Swami Premananda (1951-2011)

Met grote droefheid meldt Share International het heengaan van de grote Geestelijke Avatar Swami Premananda op 21 februari 2011 in India, na vele jaren van ziekte en onrechtvaardige opsluiting in een Indiase gevangenis.
Zoals lezers zich zullen herinneren heeft Share International geregeld berichten gepubliceerd over Swami Premananda en Zijn werk. Share International betuigt zijn deelneming aan de vele volgelingen wereldwijd die om dit grote verlies rouwen.
Swami Premananda zei van Zichzelf: “Sai Baba is Sai Baba, een groot Avatar; ik ben wie ik ben, een gewone man die niet weet waarom hij begiftigd is met een aantal goddelijke gaven. Het is waar dat ik mensen kan genezen, dingen kan materialiseren en dat ik buitengewone krachten heb, maar deze komen van God. Ikzelf kan niets.”

Gedurende een speciale ceremonie in de ashram van Sri Premananda na Zijn heengaan, ontdekte een volgeling tijdens het opruimen van de bloemen een grote lingam tussen de bloemen, die overdekt was met kumkum (een kleurpoeder). Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de eivormige lingam door Swami Premananda gemanifesteerd werd. Functionarissen van de ashram zeiden: “Swamiji heeft ons opnieuw duidelijk gemaakt dat Hij echt nog steeds in ons midden is.”

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.