Tekenen van de tijd – juli/augustus 2014

“Zij die zoeken naar tekenen zullen ze vinden”

Op 24 januari begonnen kruisen van licht te verschijnen in het huis van R.I. op het eiland Ishigaki (Okinawa, Japan; foto rechts), waar zij pas naartoe verhuisd was. Er was ook al een kruis van licht verschenen in haar vorige huis in Shinriku, Tokio.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de kruisen van licht door Maitreya zijn gemagnetiseerd.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto links: Lichtpatronen op een gebouw in München, op 25 februari 2014. Ingezonden door A.B. De lichtpatronen werden gemanifesteerd door Maitreya, in samenwerking met de Ruimtebroeders.

 

 

 

 

 

Foto links: Lichtpatronen gefotografeerd door B.M. op 24 november 2010 vroeg in de middag in de Krizevastraat, Ljubljana (Slovenië). De tweede foto (onder) toont zijn vrouw en baby’tje voor het gebouw. De lichtpatronen werden door Maitreya gemanifesteerd in samenwerking met de Ruimtebroeders.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In september 2013 nam een vriend een paar foto’s van mij op het platteland bij mijn stad, Valdemoro Sierra (provincie Cuenca, Spanje; foto rechts). Op een van de foto’s is een soort lichteffect te zien. Is het iets bijzonders? Dank u.
F.L.S.M., Valdemoro Sierra (Spanje).
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het lichteffect een zegening van de Meester Jezus is.)

Deze foto van een UFO (boven) werd op 25 mei 2014 door een passagier vanuit een vliegtuig boven Londen genomen. Het sigaarvormige ruimtevaartuig met lichten aan beide zijden leek boven de wolkenlijn te vliegen, toen omhoog en de verte in. (Bron: SCW: ufosightings daily.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een ruimtevaartuig van Mars was.)

 

 

Foto die in december 2007 in het stadje Podreca, nabij Kranj (Slovenië), door J.J. genomen werd op haar moeders verjaardag, toont een zegening van de Meester Jezus.

 

Mars (foto rechts) — In een serie beelden van het Marsoppervlak op 28 april 2014 vastgelegd door de Curiosity Rover van NASA, is gedurende 10 minuten een massief cilindervormig voorwerp te zien dat zich naar de oppervlakte van de planeet voortbeweegt en achter de horizon verdwijnt. (Bron: YouTube: StephenHannardADGUK)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de UFO een plaatselijk ruimtevaartuig van Mars was.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.