Tekenen van de tijd – september 2015


Kind kondigt terugkeer van ‘de Koning’ aan
“Hij komt, Hij komt” zegt de 2-jarige Lily tegen haar moeder die op 12 januari de videofilm op You Tube plaatste. De video laat het meisje zien dat praat over “de Koning” die komt. Ze herhaalt de woorden “Abba hoog” gevolgd door “Hij komt. Hij zegt: ‘Neem een cadeau voor me mee.’ ” Het kind kijkt omhoog, wijst naar iets, terwijl ze herhaalt “Hij komt. Verhef je.”

De moeder vertelt dat het visioen van het meisje de nacht daarvoor begon: “Lily maakte ons wakker, klopte op de deur en zei met klem: =‘Er komt iets! Er komt iets!’ Zij vertelde later op de dag meer over haar droomvisioen. Je kunt zoiets niet verzinnen! Ik heb haar dit niet geleerd… Aan het eind boog ze drie keer… De volgende dag begon ze er weer over (terwijl ik haar ontbijt klaarmaakte). Ze zei tegen me: ‘Mama, stel jezelf open, want GOD komt’ en vervolgde met drie keer op de muur te kloppen. Nee, dit kan ik haar niet leren, ze is net twee jaar geworden en begint echt nu pas ineens duidelijk met verschillende woorden en zinnen te komen…” “Vanmorgen voerde ze een gesprek met iemand die ik niet kon zien en zei ‘Iemand komt. Hij heeft de deur geopend. Abba hoog!’”
(Bron: YouTube) (Het woord ‘abba’ch is een Armeens woord en betekent ‘Vader’. Het Nieuwe Testament in het Grieks vertaalt het als ‘Vader’. Het meest verwante woord in het Nederlands is ‘abt’.)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een authentiek wonder is.)  


Lippen bewegen op schilderij Maria
In de St. Charbelkerk in Sidney (Australië) geloven katholieken dat ze getuige zijn geweest van een wonder. De lippen op een schilderij van Maria dat boven het altaar hangt, bewegen zich synchroon met de gebeden. Meer dan 50.000 hebben het op sociale media bekeken. Kristen Keirouz plaatste op 5 juli 2015 de opnamen op Facebook. Ze werd door vrienden aangespoord om naar het schilderij te kijken. “Toen ik eenmaal opkeek, zag ik de mond van Maria bewegen. Ik vroeg toen aan mijn vriendin: ‘Is het haar mond?’ Ze antwoordde ‘Ja’ en toen kreeg ik rillingen over mijn hele lichaam. Ik kon mijn ogen niet geloven. Ik bleef knipperen voor het geval ik dingen zag die er niet waren.”“Ik geloof dat het een wonder was, niet alleen omdat we het allemaal tegelijkertijd zagen dat haar lippen bewogen, weer stopten en opnieuw begonnen te bewegen.” George Adary, die op 19 juli opnamen op Facebook plaatste, zei: “Deze tekenen zijn er om mensen te laten weten dat God werkelijk met ons is.” Hij voegde eraan toe: “Ter verduidelijking voor kijkers… ik zag dit tijdens de mis. Ik ging naar het altaar en wilde dit bevestigen door het op te nemen… lichten doen er niet toe…en ik heb dit onder verschillende belichting zien gebeuren en deze mogelijkheden overwogen. Het is wat het is. Ik merkte ook op dat terwijl de mensen een gebed opzegden de lippen versnelden of vertraagden gelijk met het gebed.” (Bron: Daily Mail, VK)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een wonder is dat door de Meester Jezus werd gemanifesteerd.)


Geachte redactie,

Op 19 mei 2015 organiseerde de Transmissie-meditatiegroep in Nijmegen een filmavond in een filmtheater waar we Benjamin Creme’s lezing van 2010 uit Nagoya vertoonden. We gaven een korte uitleg over de rol van Benjamin Creme in het verspreiden van de informatie over het naar buiten treden van Maitreya. Na de film was er een vraag-en-antwoordgedeelte. Het evenement was een groot succes met ongeveer 70 aanwezigen. Vlak voor de avond begon, nam ik een foto met mijn mobiel. Hoewel hij wat donker is vragen we ons af of de foto een zegening laat zien? Met grote dankbaarheid voor al uw werk.

CtD., Nijmegen.
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat dit een lichtzegening van de Meester Jezus was.)


Maitreya’s handafdruk op een raam van een flat in Parijs, gefotografeerd op 6 juni 2015. De weerspiegeling in het raam laat zowel de Eiffeltoren als het gezicht van de fotograaf zien.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het Maitreya’s ‘hand’ is, als teken van bemoediging. Er is geen betekenis verbonden aan het licht van de Eiffeltoren; dat licht wijst niet naar de ‘hand’.)

UFO-waarnemingen

Argentinië
— Een reusachtig helder groen voorwerp dat zich langs de nachtelijke hemel verplaatste werd op 30 juli 2015 in verscheidene plaatsen, waaronder Buenos Aires, gefilmd. De grote media in Argentinië en het VK berichtten erover. (Bronnen: clarin.com; bbc.co.uk; mirror.co.uk)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een ruimtevaartuig van Mars was.)


Deze twee foto’s, op 20 juni 2015 om 03.36 uur en 31 juli om 12.12 uur genomen door de SOHO LASCO C2 camera van de NASA, tonen volgens de Meester van Benjamin Creme twee reusachtige Deva’s (engelen) nabij de zon. (Bronnen: sohowww.nascom.nasa.gov; You Tube: myunhauzen74)


Osaka, Japan
— Een aantal Japanse TV-zenders heeft duidelijke videobeelden vertoond van 10 ‘heldere bollen’ die op 29 juli 2015 midden op de dag in de lucht leken rond te dansen. (Bron: dailymail.co.uk)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het ruimteschepen waren van Mars.)

Een reusachtig patroon in het graan dat op 23 juni 2015 werd aangetroffen nabij de luchthaven van Turijn (Piedmont, Italië), is volgens informatie van de Meester van Benjamin Creme gemaakt door Ruimtebroeders van Mars. De boer oogstte het gewas, behalve waar de formatie was verschenen. (Bron: cropcircleconnector)

New York, VS — Tijdens het vertrek van een toestel van Virgin Atlantic van de luchthaven JFK begin augustus 2015 werd een ufo gefilmd die het toestel inhaalde. (Bronnen: huffingtonpost.co.uk; ufosightingsdaily.com)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het een ruimteschip was van Mars.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.