Tekenen van de tijd – juni 2015

Tekenen over de hele wereld
 

Tijdens de enorme uitbarsting van de vulkaan Calbuco in Chili, in april 2015, namen een dichte donkergrijze rookpluim en as de vorm aan van een reusachtig menselijk wezen. Sommige media berichtten ook over een groep ufo’s die gefotografeerd werden terwijl ze dicht bij de spuwende vulkaan vloog. (Bronnen: inquisitr.com; express.co.uk)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de Meester Jezus de reusachtige menselijke figuur manifesteerde. De ufo’s waren ruimtevaartuigen van Mars.)

Foto van een helder voorwerp dat van kleur verandert, werd op 19 april 2015 boven Amsterdam in de richting van de Grote Beer genomen door M.Z
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp Maitreya’s ‘ster’ was.)

Foto ingezonden door T.W., die schrijft: “Dit buitengewoon heldere voorwerp hangt als een lamp in de lucht en kan beslist niet ver weg in de ruimte gelokaliseerd worden. Deze video, waarvoor een 2.6x tele-convertor is gebruikt, werd op 2 mei 2015 om 21.00 uur in Samnanger (Noorwegen) genomen.”
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp Maitreya’s ‘ster’ was.)

San Diego, VS –  Op dinsdag 29 april werd in San Ysidro een video opgenomen door een filmploeg van NBC7, waarin een ufo werd vastgelegd die bleef flitsen en van kleur veranderen, van rood, naar blauw naar groen. Een toeschouwer, Larry Fox, zond verscheidene foto’s die een rij veelkleurige lichten in de lucht boven San Diego vastlegden. “Het leek op een knipperlicht,” zei hij. Fox stond buiten in zijn achtertuin toen hij de lichten zuidwestelijk van de Coronadobrug zag. Volgens hem was het geen vliegtuig of een drone, omdat het niet van zijn plaats bewoog. “Het was een reeks flitsende lichten,” zei hij. “Als het een vliegtuig was zou het zich hebben verplaatst.”Een verslaggever en fotograaf van NBC7 ontdekten dezelfde lichten vanuit San Ysidro toen ze op dinsdagavond opnamen maakten over een ongerelateerd nieuwsbericht. (Bron: nbcsandiego.com)
(Benjamin Creme’ s Meester verklaart dat de ufo een ruimtevaartuig was van Mars.)

San Antonio, VS – Op 1 mei 2015 werd boven San Antonio (Texas) een stille, stralende ufo gefilmd die voortdurend van vorm en kleur veranderde. Volgens de ooggetuige: “Bij inzoomen was een ufo van energie te zien. Je kan zien hoe hij uitdijt en inkrimpt alsof hij hoog daarboven glijdt…Er bewoog zich iets aan de onderkant… Je kan duidelijk zien dat daarboven een ufo langzaam van kleur verandert terwijl hij zich voortbeweegt…Als je de video-opnamen analyseert kan je zien hoe hij rondom een gloed uitstraalt. Als een omringend energieveld.” (Bronnen: ufosightingsdaily.com; You Tube: SAUFOTX)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de ufo een ruimtevaartuig van Mars was.)

Reusachtig ruimtevaartuig gefotografeerd door NASA
Jaren geleden kondigden Russische wetenschappers aan dat ze dicht bij de zon reusachtige ufo’s hadden ontdekt. Zij beweerden dat sommige van de voorwerpen de afmeting van de maan hadden en ogenschijnlijk zeer wendbaar waren, aangezien ze van hoogte en positie konden veranderen, en plotseling zeer scherpe bewegingen in willekeurige richtingen konden maken. De ufo’s konden, zeiden de Russen, enorme snelheden bereiken en konden ook bliksemsnel verdwijnen.
Onlangs lijken soortgelijke voorwerpen dicht bij de zon gefotografeerd te zijn en hun activiteit schijnt toe te nemen. Op 7 mei om 06.24 uur werd door de LASCOC2 SOHO camera’s van NASA een grote figuur, mogelijk een ruimtevaartuig, gefotografeerd. Het lijkt alsof het voorwerp zich in de richting van de zon beweegt. Een schatting van de afmeting duidt erop dat de figuur wellicht even groot is als het grondoppervlak van de Verenigde Staten.
Twee dagen later, op 9 mei, werden nog twee van dergelijke voorwerpen gefotografeerd – één door de SOHO LASCO C2-camera om 00.36 uur; de andere om 10.30 uur door SOHO LASCO3-camera. (Bronnen: NASA SOHO; YouTube.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de reusachtige voorwerpen allemaal ruimtevaartuigen zijn die op Mars gemaakt zijn.)


Van een grote foto van Sai Baba in een kamer van een volgeling in Sai Baba’s ashram in Puttaparthi (India) vloeit een stroom vibuthi. Foto genomen en ingezonden door P.L., VK.
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat dit wonder door Sai Baba wordt gemanifesteerd.)

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.