Tekenen van de tijd – april 2011

Boeddha-beeld straalt licht uit

Twee video’s op YouTube tonen een bronzen Boeddha-beeld dat een helder licht uitstraalt en waarvan de lippen lijken te bewegen. De video’s werden op 27 februari 2011 opgenomen bij de Boeddhistische missiepost Pu Xian in Maleisië. Het bijschrift bij video nr.2 (op YouTube geplaatst door klchin77) luidt: “De Boeddha straalt licht uit en knippert met zijn ogen. Dit gebeurde op 27 februari 2011. Dit is geen bedrog. Je kunt zien dat de persoon in de video die voor het beeld staat niet helder is, en veel mensen hebben het waargenomen.” In een elf minuten durende video (nr.3) is goed te zien dat de vier Boeddha’s hun lippen bewegen en met hun ogen knipperen. Volgens één commentaar op YouTube zijn de effecten toe te schrijven aan de bewegingen van de camera, maar klchin77 antwoordt hierop: “Voor de goede orde, aanwezigen op deze plek zagen met eigen ogen dat het Boeddhabeeld bewoog, voor zij toestemming vroegen om het te mogen opnemen.” (Bron: YouTube: klchin77)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een wonder was dat door de Meester Jezus werd gemanifesteerd.)

Beeltenis van Jezus op een stoel

Een man in het zuiden van Californië ontdekte een beeltenis van Jezus op een oude schommelstoel die hij van plan was weg te gooien. Lou Balducci uit Mission Viejo vertelde dat hij de stoel al meer dan 10 jaar had en dat hij de afbeelding nooit eerder had opgemerkt. “Vorige week zag ik deze beeltenis van Jezus op de stoel,” zo schreef Balducci in februari 2011 in een e-mail naar een plaatselijke televisiezender. “Ik weet niet hoe ze daar gekomen is, maar het is duidelijk een afbeelding van Jezus.” Balducci vervolgde: “We lieten het aan onze huishoudster zien en zij zei dat het een teken is dat ons huis en onze familie gezegend waren… Mijn aangetrouwde familieleden zijn heel godsdienstig en geloven eveneens dat het een zegening is.” (Bron: www.nbclosangeles.com
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een authentiek wonder is, gemanifesteerd door de Meester Jezus.)

Huilende beelden in bibliotheek Ohio

Beelden van Maria en Jezus in een religieuze bibliotheek in Ohio huilen tranen. De beelden in de religieuze uitleenbibliotheek Onze Vrouwe Koningin van Reading in de stad Reading (Ohio, VS) vergieten sinds eind januari 2011 tranen. Er komen dagelijks bezoekers om het Maria-beeld achterin het winkeltje en het beeld van Jezus bovenaan de trap te bezichtigen. Zo zei een bezoeker: “Het is een wonder. Ik denk dat er iets uit voortkomt, hopelijk iets goeds.” (Bron: wcpo.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een wonder is dat door Maitreya wordt gemanifesteerd.)

Beeltenis van Maria op film vastgelegd

Een foto die van een klif in zuidwest-Engeland werd genomen, laat de beeltenis van Maria zien. Op Valentijnsdag, 14 februari 2011, wandelden Caroline en Stephen Gray langs de kust bij Western Beach, Newquay (Cornwall, VK) waar ze bleven staan om foto’s te maken. Op een van de foto’s die Caroline Gray nam, staat een afbeelding van een vrouwenfiguur met een kap, die beschut staat onder de rotsen en op de Maagd Maria lijkt. Gray vertelt dat de afbeelding niet zichtbaar was toen de foto werd genomen. “Er was niets op het scherm te zien toen ik de foto nam,” zei ze. “Bij thuiskomst is de beeltenis van de Maagd Maria verschenen. Er was op dat moment absoluut niemand anders op het strand, wat dit alles nog fascinerender maakt. Ze lijkt op een zwangere vrouw en lijkt een lamp vast te houden. Ze ziet er beslist uit als de Maagd Maria.” (Bronnen: SWNS.com; The Telegraph, VK)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een authentiek wonder is dat door de Meester Jezus werd gemanifesteerd.)

Twee zonnen gezien boven Taiwan

Een man op het Taiwanese eiland Penghu filmde op 2 maart 2011 twee zonnen aan de hemel. In een nieuwsuitzending op de Taiwanese tv legde de man uit: “Ik weet dat dit absurd klinkt, maar toen ik mijn familie filmde, zag ik twee zonnen tussen de wolken en filmde ze. Ik kan het niet anders beschrijven.”
De website Life’s Little Mysteries meldde: “De zonnen — de éne vaag en oranje, de andere een heldere gele bol — verschenen naast elkaar, één iets hoger dan de andere.” Twee Amerikaanse wetenschappers die de video bekeken, zeiden dat het verschijnsel niet volledig door de wetenschap verklaard kon worden; zij waren het erover eens dat de fotograaf de beelden niet op een computer had gemaakt. (Bron: LifesLittleMysteries.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de “twee zonnen” ruimtevaartuigen waren van Mars.)

Sinds december 2008 zijn er over de hele wereld waarnemingen van Maitreya’s ‘ster’ gemeld, onder andere in honderden video’s op YouTube, in brieven aan Share International en tientallen rapportages in de media.
Deze drie beelden tonen Maitreya’s ‘ster’ gefilmd op 25 februari 2011 bij het krieken van de dag, boven de Pescara-vallei in Italië. Op de video verandert de ‘ster’ snel van kleur en grootte. (Bron: YouTube: intelligenceAstro)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.