Tekenen van de tijd – juni 2013

Wonderbaarlijke redding Bengalese vrouw
Reshma Begum, een 18-jarige naaister, werd op 10 mei 2013 na 17 dagen op wonderbaarlijke wijze gered uit het puin van de Rama Plaza, de negen verdiepingen tellende kledingfabriek nabij Daka (Bangladesh) die op 24 april 2013 instortte, een van de ergste industriële rampen ter wereld. De ramp gebeurde toen meer dan 3000 werkers van dienst wisselden; de meesten van hen verdienden ongeveer 40 Amerikaanse dollar per maand voor het maken van kleding voor Westerse merken als het Britse Primark en het Italiaanse Benneton. Voorlopig onderzoek ziet de trilling van vier grote generatoren op de bovenverdiepingen als oorzaak.
Redders stonden versteld toen ze haar hulpgeroep hoorden en haar redding werd live op televisie uitgezonden en door de menigte gadegeslagen die “Allahu Akbar”, “God is groot” riepen.
Reshma overleefde op crackers en regenwater in een luchtzak en “gaf nooit de hoop op” dat zij gered zou worden. Legerkapitein Ibrahimul Islam kon niet verklaren “hoe ze zeventien dagen onder zulke hete, klamme omstandigheden heeft kunnen overleven”. Ze werd gevonden uren nadat functionarissen de hoop hadden laten varen om nog meer overlevenden op te sporen; het dodental was inmiddels tot boven de 1000 opgelopen. Haar dolgelukkige familie noemde het een “wonder”.
(Bronnen: AFP; hindustantimes.com; The Times of India)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat Reshma door de Meester Jezus werd geholpen.)

Hindoebeelden ‘drinken’ melk en water


In maart 2013 zagen gelovigen in Guyana (Zuid-Amerika) dat hindoeïstische beelden melk en water dat geofferd werd, ‘opdronken’. Twee dagen na het hindoefeest Mahashivaratri op 10 maart kwamen er berichten van mensen uit heel Guyana dat melk en water verdwenen wanneer dat aan de beelden van Shiva en andere hindoegoden werd geofferd. Toen het nieuws over het wonderbaarlijke verschijnsel zich verspreidde, stroomden mensen samen in de tempels en particuliere huizen waar de beelden stonden.
Bewoners van de stad Colconda op het Caraïbische eiland Trinidad berichtten eveneens tijdens het Shivaratri-festival dat een beeld aldaar melkoffers aanvaardde.
Een inwoner van New York vertelde dat zij nadat ze de berichten over de Guyaanse wonderbeelden had gehoord, op 14 maart water aanbood aan het beeld van een hindoegod en dat het water verdween. Eveneens in Canada plaatste Anjalie Mangroo een video van haar beeld van de Heer Shiva, dat op dezelfde dag melk van een lepel “dronk”.
Op YouTube zijn verscheidene video’s van de wonderbeelden te vinden. (Bronnen: www.guardian.co.tt; www.guyana chronicleonline.com; youtube.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat deze wonderen door Maitreya werden gemanifesteerd. Een vorige manifestatie van dit wonder vond op grote schaal plaats in september 1995. Zie SI, november 1995)

UFO in Jemen


Een Jemenitische fotograaf heeft een foto gepubliceerd van een wit driehoekig voorwerp dat door de wolken boven de bergen in het noorden van Jemen vloog.
Aseel Badiyan nam begin maart foto’s van de bergen, 90 km van de hoofdstad Sanaa, toen het voorwerp voor zijn lens schoot. Kranten citeerden Badiyan: “Ik denk dat degenen achter dergelijke voorwerpen gevorderde mensen zijn die een zeer intelligente beschaving bezitten.”
De vicevoorzitter van de Saudische Astronomische Vereniging, Sharaf al-Sifyati, zei in de Saudische krant Ajel dat hij geen enkel bewijs had gevonden dat er met de afbeelding geknoeid was: “Wat het voorwerp betreft, denk ik dat het vreemd en ongewoon is, maar ik weet niet zeker of het een voorwerp uit de ruimte is, omdat deze verschijnselen eerder een mogelijkheid dan een werkelijkheid blijven… Ik denk dat dit incident grondig onderzocht moet worden.” Hij voegde eraan toe: “Het lijdt geen twijfel dat wij in dit uitgestrekte heelal niet alleen zijn en dat er andere wezens zijn, maar dat weet alleen God.” (Bron: massufosightings.blogspot.nl)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimteschip van Mars was.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.