Tekenen van de tijd – december 2013

Voorboden van een buitengewone tijd


Deze foto, ingezonden door M.M. uit St-Mitre les Remparts (Frankrijk), werd op 31 december 2012 van zijn gezin genomen in Guzet Neige in de Pyrene eën (Frankrijk) en toont een lichtzegening van de Meester Jezus.

 

 

 

 

 


Een foto van E., gemaakt in de zomer van 2013 in het Krystall Park, Byron Bay (Australië) en ingezonden door zijn grootmoeder B.v.W. uit München (Duitsland).

(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een lichtzegening van de Meester Jezus is.)

 

 

 

 

 

 

 

Deva vastgelegd door NASA camera

NASA — Opname van NASA’s Zonne- en Heliosferische Observatorium (SOHO) van 4 september 2013. (Bron: NASA)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een enorme Aarde-deva is die de zon vanaf de Aarde nadert.)

 NASA — Opname van NASA’s Zonne- en Heliosferische Observatorium (SOHO) van 28 september 2013. (Bron: NASA) (Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een reusachtige Aarde-deva is.)

 Californië, VS — Op 28 en 29 oktober 2013 werd boven Bakersfield, Californië, ’s avonds een helder licht waargenomen dat van kleur veranderde. Het plaatselijke tv-nieuws berichtte: “17 News ontving talrijke telefoontjes van kijkers over een mysterieus helder licht dat op twee opeenvolgende avonden aan de hemel boven Bakersfield scheen… Het was te helder om een ster te zijn, te stil om een vliegtuig te zijn. Amateur-astronoom Daron Nunn, die de ufo door een telescoop bekeek, zei dat het voorwerp zich “deelde” en “van vorm veranderde”. (Bron: YouTube: Isaac Wilee)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit Maitreya’s ‘ster’ was.)

Florida, VS — Op 16 en 17 oktober 2013 werd door Gregg Prescott boven Sarasota, Florida, een pulserend voorwerp gezien dat van kleur veranderde. Het werd op 3 november 2013 van 19.40 tot rond 20.40 uur ook vanaf Siesta Key, Florida, gefilmd. “Telkens wanneer ik het daarom vroeg, werd het groter,” schrijft hij en voegde eraan toe: “De positie van deze ufo is aanmerkelijk naar het noorden verplaatst, waardoor iedereen de gelegenheid heeft om hem gedurende langere tijd te zien. Het is alsof de ruimtemensen iedereen de kans willen geven te zien dat we niet alleen zijn in het heelal.” Eén ooggetuige zei: “Dit voorwerp is soms zo helder dat het door de wolken heen tech zien is.” De waarnemingen begonnen rond 9 oktober; er waren veel meldingen van overal uit de VS, evenals uit Brazilië, Japan en Nieuw-Zeeland. (Bron: in5d.com; YouTube: in5d)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit Maitreya’s ‘ster’ was.)

 

Michigan en Ohio, VS — Een video die op 27 oktober 2013 nabij Port Huron (Michigan) werd genomen, laat een stralend witte ufo zien die aan de onderkant een bundel van bewegende groene deeltjes uitzendt. Vervolgens roteert de ufo boven een geparkeerde auto en richt de groene straal op de wagen, alvorens op te stijgen en te verdwijnen.
Een ooggetuige in Cleveland (Ohio) maakte op 1 november een video-opname van een gelijksoortige ufo die eveneens een groene stralenbundel uitzond. (Bron: YouTube: research4truth12, Hotbrunette25)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de ufo’s ruimteschepen van Mars waren.)

Geachte redactie,
In september 2013 hielden we in Fukushima de eerste videovertoning sinds de kernramp. Op weg naar huis reed ik op een lokale weg toen ik rechts van mij een sterk helder licht opmerkte. Het was heel dichtbij en met een vreemd uitziend wit-goudkleurig licht. Eerst waren er twee grote lichten, toen verdeelden die zich in tweeën en drieën. Het leek op groot vuurwerk dat uit elkaar barstte. Ik stopte de auto en nam foto’s. Twee afzonderlijke lichten knipperden alsof ze signalen aan elkaar gaven.
M.M., Miyagi-ken (Japan)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het heldere voorwerp een groot ruimteschip van Mars was; de lichten die op vuurwerk leken waren kleinere schepen die eruit kwamen.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.