Tekenen van de tijd – september 2013

Baby geboren met gebedssnoer

Toen Khadijat Isa uit Bida (Niger) op 15 juli 2013 moest bevallen, werd ze naar het huis van de gepensioneerde verpleegkundige Shasha Abubakar gebracht waar ze een dochter ter wereld bracht. Zuster Abubakar beschreef hun schok toen de vrouwen die aanwezig waren, zagen dat de baby een zwart gebedssnoer om haar hals had dat onmiddellijk wit werd toen ze ter wereld was gebracht. Een islamitisch gebedssnoer wordt tasabih genoemd.
Toen het nieuws zich verspreidde stroomde een menigte toe om de wonderbaarlijke baby te zien, en riep “Allahu akbar!” (God is groot). De ouders die uit Lama, in de staat Kwara, afkomstig zijn, wonen al jaren in Bida en zijn naar verluidt belijdend moslim. De baby werd naar het paleis van Etsu Nape gebracht waar ze werden ontvangen en gezegend door de traditionele heerser, Alhaji Yahaya Abubukar.
De islamitische geleerde Malam Idiris Ndajiwo zei: “Het ter wereld komen van de baby nu, in deze stad en dit gebied (Kutaworo) is een grote verrassing voor ons moslims. Dit laat in wezen zien dat Allah meester is over wat er met iedereen en in de hele wereld gebeurt.” (Bronnen: nigeriadailynews.com; leadership.ng)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het gebedssnoer werd gemanifesteerd door Maitreya.)

Foto links ingezonden door E.S. (Auckland, Nieuw-Zeeland), genomen vlak na de doop van haar kleinzoon N. in 2004 in een orthodoxe kerk in Moskou, toont een lichtzegening van de Meester Jezus.

 

 

 

 

 

Foto rechts ingezonden door Y.I. uit Japan toont lichtpatronen op de muren van een gebouw in het Nerima-district van Tokio. Bij het raam rechts vooraan is op de foto een rode lichtkolom te zien, die een lichtzegening van de Meester Jezus is.

 

 

 

 

 

Draaiend Egyptisch beeld boeit de wereld

Het Manchester Museum van de Universiteit van Manchester is wereldwijd beroemd geworden door het mysterie van een draaiend Egyptisch beeldje. De Egyptoloog van het museum Campbell Price merkte in februari 2013 als eerste op dat het 4000 jaar oude beeld zich op raadselachtige wijze in de vitrine had rondgedraaid. “Ik ontdekte op een dag dat het rondgedraaid was. Ik vond dat vreemd omdat het in een vitrinekast stond en ik de enige ben die een sleutel heeft. Ik zette het terug maar de volgende dag had het zich weer bewogen. We stelden een time-lapse video-opname op en hoewel er voor het blote oog niets te zien is, laten de opnamen duidelijk zien dat het uit zichzelf ronddraait.”
Op de time-lapse video van het museum is te zien dat het beeld in de afgesloten vitrine gedurende drie dagen uit zichzelf 180 graden ronddraait. Wetenschappers en commentatoren brachten verscheidene theorieën naar voren in een poging om het verschijnsel te verklaren. Sommigen beweren dat, aangezien de beweging zich alleen overdag voordoet, de ongelijke basis van het beeld op een glazen schap in combinatie met de trillingen van de voetstappen van de bezoekers en het verkeer buiten, er de oorzaken van zijn dat het beeld ronddraait.
Campbell Price gaf als commentaar: “Dat verklaart niet waarom kunstwerken die er naast staan geen centimeter hebben bewogen of waarom het beeld plotseling begon te bewegen na jarenlang volmaakt roerloos te hebben gestaan, zoals beelden meestal doen… En waarom zou het in een perfecte cirkel ronddraaien?” Dit beeld van 25 cm dat uit 1800 v.Chr. dateert, is gewijd aan Osiris – god van het hiernamaals en ook wel ‘de Heer van Liefde’ genoemd.
Sinds het in juni 2013 bekend werd, zijn duizenden mensen naar het museum gekomen.
De conservators aarzelden om het beeld aan te raken, maar waren in juni tijdens herstelwerkzaamheden in het museum genoodzaakt het te verplaatsen. Price zei: “We waren van plan om het beeld tijdens de werkzaamheden op te slaan, maar aangezien het beroemd is geworden, zal het nu in de foyer tentoongesteld worden. Mensen zullen het nog steeds kunnen zien, maar waarschijnlijk zal het zich niet meer bewegen.” (Bronnen: Manchester Evening News, The Telegraph, Manchester Museum, VK)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de beweging van het beeld een wonder is dat door Maitreya werd gemanifesteerd. In juni 2013 bracht Share International een persbericht uit om de wereldmedia te informeren dat Maitreya verantwoordelijk is voor deze wonderbaarlijke gebeurtenis.)

