Lezers schrijven – september 2015

 

Bijzonder publiek
Op 22 juni 2015, juist nadat we klaar waren met de voorbereidingen voor een lezing in Edmonton (Canada), ging mijn collega M op een stoel zitten en las ik hem een passage voor uit De Wederkomst van de Christus, van Alice A. Bailey, die me heel erg aanspreekt. Een lange man kwam binnen en M vroeg of hij voor de lezing kwam, waarop hij antwoordde dat dat zo was. Hij was ongeveer 20 minuten te vroeg, dus praatten we wat, vijf minuten of zo. Hij zei dat hij veel had gereisd en dat hij overal heen kan gaan omdat iedereen hem aanvaardt als een van hen. Hij zei dat de moslims denken dat hij moslim is, de joden denken dat hij joods is, enz. Ik maakte een grapje dat hij dan wel een van die namen moet hebben die overal passen (in tegenstelling tot de mijne) en M zei dat het zijn snor moest zijn, en hij lachte.
Toen zei hij iets over een verblijf in de Filipijnen lang geleden, in het gevaarlijkste en armste gebied en dat ze daar iemand voor 1 dollar zouden doden. Hij voegde er toen aan toe: “Ze zouden dat hier ook doen. Maar wie kan het hun kwalijk nemen?” Waarop ik antwoordde: “U zult genieten van deze lezing!” Toen stelde ik M voor om maar te beginnen omdat er nog niemand was gekomen en als er nog anderen kwamen we hen snel konden bijpraten. M gaf dus zijn lezing en nu en dan knikte de man instemmend, maar hij zei niet veel. De informatie leek hem helemaal niet te verrassen. Hij was erg rustig. M vertelde hoe Maitreya en de Meesters een ‘goede genius’ kunnen creëren en Hun verschijning naar willekeur kunnen veranderen en de man reageerde enthousiast: “O ja! Zij kunnen dat!” Op een gegeven ogenblik tijdens M’s lezing keek de man naar mij en zei: “Je komt me heel bekend voor.” Ik vertelde waar ik werkte en misschien had hij mij daar gezien, maar hij schudde zijn hoofd en zei: “Nee. Maar zodra ik binnenkwam wist ik dat ik je eerder gezien had. Ik vergeet nooit een gezicht.” M begon over Maitreya’s ‘hand’ te praten en nodigde hem uit om een ‘hand”-kaart te nemen. M vertelde over de betekenis van de ‘hand’ en de man grapte: “Dus ik kan vragen om wat ik maar wil hebben?” We lachten allemaal en ik antwoordde dat wat binnen karma gedaan kan worden, gedaan zal worden en dat dat werkelijk goed is voor genezing. M vertelde een verhaal over een man in Amerika die genezen was van alcoholisme door de ‘hand’ te gebruiken.
Op een gegeven ogenblik tijdens ons gesprek zei hij dat de ineenstorting van de markt al is begonnen en dat het op zondag 13 september 2015 zal gebeuren. Hij zei ook dat de joden de crash hebben voorspeld.
Aan het eind van de lezing die ongeveer een uur duurde, nodigde M hem uit naar de tafel met gratis informatiemateriaal. Toen hij opstond leek hij ineens ongelooflijk lang, wel 2 meter, en M en ik waren beiden verbaasd, omdat we toen hij binnenkwam niet hadden opgemerkt hoe lang hij was. M gaf hem een Transmissie-meditatiefolder en nodigde hem uit om op een avond mee te komen doen met de groep. De man antwoordde dat hij iedere vorm van meditatie geprobeerd had maar “niets slaat aan”. Toen suggereerde ik dat het misschien als een spier is die geoefend moet worden en hij schudde zijn hoofd en zei: “Nee, het moet van binnen komen.” We bedankten hem voor zijn komst en het luisteren naar de lezing, hij schudde ons de hand en vertrok. Kan uw Meester zeggen of deze man een Meester was?
S.H., Edmonton (Canada).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ‘lange man’ een woordvoorder voor de Meester Jezus was.

Wat een eenheid!
Dinsdag 14 juli 2015 waren we met z’n tweeën in het Informatiecentrum in Amsterdam; N zat in het voorste gedeelte bij de tafel te lezen en ik was achterin bezig. Een heer met een vriendelijke lach kwam binnen nadat hij de foto’s in de etalage aandachtig had bekeken. Hij vroeg N of we binnen nog meer van dat moois hadden. Toen vertelde hij dat hij in het Manor Hotel in de buurt logeerde om als toeschouwer een schaaktoernooi bij te wonen. Hij liep rond, eerst langs de boekenkasten aan de ene kant, terwijl hij op zijn gemak de titels en de voorkanten van de boeken bekeek. Toen ging hij naar de muur er tegenover waar nog meer foto’s hangen. Op dat punt zei ik dat het allemaal verband houdt met Maitreya, de Wereldleraar, die in alle godsdiensten verwacht wordt maar onder verschillende namen, terwijl Hij de Ene is op wie we allemaal wachten. Zonder zijn blik van de foto die hij aan het bekijken was, af te wenden zei hij iets als: “Wat een eenheid!”
Hij eindigde weer bij de boekenkasten en pakte de boeken De Wereldleraar voor de hele mensheid en De mensheid ontwaakt. Nadat hij de achterkanten had gelezen zei hij dat hij begreep dat deze boeken elkaar aanvulden en dat De Wereldleraar het eerst gepubliceerd was; hij wilde dat boek daarom kopen. Hij was van plan om het die avond te lezen en de volgende dag terug te komen voor het andere.
We zouden heel graag willen weten of hij een toevallige voorbijganger was of misschien een woordvoerder voor een Meester?
N.B. en M.L., Amsterdam.
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de man een woordvoerder voor de Meester Jezus was.

