Tekenen van de tijd – juli/aug 2015


Baby geboren met kralen

Op 11 mei 2015 schonk mevrouw Funke Adamson, een traditioneel gelovige, in Apapa (Lagos, Nigeria) het leven aan een meisje dat werd geboren met witte ‘ileke’-kralen (de naam in het Yoruba) in haar handjes.
Het was ook opmerkelijk dat mevrouw Adamson, een grootmoeder, op 52-jarige leeftijd een kind kreeg. Ze vertelt: “Ik kreeg een boodschap van een Osum-hoeder (tradioneel medium) die zei dat er voor mij een kind onderweg was.” De Osum-hoeder, Rashidat Ojesanmi, zei: “Ik raadpleegde de goden, toen ik de openbaring ontving dat ze gezegend zou worden met een uniek geschenk, wat ik aan haar doorgaf. Maar ze geloofde het niet. Later, toen de openbaring verder werd onthuld dat zij gezegend zal worden met een belangrijk kind, wees ze het van de hand en zei dat ze op haar leeftijd niet zwanger kan worden.”
De traditionele genezers die de geboorte bijwoonden sloegen alarm toen zij zagen dat de baby geboren werd met witte kralen in haar handjes. Haar man Hamzat stond erop dat de kralen bewaard moesten blijven: “Ik was verrast dat de baby ter wereld werd gebracht met kralen in haar handjes. Maar ik realiseerde mij dat de kralen belangrijk waren en daarom besloten we ze niet weg te gooien.” (Bron: vanguardngr.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit wonder gemanifesteerd werd door de Meester Jezus.)


Mariabeeld huilt

Een beeld van Maria in een huis in Kampung Mahandoi, Penampang (Maleisië) huilt tranen.
Het 33 cm hoge beeld werd pas onlangs naar het huis gebracht en gezegend door aartsbisschop John Wong, hoofd van de katholieke Sabah-kerk in Sabah, toen hij de mis opdroeg in de Onze Vrouwe van Vrede-kerk in Kampung Kobusak.
Rond 100 mensen per dag bezoeken het huis om voor het beeld deel te nemen aan de rozenkransgebeden, nadat het nieuws via de sociale media verspreid werd. (Bron: thestar.com)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de Meester Jezus dit wonder manifesteert.)


Op Moederdag, 10 mei 2015, ongeveer een maand nadat haar man overleed, bezocht A.V. met haar kinderen het Hofje bij de Mariaplaats, vlakbij de St. Gertrudiskathedraal, in Utrecht. Drie van de foto’s die haar zoon van A. nam tonen een opmerkelijk grote halo van licht.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een zegening van de Meester Jezus is.)


Wonderlijke groei

Een Transmissie-meditatiegroep in Parañaque (de Filippijnen) zag onlangs iets wonderbaarlijks gebeuren in de twee vazen met plastic planten met bloemen die zij iedere keer dat ze op zondag Transmissie-meditatie doen naast het Kruis van Licht zetten.
Het werd voor het eerst opgemerkt even na de Heilige Week dit jaar (2015) door een van de groepsleden die dacht dat er wat kleine veranderingen in de plastic plant waren, dus telde ze alle bloemknoppen om er zeker van te zijn dat haar denken geen trucjes met haar uithaalde. Maar toen ze het op een andere dag nog eens verifieerde waren de knoppen tot haar verbazing gegroeid en hadden zich vermeerderd ondanks dat ze van plastic waren, en het was ook waarneembaar dat kleine stengels begonnen uit te lopen alsof de plastic plant leeft en zich gedraagt als een echte plant. Naar verluidt groeit de plant nog steeds. Kunt u zeggen wat hier aan de hand is?
R.R.
A., Pasig City (Filippijnen).
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een wonder is dat gemanifesteerd wordt door de Meester Jezus.)


Grieks beeld van Jezus huilt
In een dorp bij Corinth (Peloponnesos) stromen menigten naar de Sint Nickolas-kerk om een wonder te zien: een icoon van de gekruisigde Jezus, die sinds de grensverleggende verkiezingen van 25 januari 2015 olieachtige tranen huilt. Volgens een plaatselijke priester stroomt er sinds de verkiezingen een olieachtige, kleverige en geurloze vloeistof langs de icoon. De plannen van de kerk om wetenschappers te vragen de tranen te onderzoeken zijn tegengehouden door gelovige dorpelingen die de wacht hielden bij het beeld om ervoor te zorgen dat niemand de icoon verwijdert of vloeistof afneemt voor laboratoriumonderzoek. (Bron: keeptalking greece.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een wonder is dat door de Meester Jezus gemanifesteerd werd. Het beeld huilt vanwege het lijden van de mensheid in het algemeen.)


Op een foto gemaakt in het kamp van demonstranten in München tijdens de G-7 top in Duitsland, is een lichtzegening van de Meester Jezus te zien.


China — Op 29 mei 2015 werd door de bewakingscamera van een boeddhistische tempel in China een gloeiende witte UFO gefilmd (foto boven) die van vorm veranderde terwijl hij boven de tempel zweefde. Om 11 uur ’s avonds ging in de Baita-tempel in de provincie Anhui een veiligheidsalarm af. Abt Shi Xingkong stond op wacht en ging op onderzoek uit. Hij controleerde de video van de veiligheidscamera, die een stralend voorwerp liet zien dat boven de tempel zweefde, van vorm veranderde en zelfs even de tempel in vloog. Daarna begon de ufo te roteren en bewoog zich snel buiten het gezichtsveld van de camera. Voor de monniken leek het op een appel, dan weer een vliegende schotel of een zittende Boeddha. Wat het voorwerp ook was, het moet enige massa gehad hebben want het liet het infrarode alarm van de tempel afgaan. Een plaatselijke meteoroloog hechtte geen waarde aan de theorie dat het voorwerp een bolbliksem was, omdat de ufowaarneming zeven minuten duurde, veel langer dan de duur van een bolbliksem. (Bronnen: mysteriousuniverse .org; YouTube: alltvchannel2)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ‘gloeiende witte ufo’ een ruimteschip van Mars was.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.