Tekenen van het nieuwe

Tekenen van het nieuwe
door de Meester —, via Benjamin Creme (11 april 2015)
Spoedig zal het voor mensen duidelijk worden dat de tekenen waar zij naar uitzien, verschijnen. Voor sommigen zullen deze tekenen onvermijdelijk en gewenst schijnen. Voor anderen zullen ze lijken te duiden op het uiteenvallen van alles wat hun dierbaar is. In werkelijkheid zijn dit de tekenen die het nieuwe aankondigen, en zijn ze slechts de uiterlijke uitdrukking van diepgaande veranderingen die plaatsvinden. Mettertijd zullen de meeste mensen het ermee eens zijn dat er veel verkeerd was in de oude wereld die nu snel verdwijnt, en opgeofferd moest worden voor de correctere uitdrukking van de aard en verrichtingen van de mens. Spoedig zullen de veranderingen waarvan deze tekenen de voorbode zijn, opmerkzame mensen er dan ook op attenderen dat we een nieuw bestel binnentreden, één waar allen trots op kunnen zijn.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.