Tekenen van de tijd – april 2015


Foto’s tonen lichtgedaante in kerk

Op 16 februari 2015 plaatste Victoria Eukine Avalon uit Guadalajara (Mexico) drie foto’s op Facebook die een lichtgevende vrouwengedaante laten zien, met de volgende informatie: “Deze beelden werden gemaakt in Monterrey, in de parochie van Santo Niсo de la Salud, waar het heilig sacrament tentoongesteld was. Iemand die in de kerk was, voelde de drang om een foto van het heilig sacrament te nemen, en zie wat er gebeurde … de Maagd Maria verscheen in de vorm van LICHT.” Op de eerste foto verschijnt Maria naast het sacrament, de tweede foto toont Maria links met haar gezicht naar een roze licht in de vorm van een halve maan en op de derde foto is Maria te zien met de handen gevouwen in gebed. (Bron: Facebook, Victoria Eukine Avalon)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de gedaante van licht een lichtformatie is, gemanifesteerd door de Meester die Maria was.)


Reusachtig voorwerp op NASA-beelden

Een opname van het Zonne- en Heliosferisch Observatorium (SOHO) op 1 maart 2015 laat nabij de zon een structuur of een ruimtevaartuig zien.
Al in 2003 verklaarde de NASA: “Hoewel sommige van deze foto’s van veronderstelde ufo’s er weliswaar tamelijk fascinerend uitzien, blijken ze uiteindelijk na onderzoek door ervaren SOHO-wetenschappers altijd een heel gewone verklaring te hebben. In de afgelopen dagen hebben we zoveel vragen en beweringen gehad, dat we graag de zaak recht willen zetten: We hebben nooit iets gezien wat zelfs maar veronderstelt dat er ufo’s zijn. Meestal zijn beweringen over ufo’s het gevolg van volmaakt natuurlijke onvolkomenheden of verschijnselen in onze voor het publiek toegankelijke gegevens.” Dit werd gevolgd door een lijst van de “meest voorkomende oorzaken voor beweringen over ufo’s”.
Maar de website die het ogenschijnlijke ruimtevaartuig ontdekte, houdt voet bij stuk: “Ondanks de uitleg van de NASA en haar poging om de geloofwaardigheid van de ufo-gemeenschap te beschadigen, is het voorwerp zoals in de opname van de SOHO LASCO C3 van 1/03/2015 … niet versterkt of gemanipuleerd, het houdt geen verband met een zonnegebeurtenis of CME, het is een op zichzelf staand voorwerp, het heeft zelfs een solide structuur dat mij doet denken dat dit voorwerp meer is dan slechts een natuurlijke onvolkomenheid of verschijnsel.” (Bronnen: ufosightingshotspot.nl.blogspot.nl; soho.nascom.nasa.gov)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een reusachtig ruimtevaartuig is van Mars.)


Mysterieuze lichten op Ceres

Een ruimtevaartuig van NASA dat naar de ‘dwergplaneet’ Ceres tussen Mars en Jupiter koerste, zond beelden terug waarop op het oppervlakte van Ceres twee heldere lichten te zien zijn die wetenschappers van hun stuk hebben gebracht. De foto’s werden op 19 februari 2015 door het ruimtevaartuig Dawn genomen op een afstand van 40.234 km, terwijl het Ceres naderde. Op 6 maart 2015 arriveerde Dawn in een baan om Ceres en wordt daarmee de eerste aardse missie die een dwergplaneet bezoekt. (Bron: mashable.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de lichten Martiaanse ruimtestations zijn.)


Deva nabij de zon

De LASCO2 camera’s van de NASA hebben een groot voorwerp gefilmd dat zich in een vaste baan naar de zon voortbeweegt. Anders dan de voorgaande reusachtige vormen die door de NASA gefilmd zijn, verschijnt dit voorwerp niet slechts in een kader (de camera’s zijn ingesteld om iedere 12 minuten een foto te nemen) maar werd het op 19 februari 2015 tussen 12.48 en 20.48 uur vijf keer per uur gefilmd. Deze specifieke opname werd op 19 februari om 20.24 uur genomen. (Bron: soho.nascom.nasa.gov)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een reusachtige Deva was.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.