Tekenen van de tijd – juli/aug. 2013

Beeltenis hindoegod in aubergine
Een werknemer van een cateringbedrijf in Leicester (Engeland) ontdekte in mei 2013 een gelijkenis van Ganesj, de hindoegodheid met het olifantshoofd, in een aubergine. Praful Visram, eigenaar van 4 Seasons Catering, vertelde dat een van de werknemers de groente in een doos met andere aubergines vond en Visram plaatste hem op een zelfgemaakt altaar bij zijn werkplek. Visram, zijn gezin en zijn werknemers begonnen dagelijks tot de aubergine te bidden. Tientallen mensen hebben het altaar bezocht om de aubergine te zien en te bidden. Visram zei: “Dit is een zegening voor ons … het verspreidt een goed gevoel in de hele gemeenschap.” Ganesj wordt aanbeden als de ‘Verwijderaar van obstakels’ en de ‘Heer van het Begin’. (Bronnen: thesun.co.uk, thisisleicestershire.uk)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de beeltenis van Ganesj in de aubergine door Maitreya werd gemanifesteerd.)

De hindoegod Ganesj wordt altijd afgebeeld met het hoofd van een olifant, compleet met grote oren en een slurf, zoals te zien is in het beeldje (inzet rechts). Bij de betreffende aubergine was de donkere schil opengespleten waardoor Ganesj’s hoofd naar buiten kwam. De vorm van Ganesj’s oren en slurf zijn in het vruchtvlees van de groente te zien.

Mariabeeld Filippijnen huilt bloed
Een Mariabeeld in de Filippijnse stad Cebu heeft bloed geweend, aldus ooggetuigen. De 14-jarige Jaythro Rayla zag dat het beeld van Maria in zijn ouderlijk huis op Goede Vrijdag, 29 maart 2013, bloed huilde. Hij veegde het bloed weg, maar zag een paar dagen later het bloed weer over het gezicht van het beeld naar beneden stromen. Jaythro vertelde het aan zijn moeder Jude, die op haar beurt de rest van de familie op de hoogte stelde. Het nieuws verspreidde zich al gauw door de gemeenschap en veel mensen zijn sindsdien gekomen om het 30 cm hoge porseleinen beeld te zien en er te bidden. (Bron: suntar.com/ph)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat ‘het bloed’ door Maitreya werd gemanifesteerd.)

Fidel Castro en de duiven
Geachte redactie,
Ik keek naar een documentaire over het leven van Fidel Castro, getiteld Fidel – The Untold History. Bij de eerste toespraak van Castro, nadat hij in januari 1959 de troepen van Batísta had verslagen, werden door iemand in het publiek duiven vrijgelaten. Een van de duiven vloog in de richting van Castro en streek op hem neer. De andere, die ook in zijn richting vlogen, bleven dicht bij hem. Was de duif die op Castro bleef zitten een teken van Maitreya?
Thiago Staibano Alves, Brazilië.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de duiven door de Meester Jezus ‘gedirigeerd’ werden.)

Senator ziet drie engelen
De Amerikaanse senator Mark Kirk beschrijft hoe hij drie engelen heeft gezien nadat hij in 2012 door een zware beroerte werd getroffen, die een gedeeltelijke verlamming aan zijn linkerkant veroorzaakte. Doktoren brachten hem kunstmatig in coma en hij moest een ingrijpende hersenoperatie ondergaan. Gedurende deze tijd zag hij drie engelen die aan het voeteneinde stonden. Zij nodigden hem uit met hen mee te gaan, maar hij antwoordde: “Nee, ik stel het uit,” en hij werd wakker op de intensive care van het Northwestern Memorial Hospital in Chicago (VS), aangesloten op monitoren en slangen. Hoewel hij niet weet of de ervaring een droom was, een bijwerking van medicijnen of een bijna-doodervaring, vertelt hij dat het zijn geloof heeft verdiept, zijn gevoel van doel versterkt en dat zijn leven en verwachting ingrijpend zijn veranderd. Hij zegt dat deze ervaring hem heeft doen besluiten “nooit op te geven”. (Bron: dailyherald.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een authentieke ervaring was. De engelen waren deva’s.)

