Tekenen van de tijd

Op 28 januari 2011, rond 1 uur ’s nachts, zagen en filmden verscheidene ooggetuigen een stralende ufo die boven de Rotskoepel op de Tempelberg van Jeruzalem zweefde. De Rotskoepel is een belangrijk islamitisch heiligdom, gelegen op de Tempelberg in het oude centrum van Jeruzalem. Twee ooggetuigen, die vanaf de panoramische uitkijkpost Armon Hanatziv op de berg Zion en de Tempelberg in Jeruzalem uitkeken, filmden mogelijk een van de interessantste ufo-clips ooit. Sindsdien zijn er vier verschillende videoclips op YouTube geplaatst die door verschillende mensen onafhankelijk van elkaar, en vanuit verschillende hoeken, van dezelfde ervaring gefilmd zijn.
Eerst lijkt een heel helder sterachtig voorwerp bewegingloos boven de stad Jeruzalem te hangen; na enige tijd duikt het verticaal omlaag, terwijl het in een van de opnamen bewegingloos weer net boven de horizon hangt.
Enkele minuten later is er een explosie van schitterend licht en de ufo schiet recht omhoog de nachtelijke hemel in en verdwijnt. Terwijl het heldere witte licht vervaagt, nemen verscheidene stralende roodoranje bollen zijn plaats in en bewegen zich in verscheidene formaties door de lucht.
Het Australische dagblad Sydney Morning Herald berichtte: “Wellicht nog intrigerender is het feit dat het voorwerp vanuit verschillende gezichtshoeken werd gefilmd die alle synchroon lijken, met name op het moment dat het voorwerp met grote snelheid omhoogvliegt.” Het gebied wordt zwaar bewaakt en er wordt geen luchtverkeer toegestaan boven het terrein, zoals het Britse Channel 4 Nieuws opmerkte; de video’s lijken “precies dezelfde bol van licht’ te tonen en “het mysterie verdiept zich omdat het verboden is boven de heilige plaats te vliegen, dus kan het licht niet van een vliegtuig afkomstig zijn”. (Bronnen: channel4.com; Israelnationalnews.com; youtube.com)(Volgens de Meester van Benjamin Creme was de ufo in Jeruzalem een van de vier ‘sterren’ die sinds december 2008 over de hele wereld gezien worden. De roodoranje bollen van licht waren kleinere ruimtevaartuigen die voor het onderhoud van de ‘ster’ zorgen.)

Witte RuiterDe Witte Ruiter
Op 3 februari werd op Euronews een videoclip vertoond van een ijle figuur in het wit, die op een wit paard door de menigte rijdt die op het Tahrir-plein was samengekomen. De film was daarna ook te zien op MSNBC, CNN en werd tientallen keren op de populaire video-website YouTube geplaatst, en legt een vluchtig beeld vast van een in het wit geklede ruiter op een wit ros. De figuur zit pal rechtop, het paard lijkt een middeleeuws harnas te dragen en de ruiter en het paard lijken zich heel  snel zigzaggend een weg door de menigte te banen, op te stijgen en boven de hoofden van de mensen weg te zweven. Ze werden door enkele mensen in de menigte gezien.
Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de ruiter Maitreya was. Zijn verschijning was een zegen voor de menigte en een steunbetuiging voor de gebeurtenissen die op het plein plaatsvinden. Maitreya is al vele keren als de Avatar op het Witte Paard – de Kalki-avatar – verschenen, een eeuwenoud symbool voor de toekomstige leraar. Hij is in het verleden verscheidene keren als Ruiter op een wit paard verschenen.Deze verschijning heeft niets te maken met de “vier ruiters van de Apocalyps”. Het is een teken van Maitreya om te onderstrepen hoe belangrijk de inspanningen van het Egyptische volk zijn en dat Hij bij hen is in hun strijd voor rechtvaardigheid, vrede en vrijheid.

Huilend beeld in Canada
Honderden mensen hebben de voortuin van een huis in Windsor (Ontario, Canada) bezocht om een Maria-beeld te zien dat volgens ooggetuigen bij dag glimlacht en ’s nachts tranen van olie huilt. De huiseigenaar, Fadia Ibrahim, zegt dat het verschijnsel een wonder is en beweert dat Maria haar zes maanden geleden zei een schrijn voor het huis te bouwen.
Op het gelaat en de handen van het beeld is de olie zichtbaar, en dikwijls kan men de olie ook van de kin zien druipen. Sommige bezoekers hebben buitengewone genezingen gemeld nadat ze de olie hadden ingewreven. Carmela Montilla meldde dat haar kleindochter, die aan leukemie lijdt, met de olie van het beeld werd ingewreven. Spoedig daarna keerde haar bloedtelling naar normale niveaus terug en kon ze weer naar school. Ibrahim zegt dat ook haar eigen handen dikwijls de genezende olie afscheiden, vooral wanneer ze over Maria spreekt. (Bron: The Windsor Star, Canada)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit wonder gemanifesteerd wordt door de Meester Jezus.)

