Tekenen van de tijd – november 2014

“Zij die zoeken naar tekenen zullen ze vinden…”

Huilende iconen
Rhodos, Griekenland — Op een grote en kleurrijke icoon van Aartsengel Michaël in de Heilige Kerk op het Oude Kerkhof van Ialyssos op het eiland Rhodos begonnen in november 2013 tranen te vloeien, en de orthodoxe bisschop van Rhodos, aartsbisschop Kyrillos, ging zelf op onderzoek uit. Hij bevestigde dat er op het gezicht van de Aartsengel iets was wat op tranen leek, en vroeg of hij de muur achter de icoon kon onderzoeken. De muur bleek droog te zijn, wat de mogelijkheid dat er van buitenaf vocht of damp in de icoon binnendrong, uitsloot. Tevredengesteld dat de tranen van de icoon alleen een wonder kon zijn, vroeg de aartsbisschop om de icoon naar de Heilige Kerk van Maria-Tenhemelopneming in Ialyssos te brengen voor verering door gelovigen, en ook om te zien of een verandering van omgeving een einde aan het verschijnsel zou maken. Volgens de plaatselijke vicaris, pater Apostolos, werd de icoon in 1896 vervaardigd en had hij onlangs een onderhoudsbeurt gekregen van de archeologische afdeling. In november 2013 vloeiden er ook in de nieuwe omgeving nog steeds tranen van de icoon, soms hield het op, maar daarna begon het weer, en er werd zelfs bericht dat een tweede icoon van Aartsengel Michaël in de oorspronkelijke kerk eveneens huilt. Grote menigten zijn samengekomen om de icoon te vereren.

(Bron: tv.kosmos.gr;  pravoslavie.ru)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat Maitreya dit wonder manifesteert.)

Milaan, Italiė —
Van een icoon van Maria in de Kapel van St. Nicolaas en St. Ambrosius in Milaan werd bevestigd dat er op 25 april tranen vanaf vloeiden. Dit was de tweede keer in twee jaar dat in aanwezigheid van vele bezoekers gezien werd dat de icoon van Maria huilde. Maria is in de orthodoxe traditie ook bekend als Theotokos (de icoon is van Bulgaars-orthodoxe oorsprong).  De kerkelijke autoriteiten van het bisdom hebben laatstgenoemde gebeurtenis niet gemeld om geen buitensporige speculaties over dergelijke verschijnsels op te wekken, maar de tranen werden door velen gezien. Bisschop Evloghios heeft officieel bevestigd dat hij en de andere bisschoppen getuige waren van de gebeurtenis, maar zij weigeren tot nu toe om te speculeren over de betekenis van de gebeurtenis. (Bron: Ortodossia-In-Occidente, Milan Archdiocese’s News Weblog)

(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit wonder door de Meester Jezus werd gemanifesteerd.)

Maitreya’s Hand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geachte redactie,

De zoon van mijn vriendin bracht de nacht door in een hotel in Bristol en bij het wakker worden de volgende morgen, woensdag 10 september 2014, vond hij op de badkamerspiegel een grote handafdruk. Hij zei dat die er de avond ervoor beslist niet was en toen hij probeerde hem weg te vegen verdween hij maar kwam dan weer terug. Het vreemde was dat de spiegel volkomen droog was behalve de handafdruk, die vochtig was, zoals condens.
De zoon van mijn vriendin heeft kennelijk nogal grote handen, maar toen hij zijn hand op de afdruk plaatste was die veel groter dan zijn eigen hand. Hij wist niets over Maitreya’s ‘Hand’ (hoewel mijn vriendin er wel van weet), maar hij was onthutst en verrast genoeg om zijn moeder te bellen en haar een foto te sturen.
Is dit wellicht een teken?
M.I ., Stoke on Trent (VK).
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de ‘Hand’ door Maitreya werd gemanifesteerd.)

A.C. stuurde deze foto van lichtpatronen die sinds 19 mei 2014 op haar schutting in Noord-Massapequa (New York, VS) verschijnen. “Wat een vreugde om ze iedere dag door mijn raam buiten te zien,” vertelt ze.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat ze werden gemanifesteerd door Maitreya in samenwerking met de Ruimtebroeders.)

 

 

 

 

Lichtpatronen op een muur in Frome (VK) op 20 juni 2014 om 19.30 uur. Foto ingezonden door C.H., Frome (Somerset, VK).

 

 

 

 

 

 

Een van de kruisen van licht in augustus 2013 en augustus 2014 gefotografeerd door Nieuw-Zeelandse W. H. in een badkamerraam van een jeugdherberg in San Francisco.

Ze waren alleen ’s avonds zichtbaar en wanneer de straatlichten aan waren. De kruisen van licht waren groot en helder, en wanneer een auto de oprit op kwam was het effect magnifiek.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de kruisen van licht door Maitreya gemagnetiseerd werden.)Geachte redactie,

Toen we op 19 september 2014 van een videopresentatie in Koriyama-shi (Fuku-shima-ken) naar Tokio terugkeerden, zagen we rond 17.00 uur aan de avondhemel een wolk in de vorm van een kruis. Kunt u zeggen of het een teken was?
M.Y., Y. en O. T., Tokio (Japan).
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het een teken was, gemanifesteerd door een UFO van Mars.)

 

Geachte redactie,

In januari 2013, toen ik belde met een vriend die net zijn zoontje had verloren en probeerde hem hoop te geven, sprak ik over reïncarnatie, enz. Plotseling voelde het alsof de trillingen in de kamer omhoog gingen, het was vreemd, snel en plezierig. Het voelde zoals wanneer je met je hoofd weer boven water komt. Ik nam snel foto’s van de plek waar de trillingen vandaan kwamen. Toen de foto’s op mijn computerscherm stonden, kon ik de cirkel van licht zien. Was het een manifestatie veroorzaakt door een Meester? Naam bij de redactie bekend (Frankrijk).
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het een Zegening van de Meester Jezus was.)

 

La Gazette, plaatselijk blad in Nīmes (Frankrijk), maakte in de editie van september 2011 melding van het verschijnsel lichtpatronen die op gebouwen in Nīmes verschijnen en zegt dat ze even geheimzinnig als graancirkels zijn.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.