Tekenen van de tijd – november 2015

Lichtverschijnselen wereldwijd


Dit kruis van licht werd in 1995 in een vensterruit in de Greenwood Community Church te Elk (Californië, VS) ontdekt door Share International-medewerker Charlie Acker, toen hij controleerde of de lichten in de kerk goed werkten. De plaatselijke Transmissie-meditatiegroep houdt de Transmissie-meditaties in deze kerk. Dit kruis van licht was één van drie die in de kerk gevonden werden. Toen ze ontdekt waren, bevestigde Benjamin Creme’s Meester dat de kruisen door Maitreya geënergetiseerd waren. De vensterruiten bevinden zich nog steeds in de kerk – één gevat als deel van een glas-in-loodraam, en een ander gevat in een doos. Tijdens Transmissie-meditatie in de kerk brandt er een licht achter de vensterruiten, waardoor de kruisen van licht zichtbaar zijn.


Mexico-Stad, Mexico
— In de nacht van de bloedmaan, 27 september 2015, toont een fotosequentie een ufo naast de maan. Vivian Taham, uit Brazilië, wier dochter de foto’s nam, vertelde: “Mijn dochter riep me op dat moment en zei: ‘Ik zag een ufo, ik zag een ufo.’ Ik weet niet of ik in buitenaardsen moet geloven. Nooit aan die mogelijkheid gedacht, en ik had nooit zoiets gezien.” Er werden ook andere waarnemingen van ufo’s dicht bij de supermaan gemeld. George Tamaras filmde een ufo dicht bij de maan vanuit Campo Grande (Brazilië), als een heldere witte lichtbol. Een ooggetuige uit Buenos Aires (Argentinië) nam dezelfde nacht verscheidene voorwerpen op, waaronder ufo’s in de vorm van “sigaretten”.
(Bron: ufosightingsdaily.com)0
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig was van Mars.)Reusachtige objecten verschijnen in NASA-beelden van de zon

Opnamen door het Zonne- en Heliosferische Observatorium (SOHO) van 16 en 30 september 2015 laten twee reusachtige voorwerpen zien die zich dicht bij de zon ophouden.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat beide voorwerpen ruimtevaartuigen zijn van Mars.
 

Lichtpatronen op een gebouw in Philadelphia (VS), juli 2015. Ingezonden door M.T.

Lichtpatronen in Londen (VK), 22 augustus 2015. Foto ingezonden door F. D.

Lichtpatronen in München (Duitsland), augustus 2015. Foto ingezonden door A.B.

Lichtpatronen gefotografeerd in Toronto (Canada), ingezonden door B.N. in september 2015.

Paus Franciscus geneest baby
“Paus Franciscus genas het hart van onze baby,” zegt Lynn Cassidy uit Phoenix (Arizona, VS). Cassidy’s dochter Ave werd geboren met het syndroom van Down, verscheidene complicaties en het ernstigste, twee gaten in haar hart. Met Pasen 2014 bezocht het gezin Rome om Paus Franciscus op het Sint Pietersplein te zien tijdens de heiligverklaring van Johannes Paulus II en Johannes XXIII. Terwijl de autocolonne naderbij kwam, hield Lynns man de drie maanden oude Ave omhoog.
“De man van de geheime dienst, Johnny, stopte en nam haar over van Scott en hield haar omhoog naar de paus,” vertelde Lynn. “De paus vroeg mijn man: ‘Hoe oud is zij? Hoe heet zij?’ Hij vertelde de Paus dat ze twee gaten in haar hart had. Toen we in mei thuiskwamen, gingen we naar de cardioloog voor een controle. Eén van de gaten was volledig dicht en één was nog de helft in omvang.” Zo’n 18 maanden later is Ave een gelukkige baby met een gezond hart.
Lynn zei: “Het lijkt alsof het echt de bedoeling was dat het gebeurde. En dit is echt een wonder, dat weet ik zeker.” (Bron: usatoday.com)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de genezing opgeroepen werd door een van de vertegenwoordigers van de Meester Jezus.)

Wondergenezing toegeschreven aan Johannes Paulus II

Johannes Paulus werd in 2014 door paus Franciscus heilig verklaard. Een kleine buste van Johannes Paulus scheidt een “mysterieuze genezende olie” uit. Volgens de eigenaar, Nelly Du Bois uit Liedekerke, een stad ten westen van Brussel (België), begon het beeld ongeveer drie jaren geleden olie te druppelen.
Mevrouw Du Bois is ervan overtuigd dat de olie kan genezen: haar broer werd ongeveer vijf jaar geleden invalide en had het gebruik van een been en voet verloren. Een paar jaar later begon hij de olie te gebruiken en tot verbazing van zijn dokter herwon hij plotseling de mobiliteit van zijn voet. In de afgelopen drie jaren heeft de olie ten minste 200 mensen genezen die naar het huis van Du Bois zijn gekomen om het wonder van Johannes Paulus met eigen ogen te zien. Naast het beeld van Johannes Paulus II staat een beeld van Maria, van het type ‘Rosa Mystica’. Het scheidt eveneens olie uit en soms lijkt het uit de roos die de borst van het beeld tooit, te bloeden. (Bron: Het Laatste Nieuws; hln.be)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de Meester Jezus de genezende olie op het beeld van Johannes Paulus manifesteert. De wonderen gerelateerd aan het beeld van Maria worden gemanifesteerd door de Meester Die Maria was.)


Costa Rica
— Ooggetuigen in Costa Rica zagen op 15 september 2015, de Onafhankelijkheidsdag van het land, een iriserende, veelkleurige wolkenformatie.
Het veelkleurige voorwerp werd boven verscheidene steden waargenomen. Eén ooggetuige zei: “Het is als een teken van God.” Een andere zei: “Het was werkelijk een prachtige glimp van wat ons te wachten staat op de dag dat God terugkomt.” (Bron: abcnews.go.com; You Tube: Jessielou121)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig was van Mars.)


Yucatán, Mexico
—UFO boven de stad Progreso (Yucatán, Mexico), 11 september 2015. Een ooggetuige vertelde dat hij een vreemd licht aan de horizon zag. “Het was een fel blauw licht, dat zich eerst in een rechte lijn verplaatste en daarna zigzagbewegingen maakte. Ik was de eerste die het vanuit het strand, nabij Yucalpetén, zag. Ik belde mijn familie omdat ik het gevoel had dat het geen gewoon licht was, waar wij even later achter kwamen. Het begon snellere bewegingen te maken totdat het na twee minuten helemaal verdween.”
(Bron: ufosightings daily.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig was van Mars.)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.