Lezers schrijven – december 2014

Nachtelijke lichtshow
Op 31 augustus 2014 was ik bij vrienden voor het avondmaal en een praatje laat in de avond. line We gingen om 10 minuten voor middernacht naar buiten en zagen zes oranje lichten aan de hemel die vanuit het noordoosten in een soort duikvlucht naar beneden kwamen, toen een volkomen rechte lijn vormden en opstegen met 45 graden. Het gaf een gevoel van volkomen vrede, liefde en tederheid dat ons omhulde; ze waren prachtig. Terwijl we verrukt toekeken, leken een zevende en toen een achtste, wat kleinere gloeiende lichten te proberen de eerste zes in te halen. Ze deden dat terwijl ze nog steeds een rechte lijn vormden, en op gelijke afstand van elkaar zweefden. Toen ze achter een hoge boom aan de wegkant gingen rende ik naar de voorkant van het huis om ze weer te voorschijn te zien komen; maar ze waren verdwenen. Het voelde als een heel bijzondere groet. Wat waren de oranje lichten?
J.W., Oldham (Lancashire, England, VK).
Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de oranje lichten een groep ruimtevaartuigen van Mars waren.

Speciale ontheffing
Mijn man en ik en twee dochters waren vanuit India op vakantie in het VK en brachten 20 mei 2014 een bezoek aan Parijs. Op weg naar het station voor de terugreis naar het VK werd onze tas gestolen met daarin wat geld, creditcards en de treinkaartjes voor de terugreis. We waren zeer gespannen en ondanks dat we allemaal Engels spreken, vonden we het heel moeilijk ons verstaanbaar te maken. We namen een taxi terug naar het station omdat we al bijna moesten vertrekken en de taxichauffeur was zeer behulpzaam. Gelukkig hadden we nog wel onze mobiele telefoons en we blokkeerden onze creditcards met hulp van deze taxichauffeur. We waren heel erg opgelucht toen we ontdekten dat we ook onze paspoorten nog hadden. We moesten 20 minuten voor het vertrek van de trein op het station zijn, maar we waren laat en moesten uitleggen dat we geen kaartjes hadden. Mensen begrepen ons niet en we begonnen ons ernstig zorgen te maken. Een dame naderde en vroeg of ze kon helpen en toen gidste ze ons zonder enig probleem naar de trein, zelfs zonder kaartje en laat voor de trein, en hoewel de trein op het punt stond te vertrekken en ik niet sneller kon lopen, verzekerde ze ons dat hij niet zonder ons zou vertrekken. Uiteindelijk kreeg ze ons in de trein en blies ze op het fluitje, en de trein startte. Het leek een beetje vreemd dat iemand vanaf de voorkant van het station het gezag zou hebben het fluitsignaal te geven waarop de trein zich uiteindelijk in beweging zette. De vriendelijke taxichauffeur en die mooie dame hebben ons fantastisch geholpen, we zijn heel dankbaar, wie ze ook waren, en we dankten God voor hun hulp. Ik lees Share Internationalh f0 dat ik thuis in India krijg en ik vroeg me af of deze twee aardige mensen echt door God gezonden waren om ons te helpen. Als ze de Meesters waren zou het fijn zijn dat te weten, maar we konden niet dankbaarder zijn, wie ze ook waren. Uma Kuchimanchi, Hyderabad (India). Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de hulp het initiatief was van de Meester Jezus die gebruik maakte van zijn helpers.

Twee brieven van dezelfde persoon:
Ter herinnering (1)
Mijn echtgenoot en ik waren een paar dagen op één van de Nederlandse eilanden. Hij was ziek geweest en had rust nodig. In het hotel ‘s morgens kreeg ik een liedje uit de jaren vijftig in mijn hoofd: “Que sera sera, whatever will be will be, the future’s not ours to see, que sera sera”. We gingen naar het ontbijt en bij het thee-apparaat kwam een man naast me staan. Een typische pensionado van een jaar of zeventig. Tot mijn grote verbazing begon hij heel zachtjes hetzelfde liedje te zingen. Meteen daarna verdween hij. Dit kan toch geen toeval zijn? Ik had dit liedje zeker vijftig jaar niet gehoord. Was hij een bijzondere man?1 2) Vanmiddag [22 september 2014] op de biologische markt stond een Italiaanse zangeres, ook zij zong “Que sera sera”! Was zij ook een bijzondere vrouw?
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat 1) de “typische pensionado” een woordvoerder voor de Meester Jezus was en dat 2) de zangeres ook een woordvoerder voor de Meesters Jezus was.

