Tekenen van de tijd – april 2014

Huilend Maria-beeld in Israël
Duizenden mensen hebben het huis van een Grieks-Orthodox gezin in Tarshiha, in het noorden van Israël, bezocht om een beeld van Maria te zien dat tranen van olie plengt. Op 12 februari 2014 ontdekte Amira Khouri olie op het gezicht van het beeld dat haar familie vorig jaar had gekocht. Khouri vertelde: “Mijn zus maakte het gezicht schoon en we wachtten af wat er zou gebeuren. Toen zagen we tranen van olie uit de ogen komen. We waren geschokt. De volgende morgen werden we wakker, bekeken het beeld en zagen dat het bedekt was met olie.” Khoury zei dat het beeld “tot haar sprak” en haar zei niet bang te zijn.
(Bronnen: Associated  Press, ITN News; Sky News)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het wonder door Maitreya gemanifesteerd werd.)

Het wonder van het Maria-beeld dat olie weent.


 

 

 

 

 

 

Fruitteken

Geachte redactie,
In de ochtend van 28 augustus 2013, terwijl ik wat neerslachtig was, was het een plezierige verrassing om in het midden van de kiwi die ik doorsneed de tekening van een hart te ontdekken, wat me een gevoel van liefde gaf. Ik stuur u de foto die ik meteen daarna nam.
Kunt u zeggen of het een teken van een Meester is en van welke Meester het afkomstig is?
Dank u. Harten van liefde voor allen.
A.L., Dijon (Frankrijk).
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het een zegening van de Meester Jezus is.)

 

Deze foto (links) van zijn zoon L. met een in folie gewikkelde slee werd vlak voor Kerst 2013 in west-Yorkshire (VK) genomen en ingezonden door M.W. Het heldere licht is een zegening van de Meester Jezus.

Bijbelse figuur
Mijn neef J.L., die 19 jaar is, was in juni 2013 in Rome. In de nacht van 25 juni zat hij tussen 4 en 5 uur met een vriend op een bankje voor het Vaticaan, toen ze een lange man met zwarte haren en een baard, gekleed in een witte mantel voorbij zagen lopen. Ze namen een foto van hem. Hij groette hen in het Spaans met “Buenas noches” (Goedenacht) en liep door tot hij een beetje verderop stilhield. Hij ging gehurkt zitten. Op dat moment liepen mijn neef en zijn vriend weg. We vragen ons af of die jonge man misschien de Meester Jezus was?
I.G.A., Valencia (Spanje).
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de “lange in een witte mantel geklede man” Maitreya was.)

 

Achtjarig meisje huilt ‘stenen’
Bij een gebeurtenis die doet denken aan verscheidene andere die door de jaren heen in Share International zijn gemeld, verbijstert de 8-jarige Saadia al-Jaharani medische deskundigen in Jemen door steentjes te huilen.
Saadia’s vader, Mohammad Sale al-Jaharani die vanuit zijn dorpje in de westelijke Jemenitische provincie Hodeida met Gulf News sprak, vertelde dat zijn dochter eind januari 2014 plotseling steentjes begon te produceren. Hij vertelde: “Er zijn in plaatselijke klinieken veel röntgenfoto’s van haar gemaakt. Artsen zeiden dat zij niets buitengewoons aan haar ogen konden ontdekken.”
Een video op YouTube die door de Jemenitische Azal TV werd geplaatst, toont de ogen van het meisje die kleine kiezelachtige steentjes van onder haar oogleden produceren in plaats van tranen. Een door de televisiezender geïnterviewde plaatselijk arts zei dat hij geen wetenschappelijke verklaring voor het verschijnsel kon vinden.
Het meisje huilt ook gewone tranen en haar ogen produceren geen stenen wanneer ze slaapt. De meeste steentjes komen in de middag en avond te voorschijn. De steentjes doen geen pijn en ze leeft een normaal leven. Volgens haar vader produceren Saadia’s ogen soms meer dan honderd steentjes per dag. “Geen van mijn andere kinderen heeft ooit dezelfde aandoening gehad,” zei hij. (Bronnen: gulfnews.com; YouTube: Atjeh Cyber Warrior)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een wonder is dat door Maitreya werd gemanifesteerd.)

Israël perplex over genezing van kanker door gebed
Toen bij de Israëlische Thérèse Daoud in het Ichilov-ziekenhuis in Tel Aviv kanker in haar been werd vastgesteld, zei professor Yaakov Bickels, hoofd van de afdeling Orthopedische Oncologie dat de biopsie een sarcoom liet zien ter grootte van een sinaasappel. “Dit is een van de agressiefste en schrikwekkendste van alle tumoren,” zei de professor. “Met een tumor die zich tot deze omvang heeft ontwikkeld, was de enige behandeling die wij Thérèse konden bieden haar been te amputeren.”
Thérèse was geschokt, maar legde zich erbij neer met slechts één been verder te moeten leven. De operatie werd echter tweemaal uitgesteld en de derde keer deed ze het zelf omdat haar moeder ziek was. Het was toen dat ze van gedachte veranderde.
“Drie keer werd de operatie uitgesteld,” zei ze. “Dit was voor mij een duidelijk teken uit de hemel dat ik geen operatie moest ondergaan.” De professor zei: “Toen ze mij vertelde dat ze had besloten haar been niet te laten amputeren, was het voor mij duidelijk dat ze spoedig zou sterven. Ik betreurde haar beslissing.”
Thérèse bad in de kerk om genezing. Drie maanden later liep ze zonder hulp met een “stralende glimlach op haar gezicht” het kantoor van professor Bickels binnen. Een MRI scan en biopsie toonden geen kanker. Doktoren en verpleegkundigen konden de uitslagen niet geloven. “We controleerden haar rapporten verschillende keren,” aldus Bickels. “We konden gewoon niet geloven dat de kanker zonder enige behandeling verdwenen was.”
Israëlische nieuwszenders die het wonder meldden, konden geen andere verklaring vinden dan die van de kracht van geloof. De medische staf onderzocht zelfs het voedsel en het water dat ze tot zich genomen had, maar tevergeefs. Er bleef slechts één optie over, zei Israël Today: “dat bidden tot Yeshua, de Messias van Israël, nog steeds genezing geeft”. (Bron: Israeltoday.co.il)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat haar genezing door Maitreya Zelf werd gemanifesteerd.)

 

Windsor (Ontario, Canada) — Op 1 april 2013 werd in Windsor een helder, kleurrijk voorwerp aan de hemel gefilmd. (Bron: YouTube: kayakless Ontario)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het kleurrijke voorwerp Maitreya’s ‘ster’ was.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.