De stormloop van het nieuwe

De stormloop van het nieuwe
door de Meester —, via Benjamin Creme (16 juni 2015)

De komende maanden zullen voor sommige mensen naar hun gevoel de moeilijkste zijn die zij gekend hebben, en hen ertoe brengen zelfs maar een sprankje hoop te zoeken, respijt van de krachten waartegen zij zich niet opgewassen voelen.
Tezelfdertijd zal het anderen een verhoogd besef van hun vernuft en creativiteit geven, hoe onwerkelijk dit ook moge zijn. Alles beweegt gezwind het Nieuwe Tijdperk en de invloed van Waterman in, hoe men deze gebeurtenis ook interpreteert. De inslag hiervan zal bijzonder krachtig zijn.
Hoe dan zouden mensen er op moeten reageren? Zie het als weer een stap de Nieuwe Tijd in en wacht aldoende op de verschijning van de Grote Heer. Open de poorten van hart en geest en wees voorbereid op de stormloop van het nieuwe.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.