UFO-waarnemingen
Utah, VS — Verscheidene mensen in de steden American Fork en Highland (Utah) meldden op de avond van 26 januari 2011 drie ongewone rode lichten in de lucht te zien. Een ooggetuige vertelde dat er uit de geluidloos en langzaam voortbewegende ufo’s witte lichtbundels stroomden. Een ooggetuige, Mike Galbraith, voormalig lid van de Amerikaanse Luchtmacht, zei dat de ufo’s anders waren dan elk vliegtuig of helikopter die hij ooit had gezien en dat de bundels wit licht die uit de rode lichten kwamen geen lichtkogels waren. Gailbraith vertelde: “Het leek alsof ze volmaakt in formatie vlogen en wat er ook vanaf kwam, leek echt helder te branden.” Na ongeveer 15 minuten “vlogen de ufo’s “gewoon weg”, aldus de ooggetuigen. (Bronnen: www.abc4.com, paranormalutopia .com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het ruimtevaartuigen van Mars waren.)

Mexico – Yohanan Diaz Vargas, onderzoeker van ufo’s en televisieproducent bij het Mexicaanse ufo-programma Tercer Milenio, berichtte dat op 29 januari 2011, de dag nadat er een ufo boven de Rotskoepel van Jerusalem werd gezien, twee grote ufo-waarnemingen plaatsvonden.
Volgens Diaz Vargas verscheen er boven de stad Los Mochis in de noordwestelijke provincie Sinaloa op die dag om half tien ’s avonds een grote groep ufo’s. Diaz Vargas vertelt: “Zaterdag 29 januari 2011 werd in noord Mexico veel ufo-activiteit gemeld, die door tientallen mensen werd opgemerkt en werden via het Twitter-netwerk twee ufo-waarnemingen in twee grote steden gemeld.
“Bij de eerste ufo-waarneming werd er gewag gemaakt van de aanwezigheid van vreemde lichten aan de hemel die zich om half twaalf langzaam en in formatie boven Los Mochis (Sinaloa) voortbewogen. [Ooggetuige] Velbel was in staat met een iPhone een video-opname te maken van een ‘vloot’ ufo’s, waarbij er witte plekken te zien waren die een roodachtige halo hadden en prachtig tegen de zwarte lucht afstaken… De vloot ufo’s maakte geen enkel geluid.”
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het ruimtevaartuigen van Mars waren.)

De 'ster' boven MonterreyOp 29 januari 2011 werd op de Mexicaanse televisie een video-opname van de ‘ster’ boven Cerro de la Silla (Monterrey, Mexico) getoond. (YouTube: FutboixOnlineTV)
Ongeveer 30 minuten later waren er volgens Diaz Vargas “tientallen berichten van Twitter-gebruikers uit de noordoostelijke stad Monterrey (Nuevo León), die met grote stelligheid de aanwezigheid van een heldere ufo in de lucht meldden, die bij tijden flitsen van licht uitzond en meer dan drie uur aan een kant van de markante Cerro de la Silla (Zadelheuvel) bleef hangen.”
Deze ufo-waarneming “bracht een sensatie teweeg”, volgens Diaz Vargas, toen Ernesto Chavanne, gastheer van een nachtelijke tv-sportshow, in zijn programma videobeelden van de ufo uitzond. (Bron: www.examiner.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het Maitreya’s ‘ster’ was.)

Technologie van ruimteschip gefotografeerd
Deze foto werd op 19 februari 2010 rond 16.30 uur bij Bazel (Zwitserland) genomen. De fotograaf en zijn dochter waren met hun auto op een parkeerplaats gestopt toen ze in de lucht een ‘mistige massa’ zagen, als een grote donkere wolk, die zich naar beneden verplaatste en een duidelijker vorm aannam. Hij nam deze foto, die een uiterst lang, verticaal, cilinderachtig voorwerp laat zien. Aan het einde van de kolom, vlak boven de grond, was er volgens de ooggetuige een luchtbelachtige vorm te zien. Het hele voorval duurde maar een paar seconden. Bovenop de cilinder zat een enorme koepel van ongeveer 50 meter hoogte (niet op de foto te zien).
Technologie van ruimteschipBenjamin Creme’s Meester verklaart dat de koepelachtige vorm en de cilinder een ruimtevaartuig van Mars was. Benjamin Creme geeft de volgende uitleg:
“Degenen die dit verschijnsel zagen, werd een soort röntgenfoto van de inwendige structuur van een groot ruimtevaartuig getoond. De verticale cilindervorm is een replica van een technische component van de meeste ufo’s door middel waarvan de bemanning zwaartekracht kan omkeren. Hij loopt door het midden, van de koepel aan de bovenkant van het vaartuig tot aan zijn onderkant, en is het mechanisme waarmee de zwaartekracht met het omzetten van een ‘schakelaar’ – wat met gedachtekracht gebeurt – opgeheven wordt. Zodra de ‘schakelaar’ is omgezet, komt het voertuig los van de zwaartekracht en stijgt automatisch op.
“Sommige landen, waaronder de VS, Groot-Brittannië, Rusland en Duitsland, hebben vele jaren naar deze anti-zwaartekrachttechnologie gezocht. De Ruimtebroeders hebben het hun ook laten zien. Wat de ooggetuigen in Bazel eveneens zagen, was de geleidelijke terugkeer naar de gewone (onzichtbare) etherische staat van het ruimtevaartuig.”

Deze foto werd in 2008 tijdens de darshan in Sai Baba’s ashram in Puttaparthi (India) gemaakt. (Helaas hebben we de naam van de fotograaf niet kunnen achterhalen, red.)
Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een zegening is die als licht uit Sai Baba’s hand straalt.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.