Tekenen van de tijd – maart 2013

Wonder van Maitreya’s ‘hand’

Geachte redactie,
Toen ik op 23 januari 2013 in bed lag, plaatste ik Maitreya’s ‘hand’ op mijn borst omdat ik sinds de dood van mijn moeder, een half jaar geleden, hartproblemen heb. Ik probeerde Christus aan te roepen om Zijn levende hand op mijn hart aan te wenden en ik voelde mij onmiddellijk vredig en gezegend en viel in slaap.
De volgende ochtend plaatste ik de foto opnieuw op mijn borst en zag dat hij op mijn lichaam bleef plakken. Ik merkte dat een onbekende substantie, een beetje als honing, mijn borst, nek en voorhoofd bedekte. Mijn man plaatste verschillende voorwerpen tegen mijn borst (een liniaal, lepels, pannen, enz.) en allemaal bleven ze aan mij vastzitten! Ik ging douchen om het eraf te boenen, maar de substantie was er nog steeds, ook nadat ik in zee was gaan zwemmen.
Wilt u zo vriendelijk zijn uw Meester te vragen wat deze vreemde honingachtige substantie is? Is het voor mijn gezondheid bedoeld? Kan ik het als medicijn aanvaarden?
E.S., Auckland (Nieuw-Zeeland).
De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het een zeldzame manifestatie door Maitreya is en dat u het als ‘medicijn’ kunt gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

Florida, VS — Knipperende lichten aan de vroege ochtendhemel boven Cape Coral zorgden er op 27 januari 2013 voor dat inwoners contact zochten met hun lokale televisiezender om mogelijke ufo’s te melden. “Het waren lichtjes die boven het water zweefden … en toen verdwenen ze,” aldus ooggetuige Pete Maccio tegenover de zender. In respons op de poging om de lichten af te doen als Chinese gelukslantaarns zei Tessa Maccio: “Dat is na moerasgas de belachelijkste verklaring tot nu toe. Lantaarns zijn ballonnen en deze lichten gedragen zich niet als ballonnen. Zelfs als ze waren vastgemaakt, zouden ze los van elkaar in de wind bewegen of boven het water voortdrijven. Zie hoe ze hetzelfde patroon volgen, zonder te stijgen of te dalen.” (Bron: Huffingtonpost.com)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het ruimtevaartuigen van Mars waren die monsters namen van het water dicht bij de kust.)Washington DC, VS
— Tijdens een tv-uitzending op 20 januari 2013, de avond van de tweede inauguratie van president Obama, was een blauw voorwerp te zien dat zich langs de hemel nabij het Washington-monument verplaatste en binnen enkele seconden verdween. (Bron: Ufoblogger.com)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig van Mars was dat zich tijdens de uitzending liet zien terwijl miljoenen toekeken.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.