 

Florida, VS – “Enorme vliegende schotel boven Florida, VS!”, meldt de website UFODisclosureIreland (UFODI), met een video die op 31 mei 2013 was opgenomen.
“De UFO [zweeft] zeer laag boven het gebied, zonder geluid of levitatiemiddelen en zijn schotelvorm met poortlichten is duidelijk zichtbaar, en hij straalt honderden vreemde lichten in verschillende kleuren uit als een soort van avondvoorstelling,” aldus Tony Grubber. “We zagen deze lichten op een avond in Auburndale, Florida, toen we aan het vissen waren… De opname is een spectaculaire nachtopname, mis het niet!” (Bron: YouTube: UFODisclosureIreland)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de lichten ruimtevaartuigen waren van Mars.)

 

Geachte redactie,
Deze foto werd op 23 juni 2012 in Parijs in Gare de Lyon gemaakt van mijn beste vriendin C.R.D. Het lijkt alsof ze ‘vleugels’ op haar rug heeft. Kunt u bevestigen of dit een manifestatie van een Meester is?
S.A.H., Winnipeg (Cananda).
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ‘vleugels’ door de Meester Jezus werden gemanifesteerd.)

 

 

 

UFO vliegt vulkaan Popocatepetl binnen

Mexico — Een camera die voortdurend opnamen maakt van de vulkaan Popocatepetl nabij Mexico-Stad, toont een kennelijke ufo die naderbij komt, snelheid vermindert, van richting verandert en de rokende vulkaan binnengaat. De video, opgenomen door het grootste televisienetwerk Televisia, werd op 30 mei 2013 op televisie vertoond. Op video’s die in oktober en november 2012 door dezelfde camera werden gemaakt, werden ufo’s gezien die in en dicht bij de vulkaan vlogen (zie Share International, december 2012).
(Bron: huffingtonpost.com, YouTube: StephenHannardADGUK)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig van Mars is. Zie ‘Vragen en antwoorden’)


VS –
Een aantal kinderen filmde op 20 mei 2013 UFO’s boven de VS. Ooggetuige mevrouw Rogers zegt: “We waren net buiten toen deze lichten plotseling in de lucht verschenen. Ik heb tot op de dag van vandaag geen idee wat het waren. Dus wat zijn het?” (Bron: YouTube: UFODisclosureIreland)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de lichten ruimtevaartuigen van Mars waren.)

 
Californië, VS
– Een vrouw die foto’s nam van een plaatselijk historisch monument in Santee (nabij San Diego, Californië) ontdekte later op een van de foto’s de vorm van een UFO. Ellen Henry nam op 7 mei 2013 foto’s van de Edgmoor Barn toen ze een ‘vlek’ op het LCD-scherm van haar camera opmerkte nadat ze een van de foto’s had genomen. Toen ze de foto later op haar computer overzette, realiseerde zij zich dat de ‘vlek’ op de foto in werkelijkheid een ufo was, in de lucht boven de stal. “Het was duidelijk te zien en zeker geen insect,” vertelde Henry. Ze zei ook dat haar camera niet meer werkte nadat ze die dag de foto’s had genomen. De plaatselijke nieuwszender ABC10 News berichtte over het verhaal van mevrouw Henry en zond het beeld van de ufo uit. (Bron: huftingtonpost.com, ABC10news.com, YouTube)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig van Mars was.)


West Harrison, Indiana, VS
– Op 12 mei 2013 werd een video-opname van een groot helder voorwerp op YouTube geplaatst, dat snel van kleur veranderde en zich snel voortbewoog. (Bron: YouTube: tuffprep1)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het kleurrijke voorwerp Maitreya’s ‘ster’ was.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.