UFO in de lucht boven Braziliaanse betoging
Een video die werd opgenomen tijdens een betoging in Sao Paulo (Brazilië) op 17 juni 2013 laat een gloeiende lichtbol zien die zich snel voortbeweegt in de lucht boven de menigte. De ufo werd volgens meldingen van de gebeurtenis door duizenden betogers gezien. (Bronnen: openminds.tv, huffing tonpost.com. YouTube: Lightemerging)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig van Venus was.)

UFO’s boven luchthaven Gatwick
Om ongeveer 9 uur in de ochtend van 30 december 2012 zagen drie piloten van verschillende passagiersvliegtuigen “platte zilveren schijven”, die op minder dan 30 meter van hun toestel op ongeveer 500 meter van de grond vlogen, terwijl hun vliegtuig de luchthaven Gatwick naderde. De Britse Airprox Board, een onafhankelijk lichaam dat verslag doet over de veiligheid met betrekking tot veilige afstanden tussen vliegtuigen, stelde dat twee platte zilveren schijven werden gerapporteerd die zich heel langzaam voortbewogen op ongeveer 30 meter onder de vliegroute en dat de waarnemingen van de zilveren schijven niet konden worden verklaard. Ufo-deskundige Nick Pope zei: “De getuigenis is van grote betekenis; de ooggetuigen zijn ervaren piloten en doorslaggevend is de radarwaarneming die hun verhalen ondersteunt.” De piloten die de voorwerpen zagen, beschreven ze als “op speelgoed gelijkend”, en het risico voor de vliegtuigen werd als laag beoordeeld. (Bron: East Grinstead Courier and Observer)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de schijven ruimtevaartuigen van Mars waren.)

Kruis van licht in Peru
Geachte redactie,
’s Morgens vroeg op zondag 1 april 2012 liep mijn moeder de badkamer in en zei met luide stem dat ze een helder licht in het badkamerraam van mijn huis had gezien. Ik liep naar haar toe en er was inderdaad een helder licht in de vorm van een kruis. Ik keek in het rond omdat ik dacht dat het een weerspiegeling van iets zou kunnen zijn en realiseerde me dat het niet zo was. We zochten op het internet en vonden tot onze verbazing dat het niet de eerste verschijning van dit type kruis was. Ik stuur een van de foto’s mee.
Mariela Ross, Lima (Peru).
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het kruis door de Meester Jezus werd gemanifesteerd.)

 

Lenteboodschap
Op 12 april 2012 om kwart over 2 ’s middags ontmoette ik in de Engelse Tuin in München een vriend die bij het Wederverschijningswerk betrokken is. Hij vertelde mij dat hij zojuist een man had gezien van wie hij dacht dat hij Maitreya was. Mijn vriend zei dat een bejaarde man op een bank in het park Engels sprak met een vrouw naast hem en dat diens Engels hem deed denken aan dat van Benjamin Creme. Wij gingen erheen en de man en de vrouw zaten daar nog op de bank, maar voor we verder konden gaan, stonden ze op en gingen weg. We gingen op de bank zitten waar zij gezeten hadden en mijn vriend liet mij een kaart zien die hij in de Engelse Tuin had gevonden, vlak voordat hij hen zag. Op de kaart stond Leipziger Karte — Märzenbecher (Leipzigse kaart — Lenteklokje) met een foto van bloemen op de achterkant en een gedicht van Heinrich Heine uit het Buch der Lieder (Liedboek), Die Heimkehr (De Thuiskomst) dat in het Nederlands vertaald als volgt gaat:
“Hart, mijn hart, wees niet bedrukt, en verdraag je lot. De nieuwe lente geeft terug wat de winter je ontnam. En hoeveel is voor jou gebleven, en hoe schoon is nog de wereld!
En, mijn hart, wat jou bevalt, alles, alles mag je liefhebben!”
Binnenin de kaart waren drie citaten geschreven:
“Gezegend zijn degenen die niet gezien hebben en toch geloven.” (Johannes 20:29)
“Volmaakte liefde verdrijft alle angst.”
“Wees kalm en weet dat God immer aanwezig is.”
Schreef een Meester van Wijsheid of Maitreya deze citaten in de kaart? Waren de oude man en de vrouw Meesters?
B.N., Rossdorf (Duitsland).
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de oude man de Meester Jezus was en de vrouw een discipel van de Meester Jezus. De kaart en de citaten waren gemanifesteerd door de Meester Jezus.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 31 juli 2013 werd boven Rome een stralende UFO gezien die van kleur en vorm veranderde (foto boven). Op 4 augustus verscheen een pulserende diamantvormige UFO (foto onder). (YouTube: Gianni Lalieno) (Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de voorwerpen ruimteschepen van Mars waren.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.