Tekenen van de tijd – mei 2015


Gelaat van Jezus op boomstam
Op zaterdag 3 januari 2015 verscheen tijdens de bosbranden in Sampson in de staat Zuid-Australië, die hoofdzakelijk de Adelaide Hills en de buitenwijken van Adelaide troffen, het gelaat van Jezus op de brandende stam van een gomboom. Plaatselijk inwoonster Roxanne bestreed het vuur dat het huis van haar en van haar partner Michel in Cudlee Creek bedreigde. Michel is piloot en vloog op dat ogenblik een surveillancevliegtuig dat blusvliegtuigen boven een andere bosbrand in westelijk Australië begeleidde. Ondanks de intense hitte en rook slaagde Roxanne erin een foto van het gelaat op de boom te nemen. Drie weken later, nu het huis gered is, denkt ze nog steeds dat het gelaat verbazingwekkend is, net als ieder ander die het ziet. Ze is echter niet religieus en geeft geen betekenis aan het gelaat en wijst iedere suggestie van de hand dat goddelijke tussenkomst enige rol speelde bij haar overleving of het feit dat het huis gespaard is gebleven. Haar partner Michel is het ermee eens. “Roxanne redde het huis,” zei hij. “Jezus kwam alleen om te kijken.” (Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het gelaat van Jezus door de Meester Jezus werd gecreëerd.)


Lichtformaties nabij Yodoyabashi (Osaka, Japan).
In november 2014 ingezonden door F.M.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat ze gecreëerd werden door Maitreya en de Ruimtebroeders.)

Radiogolven uit de ruimte stellen wetenschappers voor raadsel
Wetenschappers kunnen geen verklaring vinden voor periodieke salvo’s van radiogolven (pulsen) die uit de ruimte komen. Ze volgen een mathematisch patroon en worden sinds 2001 gehoord. Pulsen duren slechts een paar milliseconden en komen vrij met de hoeveelheid energie die de zon in een maand vrijgeeft. Er zijn er tot dusver tien ontdekt, het meest recent in 2014 door een telescoop in Australië. De pulsen vormen een patroon dat niet overeenkomt met wat tegenwoordig van kosmische fysica bekend is. Om te berekenen van hoe ver de pulsen zijn gekomen, gebruiken astronomen zogenoemde dispersiemetingen. Michael Hippke van het Instituut voor gegevensanalyse in Duitsland en John Learned van de Universiteit van Hawaï ontdekten dat alle 10 dispersiemetingen van de tien pulsen veelvouden zijn van een enkelvoudig getal: 187,5. Zij zeggen dat er een kans van 5 op 10.000 is dat dit patroon toeval is. “Als het patroon echt is,” zegt Learned, “is het bijzonder moeilijk het te verklaren.” Als er geen natuurlijke verklaring voor deze pulsen wordt gevonden, zo concludeert de thesis, dan moet “een kunstmatige bron (menselijk of niet-menselijk) overwogen worden”. Als hun analyse wordt bevestigd, zegt Hippke, “zal dit óf nieuwe natuurwetenschap zijn, zoals een nieuw soort pulsar [neutronenster] of uiteindelijk, als we al het andere kunnen uitsluiten, een buitenaards wezen.”
(Bron: newscientist.com) (Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de radiogolven van Ruimtebroeders op Mars komen, de planeet die het dichtst bij ons ligt.)


Vibhuti (heilige as) en amrit (donkere honingachtige nectar) gemanifesteerd in een huis in Edmonton (Canada).
Foto genomen door T.L.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat Sai Baba deze wonderen manifesteerde.)


In een badkamerraam van een gebouw in Nelson (South Island, Nieuw-Zeeland) dat verbouwd is tot een praktijk voor osteopathie is een kruis van licht verschenen. Foto gemaakt door B.C. op 10 april 2015 om 13.30 uur.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het kruis van licht gemanifesteerd is door de Meester Jezus.)


Lima, Peru — Tijdens het filmen van een documentaire voor Latina TV in de wijk Miraflores van Lima in februari 2015 werd een violetkleurige ufo waargenomen die twee uur lang in de lucht zweefde. Het verschijnsel heeft de aandacht getrokken van ufologen over de hele wereld. De waarneming vond op 10 februari 2015 om half 11 ’s ochtends plaats. Behalve de filmploeg namen veel mensen uit de omgeving het voorwerp op met de camera van hun mobiele telefoon.
(Bronnen: Latina TV, Peru; La Vanguardia0, Spanje)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig was van Mars.)

Geheimzinnige stem leidt politie naar opgesloten baby
Toen politieagenten in de staat Utah (VS) op 8 maart 2015 een over de kop geslagen auto in de rivier Spanish Fork aantroffen, hoorden ze iemand binnen de wagen om hulp vragen. Toen ze het voertuig op z’n kant draaiden ontdekten ze dat er niemand in zat die kon spreken. “De enige mensen waren de dode moeder en de baby,” aldus agent Bryan Dewitt. “We weten niet precies waar de stem vandaan kwam,” vertelde een andere agent Jared Warner. Politieagenten en plaatselijke brandweerlieden slaagden erin de 18 maanden oude Lily Groesbeck te redden. Haar moeder was bij de crash omgekomen. “We zaten op de auto toen een stem duidelijk zei: ‘Help me, help me,’” zei Dewitt. Agent Tyler Beddoes voegde eraan toe: “We hoorden het niet alleen in ons hoofd. Voor mij was het zo klaar als een klontje, want ik herinner me dat ik een stem hoorde. Ik denk dat het Dewitt was die antwoordde: ‘We doen ons best. We doen ons best om erin te komen.’ Hoe verklaar je dat? Ik weet het niet,” zei hij, en merkte op dat de stem niet klonk als de stem van een kind. “Het was een positieve aanmoediging voor ieder van ons omdat ik denk dat het ons aanzette om er wat langer en harder tegenaan te gaan. Ik denk dat niemand van ons die dag van plan was een auto te kantelen. We weten dat er andere hulp was, om ons daar te krijgen waar we nodig waren.”
(Bron: ksl.com)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de stem door de Meester Jezus werd gemanifesteerd.)


Maitreya’s ‘ster’
Op 14 maart 2015 om 18.45 uur werd door T.W. boven Samnanger (Noorwegen) een video-opname gemaakt die een helder voorwerp laat zien dat snel van kleur verandert en zich voortbeweegt.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het heldere voorwerp Maitreya’s ‘ster’ was.)


Japan — Op 3 november 2014 werden waarnemingen gemeld van een sprankelend licht dat door de lucht schoot. Deskundigen zeiden dat het waarschijnlijk een vuurbalmeteoriet was, maar een op afstand bediende camera bij de luchthaven Fukuoka legde een voorwerp vast dat een sterk groen licht uitstraalde, terwijl een andere camera bij de haven van Hakata een bleek oranje licht toonde. (Bron: BBC News, VK)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het niet een meteoriet was maar een ruimtevaartuig van Venus.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.