidscentrum bezocht om het beeld te zien.
Op 12 december analyseerde biochemicus Dr. Morgade de vloeistof en maakte bekend dat het voor 99,6 procent bloed was. (Bron: La Nación, Argentinië; visionsofjesuschrist.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit wonder door de Meester Jezus gemanifesteerd wordt.)

Beeld met hartslag
Een beeld van Sint Antonius in de wijk Bensonhurst (Brooklyn, New York, VS) vertoont volgens plaatselijke inwoners wonderbaarlijke krachten. Cal Stansu plaatste het heiligenbeeld na de dood van zijn vader ongeveer 10 jaar geleden buiten het huis van zijn moeder in de 86ste Straat. Sommige buren zeggen dat zij een hartslag kunnen voelen als zij het beeld aanraken. Bezoekers komen langs om hun handen op het beeld te plaatsen en leggen bloemen bij de voeten neer.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een authentiek teken is dat door Maitreya wordt gemanifesteerd om Zijn nabijheid te tonen.)

 

Foto van Sally en Dorka, ingezonden door Taffy Rook uit St Augustine (Florida, VS), toont een lichtzegening van de Meester Jezus.

Foto in 2010 genomen door kleindochter van H.P.G., laat een lichtzegening van de Meester Jezus zien.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.