Tekenen van de tijd – oktober 2015

Tiener sterft en ontmoet de Meester Jezus
Zack Clements, een 17 jarige American football-speler op de middelbare school in Brownwood (Texas,VS ) was op 5 mei 2015 sprintjes aan het trekken op de Victory Life Academy toen hij plotseling bewusteloos neerviel. Ziekenhuisartsen probeerden hem bij te brengen, maar stonden na 20 minuten zonder pols of hartslag op het punt hem dood te verklaren, toen zijn polsslag terugkeerde. Hij werd per vliegtuig overgebracht naar het Cook kinderziekenhuis in Fort Worth, waar hij dagen later op de intensive care afdeling bijkwam en zijn ouders een buitengewoon verhaal vertelde.
“Toen ik die twintig minuten buiten bewustzijn was, zag ik een man met lang warrig haar en een nogal zware baard, en het duurde niet lang voordat ik me realiseerde dat hij Jezus was,” vertelde Zack later aan CBS Dallas-Forth Worth. “Ik ging naar hem toe en hij legde zijn hand op mijn schouder en zei dat alles goed zou gaan en ik mij geen zorgen hoefde te maken.”
Zacks ouders, Billy en Teresa Clements, geloven dat de heropleving van hun zoon een goddelijk wonder moet zijn. “Dat hij zo maar ontwaakt en ons vertelt dat hij zoiets heeft meegemaakt. Het is gewoon niet te verklaren. Het kan menselijkerwijs niet verklaard worden,” aldus Billy Clements. Teresa meent ook dat Zack met de hulp van Jezus weer tot leven is gekomen. Ik ben gewoon blij dat hij besloot dat ik mijn jongen weer terug heb,” vertelde ze CBS. (Bron: Daily Mail, VK)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat Zack inderdaad de Meester Jezus ontmoette.)

 

Ufo-waarnemingen

 

Minneapolis (Minnesota, VS) — Diverse ooggetuigen namen op 9 augustus 2015 om 22.30 uur een ‘ring van lichten’ waar die tot wel een uur lang in de lucht zweefde. (Bron: National UFO Reporting Center, VS)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de UFO een ruimtevaartuig was van Mars.)

Colima-vulkaan, Mexico — In juli 2015 werd een diamantvormige UFO op een webcam vastgelegd direct boven de mond van de vulkaan Colima. Plaatselijke inwoners melden vaak waarnemingen van UFO’s in de omgeving. De verbreiding van webcams rond de wereld is inmiddels een waardevol instrument om ufo’s te filmen. (Bron: ufosightingsdaily.Com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig van Mars was.)

 

Graancirkels in Engeland 2015

Dit jaar zijn er in vele delen van de wereld graancirkels verschenen, maar als altijd worden veruit de meeste formaties in de akkers in het zuidwesten van Engeland aangetroffen, met name de provincie Wiltshire.
Steve en Karen Alexander fotograferen deze buitengewone verschijnselen nog altijd en publiceren hun bevindingen op hun website, temporarytemples.co.uk.

Clearbury Ring, nabij Nunton (Wiltshire), gemeld op 7 juli 2015. Deze formatie in een tarweveld had een lengte van 122 meter (© Steve Alexander)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit patroon door Ruimtebroeders van Venus werd gemaakt.)

Etchilhampton, nabij Devizes (Wiltshire). De formatie verscheen op 4 augustus 2015 in een tarweveld en had een doorsnede van ongeveer 67 meter. (© Steve Alexander)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit patroon door Ruimtebroeders van Venus werd gemaakt.)

Winterbourne Stoke Down (Wiltshire), gemeld op 10 juli 2015. Deze formatie in een tarweveld had een doorsnede van 61 meter. (© Steve Alexander)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat deze formatie door Ruimtebroeders van Mars werd gemaakt.)

 

Hampton Lucy (Warwickshire), werd op 8 augustus 2015 gemeld. De diameter was ongeveer 36 meter, en de formatie verscheen in een tarweveld. (© Steve Alexander)
Benjamin Creme’s Meester verklaart dat deze formatie door de Ruimtebroeders van Mars werd gemaakt.)

Haselor nabij Alcester (Warwickshire), gemeld op 19 juli 2015. De formatie in een tarweveld had een doorsnede van 76 meter. (© Steve Alexander)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit patroon door de Ruimtebroeders van Mars werd gemaakt.)

 

Ox Drove, Bowerchalke (Wiltshire), in een tarweakker, op 8 augustus 2015 gemeld. De formatie was 61 meter in doorsnede. (© Steve Alexander)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat deze formatie door de Ruimtebroeders van Mars werd gemaakt.)

In december 2014 zag A.dB uit München een appel met een kruis erop. Een foto van een soortgelijk teken in Share International oktober 2004 bewoog hem ertoe deze foto in te zenden.
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het een teken is, gemanifesteerd door de Meester Jezus.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.