Tekenen van de tijd – december 2014

 

 ‘Handafdruk’-teken

Bij thuiskomst op 30 oktober 2014 zag ik dat er een handafdruk op mijn spiegel was verschenen. Ik veegde hem uit angst weg. Daarna ging ik een paar uur de deur uit en toen ik terugkwam stond er weer een handafdruk op de spiegel. Kunt u zeggen wie deze handafdrukken heeft gemanifesteerd?
V. B., Issou (Frankrijk)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de ‘handafdruk’ door de Meester Jezus werd gemanifesteerd.)

 

 

 

 

 

Australiė — Tientallen foto’s van een reusachtige ufo-vormige wolk met regenboog, op 3 november 2014 boven heel Australiė waargenomen, werden op websites en sociale media geplaatst.
(Bronnen: dailymail.co.uk; ufosightings daily.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de ongebruikelijke wolkformatie door Ufo’s werd veroorzaakt.)
 

 

 

 

 

 

Foto in augustus 2013 genomen door P.S. uit Berlijn op het dak van de oude ijsfabriek, een bouwvallig gebouw nabij de rivier de Spree in Berlijn.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de lichtstraal een zegening en een herinnering is van een ruimtevaartuig van Mars.)

 

 

 

 

 

 

Kochi, India — Een groep mensen in de stad Kochi nam op 29 oktober 2014 kleurige lichten waar die in de lucht zweefden alvorens te verdwijnen.
(Bronnen: indiatoday.intoday.in; ufosightingsdaily.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de lichten een ruimtevaartuig van Venus waren.)

 

 

 

 

Wonderbaarlijke icoon
Een beeld van de Christus dat bekend staat als ‘Divine Mercy’ (“Goddelijke Barmhartigheid”) in de ‘Divine Mercy’-kapel in Stockbridge ( MA, VS) begon in 2010 te huilen. Het beeld werd aan de Marian Fathers gegeven nadat het begon te huilen. De paters van Marian hebben geen enkele openbare verklaring over het verschijnsel gegeven.
(Bron: visionsof jesuschrist.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een wonder was gemanifesteerd door een vergevorderde discipel van de Meester Jezus.)

 

 

 

 

 

 

Beeld Kind Jezus stort tranen van bloed
Een beeld van het Kind Jezus dat in oktober 2010 in Israėl was gekocht, begon tranen van bloed te huilen, terwijl het zich nog in de verpakking bevond. Vader Luiggi, een Franciscaner priester uit Salerno (Italiė), had het gekocht en mee naar zijn klooster genomen. De volgende morgen werd hij gewekt door een stem die zei: “Maak open, ik stik!” Hij pakte het beeld onmiddellijk uit en ontdekte dat het tranen van bloed huilde. Hij informeerde zijn bisschop die die dag het klooster bezocht, de verse tranen op het beeld zag en onmiddellijk deskundigen ontbood om het te onderzoeken. Wetenschappelijke analyses oordeelden dat het bloed echt menselijk bloed was. Een jaar later werd het beeldje tentoongesteld.
(Bron: visionsofjesuschrist.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een wonder was gemanifesteerd door een vergevorderde discipel van de Meester Jezus.)

Bloemzegening
Al bijna anderhalf jaar bewondert M.O., St-Pierre-de-Chandieu (Frankrijk), een van haar planten, een anthurium, die voortdurend bloeit. Onlangs [herfst 2014] zag ze dat een van de bloemen bijzonder was: de eerste bloem werd hartvormig en groter dan normaal. Toen verscheen er een tweede bloem aan dezelfde stengel. M. O. was overweldigd door vreugde over deze schitterende bloei.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de bloem van tijd tot tijd door een vergevorderde discipel van de Meester Jezus wordt opgeladen.)

 

 

 

 

 

Deze foto’s (hieronder en de volgende bladzijden) tonen aanhoudende waarnemingen van lichtpatronen – een van vele tekens die de verschijning van Maitreya aankondigen. Benjamin Creme’s Meester heeft bevestigd dat ze door Maitreya zijn gecreëerd in samenwerking met de Ruimtebroeders.

Tegenover het station JR Yoyogo, Tokio (Japan), 3 oktober 2014. Genomen door R.Y.

 

 

 

 

 

 

Nordenau (Duitsland), september 2014, ingezonden door W.J. en K.v.T . (Nederland)
 

Hassloch (Duitsland) 21 september 2014, ingezonden door H.M.

Freiburg (Duitsland), augustus 2014, ingezonden door D.M.

Op een kerkmuur in Venetiė (Italiė), september 2013. Genomen door P. C. (VK)
 

Transmissie-meditatieconferentie, San Francisco (VS), augustus 2014, ingezonden door M.T.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.