Tekenen van de tijd – september 2014

Chef-kok vindt ‘GOD’ in aubergine

Een chef-kok in een restaurant in Louisiana (VS) zette het mes in een aubergine en vond het woord ‘GOD’ gespeld in de zaden binnenin. Jemarcus Brady van Gino’s Restaurant in Baton Rouge noemde het “wonderbaarlijk” wat hij op 7 juli 2014 zag. Brady vertelde dat zijn geloof hem door moeilijke tijden heen geholpen heeft. “Hij laat mij zien: ‘Hallo, Ik besta echt’ en dat is het enige waar ik op kan bouwen.” (Bron: huffingtonpost.com, wafb.com)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het woord ‘God’ door de Meester Jezus werd gemanifesteerd.)

Milaan, Italië — Op 6 juli 2014 werd een groep helder stralende ufo’s in formatie waargenomen. Op een bijna 10 minuten durende video zijn de ufo’s te zien die van helderheid en vorm veranderen en zich in formatie door de lucht voortbewegen. (YouTube: Antonio Urzi Simona Sibilla)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de ufo’s ruimtevaartuigen van Mars zijn.)

Graancirkel in Duitsland

Op 28 juli 2014 verscheen er een spectaculaire graancirkel in een tarweveld nabij Raisting (Beieren, zuid-Duitsland), met een doorsnede van 75m. De boer van het veld, Christop Huttner, staat voor een raadsel hoe het gemaakt werd. Duizenden hebben het veld bezocht om het patroon zelf te zien en denken dat het niet door mensen gemaakt kan zijn.
“Dit is een technologie die wij nog niet meester zijn,” aldus een bezoeker aan de krant. “Zij willen ons laten zien – we zijn hier, we houden van jullie.” (Bron: ABC News, USNews.com)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat dit een authentieke graancirkel is gemaakt door een ruimtevaartuig van Mars.)

Screensaver

Mijn moeder werd met kanker in het ziekenhuis opgenomen en we zaten op een bank in het park bij het ziekenhuis te praten. Terwijl ik mijn telefoon in mijn tas deed, was de camera nog aan en ik zag regenbogen die over het scherm speelden, maar ik dacht dat het met de lens te maken had. Later die dag toen ik door mijn telefoon bladerde, merkte ik deze opname op. Het verstand zegt me dat het een werking van de lens is, maar ik zou graag geloven dat mijn gebeden verhoord werden en er iemand was die mijn moeder hielp.
L.M., Novo Mesto (Slovenië).
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat dit een teken was dat uw moeder door Maitreya geholpen zou worden.)

Deze foto (boven) van zijn ex-vrouw N., ingezonden door P.C., werd in 2003 in Satele (in de buurt van Monterrey, Mexico) genomen en laat een zegening van de Meester Jezus zien.

Gebed verhoord

Eind december 2012 merkte mijn moeder dat ze haar amulet van de Zenkoji-tempel had verloren. Volgens de tempel zal de kleur ervan in goud veranderen wanneer je gebed verhoord is. Tot dan had zij meer dan twee jaar lang iedere dag met de amulet gebeden voor wereldvrede en geluk voor iedereen door mantra’s zoals ‘De Grote Aanroep’ op te zeggen en Maitreya’s ‘hand’-kaart aan te raken. Mijn ouders hebben overal in huis gezocht, maar konden hem niet vinden. Een paar dagen later werd de amulet gevonden op een schoenendoos bij de entree van het huis en het schijnt dat de helft ervan in goud veranderd is, en dat de helft van haar gebed werd verhoord. Wie manifesteerde het?
Naam bij de redactie bekend, Chiba-ken (Japan).
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat Maitreya het goud op de amulet manifesteerde.)

Regenboogzegening

Op 14 oktober 2012 om 5 voor half 11 ’s morgens nam een vriendin foto’s van een regenboog boven het strand bij de Noordzee. Haar hond was dicht bij deze plek en op een van de foto’s wees het lichaam van de hond een andere kant op dan zijn kop die naar iets onzichtbaars gedraaid was. Toen mijn vriendin thuiskwam en de foto’s op haar computer zette, was op één een groot grijs ronddraaiend voorwerp te zien. Zij vroeg wat ik ervan dacht en ik vertelde dat het een ufo was. 1) Was het een ufo en waar kwam hij vandaan? 2) Nam haar hond hem waar en keek hij daarom in de richting van de ufo?
S.W., Roosendaal, Nederland.
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat 1) de ufo een ruimtevaartuig van Venus was. 2) Ja, waarschijnlijk.)

Foto ingezonden door M.P.R. (Londen), genomen toen hij nog een kleine jongen was, toont een lichtzegening van de Meester Jezus.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.