Levensles
(2) Vanmiddag zat ik op een bankje toen een jonge vrouw naar mij toe kwam lopen. Ze was van Antilliaanse afkomst met mooie lange dreadlocks. Ik schoof een beetje opzij en ze zei tegen me: “U hoeft niet zo lelijk te kijken hoor, als ik naast u kom zitten.” Ik was zeer verbaasd dat ze zo agressief was. Ik zei dat ze zich vergiste en dat ik juist dacht: ‘wat een leuke vrouw, misschien kan ik met haar praten’, zoals ik meestal doe om over Maitreya te vertellen. Maar ze was niet op andere gedachten te brengen en zei dat ik haar stigmatiseerde. Meestal heb ik gauw genoeg van mensen die onredelijk zijn en zeg dan niets meer of geef een grote mond terug, maar deze keer ben ik toch verder met haar in gesprek gegaan om haar te kalmeren. Je weet immers niet wat voor problemen de ander heeft. We bleven een tijdje naast elkaar zitten en toen ik wegging glimlachten we naar elkaar. Ik heb het idee dat ik een aardig lesje kreeg om meer begrip te hebben voor anderen en vriendelijker en tactvoller te zijn, zoals in het novembernummer van Share International geadviseerd wordt. Was zij een bijzondere vrouw? N.d.G., Amsterdam. Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de vrouw gezonden was door de Meester Jezus om een les over te brengen. Twee brieven van dezelfde persoon: Reddende genade (1) Op zondag 17 juli 2005 rond 7 uur ’s avonds was ik betrokken bij een verkeerssongeluk vlakbij Chalon-sur-Saône (Frankrijk). Ik was op de terugweg van de zomerbijeenkomst van Franse groepsleden die voor de Wederverschijning werken. Een jong meisje op een scooter botste in volle vaart frontaal tegen mijn camper. Ik schreeuwde onmiddellijk en spontaan “Mijn God, mijn God”, zette de camper aan de kant van de weg en stapte erg overstuur uit. Ik wilde niet dat dit arme meisje door mijn fout zou overlijden. Het ongeluk was mijn verantwoordelijkheid, maar ik denk dat het meisje heel hard gereden moet hebben omdat ze zo plotseling verscheen. Een paar mensen kwamen aangesneld en belden een ambulance. Het meisje lag stil op de weg, er was wat bloed op het asfalt bij haar helm, maar niet veel. De scooter was een wrak. De voorruit van de camper was gebroken, evenals de radiator en de motorkap. De botsing was zo heftig dat logisch gezien het meisje wel dood moest zijn of heel ernstig gewond. De ambulance reed haar naar het ziekenhuis. De volgende dag informeerde de politie mij dat het meisje weer thuis was, ongedeerd, zodat er geen strafrechtelijke aanklacht tegen me ingediend zou worden. Werden het jonge meisje en ik gezegend door een “interventie”?
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de Meester Jezus “intervenieerde”.

Cryptisch
(2) Een paar jaar geleden bemande ik een kraam over de Wederverschijning van Maitreya op een beurs in La Roche-sur-Yon toen een man naar me toekwam; nadat we wat met elkaar gepraat hadden, vroeg hij om een stuk papier en een pen. Hij begon toen automatisch een tekst te schrijven die Arabisch leek, hoewel de man van links naar rechts schreef. Ik meen dat hij zei dat het Koefisch was (“een van de oudste kalligrafische vormen van Arabisch schrift” – Wikipedia). Hij overhandigde mij het papier en zei dat hij ertoe aangezet was om dit voor mij te schrijven, maar geen idee had van de betekenis van wat hij geschreven had. Kunt u misschien enig licht op deze ontmoeting laten schijnen? Ik weet dat de man geen Meester is omdat ik zijn naam, adres en telefoonnummer heb, maar werd hij als boodschapper gebruikt, en door wie? B.C., Gironde-sur-Drot (Frankrijk). Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het een boodschap van de Meester Jezus was. Veilige handen Deze zomer reden mijn man, een vriend en ik meer dan 300 km in onze oude camper naar een trouwerij in Norfolk. Net toen we aankwamen en parkeerden brak de handremkabel. De medewerker van de AA (ANWB) die ons hielp, vertelde dat het niet mogelijk was om de benodigde onderdelen voor de reparatie op korte termijn te krijgen en dus maakten we twee dagen na de trouwerij de terugreis op achtereenvolgens drie verschillende diepladervrachtwagens. Tijdens de moeizame, langzame, elf uur durende reis naar huis in de stortregen op een maandag die een nationale vrije dag was, bedacht ik me, terwijl we langs het ene na het andere ongeluk reden, dat we misschien van een ergere situatie gered waren. Later die week ontdekte onze eigen monteur toen hij de handremkabel aan het repareren was een ander probleem dat er helemaal los van stond, met het remsysteem – er lekte vloeistof uit, wat betekende dat de remmen het ieder moment hadden kunnen begeven. Was het uiterst gunstige tijdstip van het breken van de handremkabel alleen een heel gelukkig toeval of werd er inderdaad “op ons gelet”?
V.G., Frome (Somerset, Engeland, VK).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de Meester Jezus op hen lette.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.