Tekenen van de tijd – april 2013

Deva – encore
De Deva of Engel die in oktober 2012 door de NASA gefilmd werd, werd eind februari 2013 opnieuw op film vastgelegd, vlakbij de vorige positie.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de figuur die nu door de camera’s van de NASA waargenomen werd, dezelfde Deva was die in oktober werd gefilmd.)

 

Zweden —Bij een filmpje van een ufo-waarneming op 1 maart 2013 werden op YouTube de volgende commentaren geplaatst: “Deze vreemd uitziende ‘ster’ werd gisteravond tussen ongeveer 17.30 tot 18.30 uur door mij en mijn vriendin in Göteborg (Zweden) opgenomen. Het voorwerp verplaatste zich uitermate langzaam en het verscheen verscheidene uren vroeger dan andere sterren. Het bleef in een extreem snel tempo in verschillende kleuren pulseren. Ik weet niet zeker of het een ster of een planeet is. Het zou best kunnen, maar ik ben nog niet overtuigd. Sommige mensen denken dat het Sirius, Nibiru of zelfs een ufo-moederschip zou kunnen zijn. Wat denken jullie ervan?” (Bron: YouTube: UFO-SkywatcherSävedalen)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit Maitreya’s ‘ster’ was.)

 

 

Teken aan de hemel
Deze foto nam ik toen ik op 23 augustus 2012 rond 4 uur ’s middags van mijn werk op weg was naar huis.
Ik zat in lijn 6 vanuit Oslo en stopte bij metrostation Bjornsletta. Er stond een prachtige regenboog aan de hemel en ik zag een man op het perron die stil hield om een foto te nemen. Ik werd erdoor geïnspireerd en hield ook stil om een foto te nemen met mijn iPhone. Toen ik nadien naar de foto keek, zag ik een oog dat vanuit de lucht naar mij staarde. Ik was zo gefascineerd dat ik nog een aantal foto’s nam.
Kunt u zeggen of dit een teken is, of een of andere boodschap?
Mona Dotset, Oslo (Noorwegen).
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een teken is dat door Maitreya werd gemanifesteerd.)

 

 

Rusland — Video’s die op 15 februari 2013 van een reusachtige meteoriet boven Rusland werden genomen, tonen een kennelijk klein voorwerp dat in botsing komt met de meteoriet terwijl die zich door de lucht verplaatst; hierdoor explodeerde de meteoriet en brak in stukken uiteen voor hij insloeg. In een artikel over het incident vroeg de krant Siberian Times zich af of het voorwerp dat de meteoriet trof een Russische raket was of “zijn we, zoals een fel debat online suggereert ‘gered door een UFO’ die de dreigende meteoriet enkele seconden voordat hij op de grond insloeg, deed exploderen.” (Bronnen: Siberian Times; YouTube: Jason Kirby)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de meteoriet met opzet door een onbemand ruimtetoestel werd vernietigd, waardoor een potentieel verwoestende landing op aarde werd vermeden.)

 

 Wonder van Veronica’s Sluier

In 2006 bezocht Linda Stasi, columnist bij de New York Post, het klooster van Manoppello (Italië) toen ze onderzoek deed voor haar boek The Sixth Station, om de beroemde Sluier van Veronica te bezichtigen. De sluier was een doek dat door Sint Veronica gebruikt werd om het gelaat van Jezus af te vegen terwijl hij het kruis droeg. (Als authentiek bevestigd door Benjamin Creme’s Meester, SI oktober 2006.)
Stasi nam snel achter elkaar twee foto’s van de Sluier. De eerste foto liet de beeltenis van Jezus zien glimlachend, met gesloten mond, en ogen die naar de fotograaf keken, terwijl de tweede, zijn mond open laat zien, met tanden zichtbaar en ogen die omhoog kijken. Bij het tonen van de digitale beelden aan haar reisgezel pater Peter Jacob viel hij terstond flauw op het altaar. (Bron: Coast to Coast AM Radio, VS)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een wonder was dat door Maitreya werd gemanifesteerd.)

 

 

Geachte redactie,
In de zomer van 2012 kreeg mijn broer de diagnose amyotrofe laterale sclerose (ALS), een ongeneeslijke ziekte. In de volgende maanden verslechterde zijn gezondheid snel en spoedig kon hij zijn lichaam niet meer bewegen en bijna niet meer spreken. In november, tijdens een wandeling in de bossen in zijn woonplaats Freising (Duitsland) met zijn vriendin en haar ouders, werden enkele foto’s genomen. De meeste foto’s tonen hem in zijn rolstoel met zijn vriendin, en de pijn van het omgaan met deze tragedie is op hun gezicht te lezen. Er werd één foto van het bos genomen zonder mensen erop. Op de foto is een opmerkelijke smalle lichtstrook zichtbaar. Kunt u verklaren waar dit licht vandaan komt en of er een bedoeling achter zit?
Naam bij de redactie bekend (Duitsland).
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het licht een zegening van Maitreya is.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.