Vragen en antwoorden – december 2014

 V. Is Maitreya na 10 oktober in het Midden-Oosten gebleven?
A. Ja.

V. Is Maitreya in een van de landen in het Midden-Oosten op televisie geïnterviewd?
A. Nee.

V. Heeft Maitreya ontmoetingen en gesprekken met groepen activisten, zoals op het Tahrir-plein tijdens de Arabische Lente?
A. Ja.

V. Is het u toegestaan te zeggen in welk land of welke landen Hij verschijnt?
A. Nee.

V. Kan het zijn dat ofschoon Verklaringsdag wellicht slechts anderhalf jaar tot twee jaar op zich laat wachten, wij in het Westen (Europa, Amerika, enzovoort) Maitreya veel eerder op televisie zullen zien?
A. Alles is mogelijk.

V. Zal Verklaringsdag en mogelijk enkele van Maitreya’s interviews vóór die ‘dag der dagen’, via live stream op internet uitgezonden worden? Ik vraag dit omdat mensen in sommige van de meest afgelegen plekken op Aarde via hun smartphone op de hoogte kunnen blijven van actualiteiten. Met andere woorden, mensen hoeven niet meer per se toegang tot een televisie te hebben om Maitreya op Verklaringsdag te zien.
A. Alles is mogelijk.

V. Sommige groepen en commentatoren roepen op tot een ‘revolutie’ om een einde te maken aan de grote ondernemingen, de superrijken en de economische overheersing van de G-8. Hebben we echt een revolutie nodig om de wereld ten goede te veranderen?
A. Nee, we hebben geen revolutie nodig en die willen we ook niet. Revolutie leidt slechts tot meer revolutie. Wat nodig is, is evolutie: de evolutie naar een systeem van wederzijds vertrouwen, wat alleen kan worden bereikt door het samendelen van de hulpbronnen van de wereld.

V. Tijdens de tussentijdse verkiezingen in de VS op 4 november 2014 behaalde de Republikeinse Partij een klinkende overwinning. Werd er op grote schaal fraude gepleegd om een Republikeinse overwinning te verzekeren?
A. Dat hadden ze niet nodig. Er was enige fraude, maar niet zo veel als gewoonlijk.

V. Volgens een bericht van Associated Press van 3 november 2014 onderzoeken Franse veiligheidsfunctionarissen ten minste 15 vluchten van “drones” boven Franse kernenergiecentrales sinds begin oktober 2014. Franse overheidsfunctionarissen weten niet wie er achter deze vluchten zit. Zijn de zogeheten drones waarover het bericht spreekt ufo’s of houden ze verband met activiteiten van de Ruimtebroeders?
A. Nee.

V. In oktober 2014 explodeerde een Antares-raket met voorraden voor het internationale ruimtestation na de lancering in de VS. Twee dagen later stortte een ruimtevaartuig van Virgin Galactic neer tijdens een testvlucht, waarbij een piloot omkwam en een andere ernstig gewond raakte. Waren deze incidenten het gevolg van karma en, zo ja, mag ik dan vragen waarvoor? Of waren het gewoon ongelukken die nu eenmaal kunnen gebeuren als je met onvolmaakte technologie werkt?
A. Het waren beide ongelukken.

V. Is onze planeet luidruchtig? Veroorzaken wij een hoop lawaai in het zonnestelsel? Wat is het effect ervan op onze arme buren?
A. Al ons lawaai treft alleen onszelf.

V. Welk deel van het uitsterven en bedreiging met uitsterven van duizenden plant- en diersoorten in de hele wereld valt binnen het Plan van de Planeetlogos of is het gevolg van de plundering van de planeet door de mens?
A. Het is voornamelijk het gevolg van het destructieve handelen van de mens. Het geplande uitsterven van bepaalde soorten verloopt veel langzamer.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.