Lezers schrijven – mei 2015

Visioen van een ruiter
Rond 1991, toen ik klein was, nog maar een kind, zag ik thuis in Fortaleza aan de avondhemel een visioen. Mijn moeder, tante en ik zaten TV te kijken toen ik plotseling een diepe stem hoorde die tegen me zei: “Kom kijken”. Hij herhaalde dit drie keer. Het regende. Toen ik de deur opende en naar de lucht keek, zag ik een man die op een wit paard reed en een zwaard vasthield. Hij liet zijn paard steigeren en hief zijn zwaard op ten groet of als overwinningsteken. Toen reed hij weg op de wolken. En de Ruiter, het zwaard en het paard waren glanzend wit. Ik begrijp nog steeds niet wat het betekent. Ik zei tegen mijn moeder en tante:“Kijk! Een wit paard in de lucht!” Maar zij zagen niets. Ik hield vol en hield vol, maar zij zagen niets, alleen ik zag het. Toen ik naar buiten ging om een ijsje te kopen, keek ik op naar de bewolkte lucht en zag een wit verlicht gat in de lucht. Ik weet niet of de Ruiter tegen mij was of voor mij. Kunt u uitleggen wat dit betekent?
A.M.G., Brazilië.
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het een visioen van Maitreya als Kalki Avatar was, de Ruiter op het Witte Paard.

Twee brieven van dezelfde persoon

Wijze woorden 1)
Ik werk in een heel drukke buurtwinkel in de omgeving van Atlanta. Het was de hele ochtend druk geweest, maar nu werd het wat rustiger, toen een oudere man met een donkere huidskleur schijnbaar uit het niets aan de toonbank kwam. Hij droeg een honkbalpet, een flanellen overhemd, spijkerbroek en vieze werklaarzen. Hij had een kleine kop koffie in zijn linkerhand en met zijn rechterhand sloeg hij het geld zo hard op de toonbank dat het me een beetje deed opschrikken, maar niemand anders leek het te horen. Hij gaf me een zeer ernstige blik terwijl hij direct oogcontact maakte. Hij zei met een heel harde serieuze stem: “Vrede! Begint altijd van binnen!! Ik zie je morgen weer! Een prettige dag!” Daarna liep hij doelbewust de winkel uit. Was deze man Maitreya of een van de Meesters? Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de man Maitreya was. Kerstwensen 2) Een paar kerstmissen geleden kwam mijn moeder mij en mijn gezin bezoeken. Ze was een beetje terneergeslagen en bleef er maar over praten dat mensen niet meer zo beleefd zijn als vroeger en dat mensen niet eens meer groeten. Later gingen we naar de film. We gingen de lift in van het parkeerdek naar het theater. Toen we de lift ingingen, kwam een oudere dame met een donkere huidskleur, helemaal in het paars gekleed ook de lift in. Ze lachte naar ons allemaal maar ik merkte dat ik de enige was die teruglachte. Juist toen keek ze naar mijn moeder en zei alsof het een vraag was:“Hallo?” Toen zeiden mijn moeder en gezin ook hallo en lachten. Mijn moeder zei iets van dat ze haar paarse kleren mooi vond, maar dat ze voor zichzelf vond dat ze te oud was om zoiets paars te dragen. De vrouw leunde gekscherend achterover alsof ze verrast was door het commentaar. Ze vroeg: “Nou, hoe oud denkt u dat ik ben?” Mijn moeder zei iets van 50 jaar. Juist toen boog de dame zich zeer dicht naar mijn moeder toe alsof ze haar zou gaan omhelzen. Ze fluisterde: “Ik ben zoveel ouder dan 50.” Precies toen lachte ze en gaf me een knipoog. Ze zei dat ze 77 was. Toen zei ze tegen mijn moeder dat leeftijd alleen in je hoofd zit. Je bent slechts zo oud als je je voelt. Zij en mijn moeder spraken nog even met elkaar. Ze lachte en wenst ons allen een gelukkige kerst. Was deze vrouw Maitreya of een andere Meester?
G.W., Georgia (VS).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ‘vrouw’ een woordvoerster was voor de Meester Jezus.

Extra bijzonder
Op 5 februari 2015 was ik om 15.00 uur op het hoofdstation van Zürich. Bij het ontmoetingspunt stond een uitzonderlijke persoon in prachtige kleren. Mijn eerste gedachte was: is dit een heel rijke persoon of een politicus? Mijn tweede gedachte was: ik wil niet bij deze persoon weggaan, hij ziet er heel interessant uit. Was dit een Meester of misschien Heer Maitreya zelf? Die dag was voor mij een bijzondere dag omdat ik voor de eerste keer Maitreya’s water, Aqua Nordenau, aan mijn moeder heb gegeven.
N.M., Zwitserland.
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de man een woordvoerder voor de Meester Jezus was.

Huisvestingskwestie
Het was op een avond in de winter en het stortregende. Toen ik de hoek omsloeg liep er een man in mijn richting. Ik liep naar de etalage van een makelaardij en bleef daar staan. Plotseling vroeg de stem van die man of ik op zoek was naar een huis. Ik werd echt bang aangezien ik dacht dat ik alleen was. Hij had kristalheldere blauwe ogen en ging door met me te vragen naar mijn mening over huisvesting en had ik een huis? Vond ik dat iedereen een huis zou moeten hebben? Was dit Aartsengel Michael? Ik heb me sinds die avond afgevraagd wie hij was?
K. C., Wellington (Nieuw-Zeeland).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de man een woordvoerder voor de Meester Jezus was.