Wijze woorden
Begin mei 2015 was ik voor zaken in Amsterdam. Ik miste de bus en was laat voor een afspraak. Ik haastte me door de menigte heen en botste plotseling tegen iemand aan. Ik maakte mijn excuses zonder de persoon aan te kijken en wilde doorlopen, maar een vriendelijk uitziende man hield me tegen. Hij keek me recht aan en zei zachtjes: “Wees niet zo gespannen mijn broeder, concentreer je op de belangrijke dingen in het leven.” Ik mompelde ‘Ja, ja’ en vervolgde mijn weg naar mijn afspraak, maar de woorden van de man echoden na in mijn hoofd en ik draaide me om, maar de man was verdwenen.
Was hij de Meester Jezus?
S.d.K., Amersfoort.
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de man een vertegenwoordiger van de Meester Jezus was.

Geachte redactie
Ongeveer twee weken geleden was ik ooggetuige van iets wat ik nog nooit eerder gezien had. Ik kan me niet herinneren hoe laat het was, maar het was buiten bijna helemaal donker toen ik mijn hoofd omdraaide en onverwachts die groene lichtbol in de lucht zag, net boven de bomenrij in de tuin van de buurman. Helemaal geluidloos leek hij langzaam recht naar beneden te zweven. Vreemd genoeg veranderde hij, voor hij de grond bereikte, van groen naar rood. Het was even een snelle flits rood en toen leek hij in volle vlucht gewoon te verdwijnen. Ik ben benieuwd of iemand anders iets wat op deze beschrijving lijkt, gemeld heeft? Mag ik uw mening hierover vragen?
A.S., Ontario (Canada).
Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een verkenningsschip was van Mars.

Luchtshow
Op een avond in februari 2015 zocht ik zoals gewoonlijk de ‘Ster’ door de nauwe kier van een raam naast het stapelbed in mijn gevangeniscel. De ‘ster’ is ten minste 20 dagen per maand zichtbaar, als het weer dat toelaat. Deze avond zag ik net boven de heuvels achter de gevangenis een schitterend licht. Het licht was bijzonder omdat het niet rond was; het was ruitvormig, flitste snel maar veranderde niet van kleur, leek lichten aan de uiteinden te hebben en nog belangrijker, bewoog zich langzaam maar duidelijk langs de toppen van de heuvels van rechts naar links! Ik ging meteen naar het bed boven het mijne om de aandacht te trekken van een van het groepje mannen dat samen met mij het naar buiten treden volgt. Tegen die tijd was de ruitvorm en de beweging van het voorwerp veel duidelijker. Mijn aandacht hiervoor maakte dat anderen in de slaapzaal ook keken; zij bevestigden ook de beweging, het flitsen en de zichtbare vorm. Uiteindelijk verdween het voorwerp achter de heuvels.
Sindsdien verschijnt dit voorwerp heel vaak, maar de belangrijkste verschijning was toen ik op de binnenplaats was. Het was avond, ik zag het voorwerp zoals gewoonlijk in zuidelijke richting. Maar het was duidelijk niet Venus (het enige andere hemellichaam dat opvalt) vanwege zijn ruitvorm, de frequentie van zijn flitsen (atmosferische breking geeft geen regelmatig snel patroon) en het was veel groter dan gewoonlijk. Dit is een andere verschijning dan de Ster – die flitst met een hoge frequentie en verschijnt meestal als blauwig voorwerp dat van kleur verandert.
Dus wat is het? Gisternacht, zaterdag 25 april 2015, nadat ik de aanwezigheid van de ‘Ster’ en de Ruit eerder op de avond had vastgesteld, keek ik om ongeveer half twaalf opnieuw en zag de Ruit net boven de heuvel achter de gevangenis. (Hij staat meestal hoog aan de hemel.) Vanuit dit gunstige uitkijkpunt was hij groter dan ooit. Hij had een blauw licht bovenop en glinsterde in zijn verlichte vorm.
W.B., Vacaville (Californië, VS).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het ruitvormige voorwerp een ruimteschip was van Mars.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.