Tekenen van de tijd – november 2013

Baby met Koran geboren
Op 7 mei 2012 werd in Ejigbo (Lagos, Nigeria) een jongetje geboren dat in de palm van zijn rechterhand een miniatuurversie van de heilige Koran geklemd hield. De ongehuwde christelijke moeder, Kikelomo Ilori, had verscheidene keren geprobeerd de zwangerschap af te breken, nadat ze door de moslimvader van haar kind was verlaten. Ze vertelde dat ze “door een profeet was gewaarschuwd de zwangerschap niet te beëindigen” omdat de baby in haar baarmoeder “uniek was”. Het was haar in haar kerk ook aangeraden de abortusplannen niet door te zetten uit vrees voor haar gezondheid. Nadat ze met de abortuspogingen gestopt was, verliep de zwangerschap normaal. De baby werd ver over tijd in de elfde maand geboren met de verrassende toevoeging: hij hield een kleine Koran vast die met een waterdicht polytheenachtig materiaal bedekt was. De vroedvrouw, Victoria Moses, zei dat ze heel wat baby’s ter wereld had gebracht, maar zoiets nog nooit had gezien: “Ik zeg je, het was God die de baby ter wereld bracht,” zei ze. De moslimgeleerde en imam Alhaji Ashimuyu Omotosho zei dat het “een teken van God” was en voegde eraan toe: “Het verbazingwekkende was dat de familie van Kikelomo christelijk is. Het toont aan dat we voor God één zijn, maar in de wereld onze afgescheiden wegen ingeslagen zijn.” Buiten het huis in Lagos waar baby Abdul woont verzamelde zich een enorme menigte die ter viering van het wonder “Allah is Groot” scandeerde. De nationale vertegenwoordiger van de Islamitische Vereniging Ansarul van Nigeria, die officiële afgevaardigden op een bezoek aan de baby begeleidde, merkte op dat het “een teken van goede dingen was die het land spoedig verbaasd zullen doen staan.” (Bron: vanguardngr.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een wonder was dat door Maitreya werd gemanifesteerd.)

Paus Franciscus en de witte duif
Toen Paus Franciscus op 15 mei 2013 in zijn openlucht pausmobiel op het Sint Pietersplein was voor zijn wekelijkse openbare audiëntie, bood iemand in de menigte hem een kooi met twee witte duiven aan. De Paus opende direct de kooi, greep een duif en liet die in de lucht boven het plein los. Hij had moeite om de tweede duif eruit te halen die, tot zijn vreugde, onwillig leek te zijn om weg te gaan en een poosje op zijn vingers bleef zitten, voor hij wegvloog. In de katholieke kunst symboliseert de witte duif de Heilige Geest evenals vrede en goddelijke leiding, en de toespraak van de Paus richtte zich, vooruitlopend op Pinksteren de volgende zondag, op de rol van de Heilige Geest bij het leiden van de gelovigen naar de waarheid. (Bron: telegraph.co.uk, UK; ncronline)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het gedrag van de duif werd gestuurd door Maitreya.)

Woy Woy, Australië — Een amateurfotograaf in Australië heeft video-opnamen gemaakt van een groot bolvormig, lichtgevend voorwerp dat in de lucht zweefde en van vorm en kleur veranderde. Drew Ryan zag het voorwerp op 2 juli 2013 boven de kustplaats Empire Bay, ten noorden van Sydney.
“De bol veranderde verscheidene keren van kleur totdat hij oranje werd en verplaatste zich vervolgens langzaam door de lucht om dan enige tijd boven [de kustplaats] Woy Woy te blijven zweven,” vertelde Ryan. Hij zei dat het in de afgelopen twee maanden de vijfde keer was dat hij dezelfde UFO zag. “Ik twijfel er niet aan dat er dingen in de lucht vliegen die niet verklaard kunnen worden,” zei Ryan. “En de waarnemingen nemen beslist in frequentie toe. Ik zou willen dat er een echt onderzoek naar deze verschijnselen plaatsvindt. Als voormalig militair heb ik nog nooit zoiets gezien als deze waarnemingen.” (Bron: dailytelegraph.com.au, huffingtonpost.com. YouTube: orbtracker)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het voorwerp een ruimtevaartuig van Mars was.)

Californië, VS —Een op 18 september op YouTube geplaatste video laat verscheidene gloeiende, pulserende lichten zien boven een schip nabij de kust van Californië dat stoom uitstootte. Er werden aanvankelijk drie lichten gezien, gevolgd door een vierde dat snel verdwijnt. De achterblijvende UFO’s bewegen zich snel omhoog alvorens te verdwijnen. (Bron: huffingtonpost.com; YouTube: looknowtv)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de ufo’s ruimtevaartuigen van Mars waren.)

Los Angeles, VS — Op 4 september 2013 werd boven de San Fernando vallei ten westen van Los Angeles een UFO gefilmd: “De keren dat we ufo’s gezien hebben, zijn niet te tellen. Dit is de eerste keer dat we erin zijn geslaagd er één te filmen… Let op de vormloze aard van het schip en de schitterende kleurwisseling. We zien ze bijna elke avond, vaak meerdere schepen. Geniet ervan en verwelkom deze bezoekers. Ze zijn kennelijk hier om ons tegen onszelf te beschermen, maar we moeten ook onszelf en elkaar helpen. Bedankt zusters en broeders van de sterren.”

De tweede waarneming van dezelfde ooggetuige vond op 7 september 2013 in hetzelfde gebied plaats. De ooggetuige: “Deze was slechts op een hoogte van 3000 meter of minder en liet spectaculaire veranderingen in vorm, omvang en kleur zien.” (Bronnen: ufosightingsdaily.com; YouTube: Nicole Rhoe-Melnick)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de ufo’s ruimteschepen van Mars waren.)

 

Lichtpatronen op een gebouw in München (Duitsland) op 31 juli 2013, gecreëerd door Maitreya, in samenwerking met de Ruimtebroeders. Foto ingezonden door A. B.

 


Foto links: Deze foto van haar kleinzoon, ingezonden door P. F. uit Boston (Lincolnshire, VK), toont een lichtzegening van de Meester Jezus.


Foto rechts: Ingezonden door F.C. Pol uit Valencia (Spanje). Deze foto van zijn dochter en moeder, genomen in september 2013, toont een lichtzegening van de Meester Jezus.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.