Oproep tot bezinning

door de Meester —, via Benjamin Creme (8 november 2014)

Spoedig komt de tijd dat mensen zich ervan bewust zullen worden dat het belangrijkste probleem waarmee deze generatie geconfronteerd wordt, de ecologische onbalans is die uitgestrekte gebieden van de Aarde bedreigt. Zoals jullie weten zijn mensen, wat de omvang van dit probleem betreft, verdeeld, maar tenzij hun aandacht volledig op dit ecologische dilemma wordt gevestigd, is de toekomst voor velen twijfelachtig. Spoedig zullen vele groepen zich de betekenis van dit gevaar ten volle realiseren en dat, met elk jaar, hen weinig van rampspoed scheidt. De krachten ontketend door de opwarming van de Aarde gaan thans de controle-instrumenten welke de mensen ter beschikking staan, ver te boven.
Geef er daarom gehoor aan, nu er nog wat tijd resteert. Want de wateren rijzen onverbiddelijk en mensen spelen onbekommerd met hun toekomst.
S.O.P. (Save Our Planet): SOS Planeet Aarde.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.