Bekende bezoeker
Onlangs veranderden we het Informatiecentrum in Amsterdam in een ‘filmstudio’ om een paneldiscussie tussen een interviewer en drie panelleden te filmen. Door middel van de uitwisseling van vragen en antwoorden tussen alle vier sprekers presenteerden we de algemene informatie over Maitreya en de Meesters en Hun naar buiten treden en prioriteiten. Van de film (we hadden twee cameramannen en een audiopersoon) hopen we korte programma’s te maken, die we kunnen aanbieden aan lokale en regionale tv-stations. We hopen ook korte tv-advertenties te maken met het materiaal dat op deze manier tot stand is gekomen. Het publiek werd ook uitgenodigd vragen te stellen. Later waren er audio-opnamen van korte ‘vox pop’ interviews met mensen uit het gehoor. Als ze geschikt zijn zullen ze ook op een andere manier voor advertenties gebruikt worden. Later, toen de mensen waren vertrokken, bleven sommigen van de groep in het voorste gedeelte van het Centrum zitten. We zaten daar met uitzicht op de straat toen we een bekende jonge man zagen. Ik herkende hem van een eerder bezoek dat hij in 2013 aan het Centrum bracht. Hij kwam niet binnen maar stond bij de voordeur, pakte gratis informatiemateriaal dat buiten voor het grote voorraam staat en praatte in zichzelf. Toen keek hij ons plotseling recht aan en gaf ons een brede hartelijke glimlach. Net voordat de paneldiscussie zou beginnen, had ik aan hem gedacht en betreurd dat ik hem niet uitgenodigd had, omdat hij ons bij zijn eerste bezoek zijn telefoonnummer gegeven had. En nu was hij er en keek ons stralend aan. Wat hij een woordvoerder voor de Meester Jezus?
F.E., Amsterdam.
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ‘jonge man’ een woordvoerder was voor de Meester Jezus.


Opkikker
Vorig jaar hadden mijn man en ik een bijzonder moeilijk jaar, omdat we op alle mogelijke manieren ‘diep moesten gaan’ om kwetsbare familieleden te ondersteunen, aangezien hun veiligheid en welzijn ernstig bedreigd werden vanwege de bezuinigingspolitiek van onze regering. Dit eiste zijn tol van onze gezondheid en maakte het moeilijk om steeds positief te blijven met betrekking tot het werk om het publiek met onze informatie over Maitreya te bereiken. In oktober 2014 bereikten we een dieptepunt, dus zond ik een roep voor een teken uit. Toen ik een dag of twee later, 28 oktober, verdrietig uit het raam staarde, zag ik het zeer intens stralende lichtpatroon op het huis van een buurman. Het was verbluffend mooi, omdat het zonlicht die morgen stralend was. Het was echt een opkikker voor ons beiden: net wat we in die kritieke tijd nodig hadden. Ik heb 45 jaar in dit huis gewoond en dit schouwspel hier nooit eerder gezien. Was het een teken, een boodschap van hoop voor ons?
P.W., Milton Keynes (VK).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het stralende lichtpatroon door Maitreya gemanifesteerd werd, in samenwerking met de Ruimtebroeders. Het werd gegeven als een teken van bemoediging.

Goede beslissing
Op 17 januari 2015 was ik op weg naar Walmart voor mijn zaterdagse boodschappen. Ik zag een dakloze man die tegen de pilaar voor het pand zat, en zwaaide en lachte naar de mensen die langs kwamen. Hij praatte tegen ieder van hen en zei: “Goedemorgen” met de breedste lach die ik in lange tijd op iemands gezicht heb gezien. Iedereen negeerde hem. Toen ik langs liep zei ik daarom: “Hallo, hoe gaat het met u?” en lachte naar hem terug. Ik ging naar het toilet en bedacht me dat ik terug moest gaan om te zien of ik iets te eten voor hem kon halen. Maar ik schudde mijn hoofd en duwde mijn karretje naar de groentenafdeling. Het gevoel van ga nu even kijken of hij wat eten nodig heeft, bleef knagen. Ik ging richting de ingang en stopte, opnieuw het gevoel van me afschuddend. Ik ging terug naar mijn karretje en dacht, ‘Dit is je kans om iets aardigs voor iemand te doen, wat geeft het om hem te vragen of ik iets te eten voor hem zou kunnen halen.’ Ik liep rechtstreeks naar buiten, keek hem aan en vroeg: “Kan ik iets te eten voor u halen?” Weer lachte hij met die enorme lach op zijn gezicht, die heel weinig tanden onthulde, maar met nog steeds de vriendelijkste glimlach. (Iedereen keek mij aan alsof ik gek was dat ik met hem sprak.) Hij zei: “Nee, dank je”. Een man had net voor hem een ‘bar-b-que’ sandwich en een banaan gekocht. Terwijl hij in een boekentas greep haalde hij de sandwich en de banaan eruit en liet zien dat hij trots was dat hij ze had. Hij zei: “Weet je, ik heb net mijn laatste 5 dollar bij de McDonald’s uitgegeven en ik zou wat geld kunnen gebruiken zodat ik vanavond een hotelkamer kan krijgen.” Ik zei: “Laat me eens kijken hoeveel ik heb.” Bij de autowasserette had de dienstdoende man me net 5 biljetten van 1 dollar wisselgeld gegeven. Dus ik vroeg hem: “Zijn een paar dollars genoeg?” Hij zei: “Alles wat je kunt doen, is geweldig.” Ik overhandigde hem een paar dollars en wenste hem een goede dag. Toen ik de winkel weer inliep, zei hij: “God zegene je”. Hij zat nog steeds tegen die pilaar geleund toen ik de winkel verliet. Hij riep nog eens naar me en lachte en zwaaide me goedendag. Ik zei: “Tot ziens” en lachte gelijk terug naar hem. Was hij een gewone man?
L.H., Brandon (Florida, VS).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat hij een woordvoerder voor de Meester Jezus was.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.