De mensheid ontwaakt

door de Meester —, via Benjamin Creme (3 september 2013)

Op een dag, spoedig, zullen velen beseffen dat de Christus, of iemand als Hij, in ons midden leeft. Zo groot is de weerklank op de interviews die Maitreya tot dusver op televisie heeft gegeven, dat een krachtige gedachtevorm verrijst: het geloof dat de Gezegende Tijd is aangebroken dat de Leraar van Oudsher is teruggekeerd. Deze verwachting overspoelt nu de wereld.
In veel landen, bijvoorbeeld in Brazilië, China en Rusland, is er een groeiend besef dat de wereld zich heel spoedig bewust zal worden van het nieuws dat de Leraar er is, of in aantocht is. Dit verschijnsel is vanzelfsprekend toe te schrijven aan de invloed van Maitreya’s verschijningen tot nu toe op televisie, en het toegewijde voorbereidingswerk van de trouwe groepen over de hele wereld.
Dit nieuws zou deze vastberaden dienaren moeten stimuleren om hun inspanningen voort te zetten of zo mogelijk te verdubbelen. Wij, jullie Oudere Broeders, zijn Ons zeer bewust van de druk die deze langdurige inspanning op de groepen heeft gelegd, en prijzen hun werk van vele jaren. Die inspanning is, zo zal spoedig duidelijk worden, niet vergeefs geweest.
Van nu af aan zullen degenen die bij het voorbereidingswerk betrokken zijn, kunnen ondervinden dat mensen meer openstaan en bereid zijn te geloven dat de komst van de Leraar ophanden is; dat de mensen gereed zijn voor verandering; dat een nieuwe wereld in de maak is; en dat samendelen en rechtvaardigheid, vrijheid en vreugde alle mensen te wachten staan.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.