Tekenen van de tijd – maart 2015

Tekenen in overvloed

Malaga, Spanje — Deze foto, genomen door José Rodriguez in de avond van 8 februari 2015, toont 57 lichtpunten die zich met dezelfde snelheid van oost naar west voortbewogen.
line (Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de lichten ruimtevaartuigen van Mars waren.)

Engeland, VK — Een inwoner van Tynemouth, Engeland, nam een foto van een ongewoon voorwerp dat zich in de avond van 5 januari 2015 boven zijn huis voortbewoog. De ooggetuige, Craig Lowther, vertelde: “Ik zag iets waarvan ik dacht dat het een vliegtuig was dat een ongebruikelijke route vloog. Het had een ongewone kleur voor een vliegtuig en het bewoog zich niet voort zoals je dat van een vliegtuig zou verwachten.” Door de zoeker van zijn camera zag hij het voorwerp “achterwaarts en voorwaarts” gaan. Hij zei “Het leek op een koepel met een uitstulping in het midden met pulserende lichten erop.” (Bron: chroniclelive.co.uk; YouTube Web TV25)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp met “pulserende lichten” een ruimtevaartuig was van Mars.)

Avare, Bazilië — Foto’s genomen op 31 januari 2015 laten een wolkachtige witte bol in de lucht boven de stad Avare zien. De fotograaf en drie andere ooggetuigen zagen het voorwerp dat zich gedurende meer dan een minuut op grote hoogte met grote snelheid voortbewoog, voordat het verdween. (Bron: YouTube: UFOvni2012)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de witte bol een ruimtevaartuig van Mars was.)

Porte Alegre, Brazilië — Een videofilm op 4 januari 2015 opgenomen toont een vurig voorwerp dat boven de stad Porte Alegre vliegt. (Bron: YouTube: jmhz71)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het vurige voorwerp een ruimtevaartuig was van Mars.)

Chili — Boven de stad Iquique werd op 28 december 2014 een gloeiende ufo op video vastgelegd. (Bron: www.latest-ufos.com, YouTube: jmhz71)

Mexico — Op 2 februari 2015 werd een ruitvormige UFO waargenomen die zich in de lucht boven de stad Tepotzotlán voortbewoog. (Bron: YouTube: jmhz71)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het ruitvormige voorwerp een ruimtevaartuig was van Mars.)

Lichtpatronen op een hotel in Williamstreet, Atlanta (Georgia, VS) eind oktober 2013. Ingezonden door Daralyn Brody, Gaveston (Texas, VS).
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat ze door Maitreya en de Ruimtebroeders werden gemanifesteerd.)

Een van de afbeeldingen van Sai Baba en Ganesha met manifestaties van vibhuti (heilige as) of amrit (een honingachtige nectar). Foto ingezonden door Todd Lorentz, Edmonton (Canada).
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat Sai Baba deze wonderen manifesteerde.)

Stervormige sneeuwvlokken
Inwoners van Manhattan en andere steden langs de oostkust van Amerika meldden dat ze tijdens de storm Juno in de laatste week van januari 2015 een mengeling van zeer grote ongewone stervormige sneeuwvlokken zagen vallen. Velen namen er foto’s van en stuurden ze naar de kranten. (Bron: www.huffingtonpost.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de doelbewust grote stervormige sneeuwvlokken een manifestatie van de Meester Jezus waren. )

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.