Tekenen van de tijd – mei 2011

UFO’s matigen aardbeving in Tokio

Een verblindend blauw licht bij Tokio was het resultaat van de activiteit van een ruimteschip om de energie van de aardbeving te neutraliseren.

Een video die werd gemaakt op 7 april 2011, op het moment van een aardbeving nabij Tokio met een kracht van 7,5 op de schaal van Richter, laat een verblindend blauw licht aan de horizon zien. Nieuwszenders over de hele wereld berichtten dat het licht mogelijk een verschijnsel is dat, naar wordt aangenomen, voorkomt als gevolg van intense elektromagnetische activiteit bij de beweging van aardschollen.
Volgens de informatie van Benjamin Creme’s Meester was het licht het gevolg van ruimtevaartuigen van Mars die de energie van de aardbeving neutraliseren door haar te laten ‘imploderen’. Deze activiteit voorkwam een rampzalige uitwerking van de aardbeving op de stad Tokio met een bevolking van 13 miljoen.
Deze techniek is kennelijk in een ontwikkelingsfase en was nog niet eerder gebruikt bij het aanpakken van een aardbeving van zo’n omvang. Het resultaat werd erg succesvol bevonden en belooft veel voor toekomstige noodgevallen.

Waarneming bij daglicht van UFO boven Tempelberg
Een video die op 28 maart 2011 op YouTube werd geplaatst, laat een ufo zien die bij daglicht boven de Tempelberg in Jeruzalem (Israël) zweeft. Het voorwerp straalt plotseling heel helder licht uit en schiet snel de lucht in. (Bron: YouTube: Livefreerevolution)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een authentieke waarneming van een ruimtevaartuig is. Zie ook Maitreya’s ‘ster’ boven de Tempelberg op 28 januari 2011 bij nacht gefilmd, SI maart 2011.)


UFO-vloot boven Fukushima
Een video op YouTube, op 26 maart 2011 gefilmd, toont een vloot ufo’s boven Fukushima (Japan). (Bron: YouTube: BigSlivs7)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat deze ufo’s ruimtevaartuigen zijn die de lucht boven en de zee rondom de getroffen kerncentrale inspecteren.)


Op 13 en 14 maart 2011 werd Maitreya’s ‘ster’ gefilmd boven Dunedin (Nieuw-Zeeland). (Bron: YouTube: stillwater027)

Op 19 februari 2011 werd Maitreya’s ‘ster’ boven Samnanger (Noorwegen) gefilmd door T.W.

Groot-Brittannië geeft meer UFO-dossiers vrij
Op 3 maart 2011 werden door Het Nationaal Archief in het VK meer dan 8500 bladzijden met waarnemingen en verslagen van ufo’s vrijgegeven. Deze partij ufo-dossiers (35 in totaal) beslaat de periode 2000-2005 en is de grootste die openbaar wordt gemaakt, als laatste in een reeks van reacties op verzoeken. Deze dossiers zijn één maand gratis beschikbaar om gedownload te worden. Vóór de Wet op Vrijheid van Informatie (FOI) nam de vrijgave van informatie 30 jaar of meer in beslag. De archieven laten zien hoe in de laatste paar decennia ufo’s een mondiale kwestie zijn geworden, op het hoogste niveau door regeringen over de hele wereld besproken, waaronder de Verenigde Naties, de Amerikaanse geheime dienst (CIA) en het Britse Hogerhuis. De laatste dossiers documenteren honderden waarnemingen van ufo’s op radar, evenals burger- en militaire verslagen van “kegelvormige” voorwerpen en ongewone lichtflitsen aan de hemel. “De meeste ufo-waarnemingen hadden conventionele verklaringen, maar een klein percentage bleef onverklaard,” vertelde Nick Pope, toenmalig ufo-onderzoeker voor de Britse regering. “Hieronder zijn gevallen van ufo’s die gezien werden door politiebeambten, achtervolgd werden door piloten en getraceerd op radar.”
Tot op de dag van vandaag zijn geen documenten vrijgegeven die verband houden met het bekendste ufo-voorval, namelijk dat in Rendlesham Forest in december 1980, toen tientallen personeelsleden van de Amerikaanse Luchtmacht die op een luchtmachtbasis in Suffolk gestationeerd waren, meldden dat ze in een nabijgelegen bos ongewone lichten zagen. Een patrouille vond sporen op de grond en schade aan de begroeiing. Dossiers van de Britse regering over dit incident zijn vernietigd, ook al zijn volgens een samenvatting van de onlangs vrijgegeven documenten “andere dossiers uit de jaren eromheen bewaard gebleven.” “Ambtenaren van het ministerie van Defensie (MvD) waarschuwden dat als deze, wat zij noemden, ‘duidelijke afwijking in de verslaggeving’ openbaar werd gemaakt, het uitgelegd zou kunnen worden als moedwillige poging om de verslagen van dit incident te vernietigen.’”
De onlangs vrijgegeven documenten onthulden eveneens dat de CIA in een document het gebruik van ufo-verslagen voor “psychologische oorlogvoering” onderzocht; en dat een strikt vertrouwelijk rapport (alleen voor Britse ogen) van het Britse MvD uit 2000 concludeerde dat ufo’s geen bedreiging vormden voor het VK en dat de geheime dienst haar onderzoekingen kon beëindigen. (Bronnen: nationalarchives.gov.uk; thestar. com, Canada; allgov.com; ABCNews.com)

Deze foto werd in december 2010 genomen op een kinderconcert in Tokio en toont een lichtzegening van Maitreya. Ingezonden door H.I.

IJs vormt zich tot Maria-beeld
Op 31 januari 2011 verscheen buiten naast een opslagbedrijf in Michigan [VS] een beeld van ijs in de vorm van de Madonna. Het ijs nam vorm aan, terwijl water uit een kraan druppelde buiten naast het bedrijf Simply Self Storage in Dearborn Heights, Michigan. Een van de werknemers, Jennifer Bloomer, vertelde dat een klant haar op het beeld wees. “Een wondertje openbaarde zich vandaag op het werk,” zei ze. “Ik kon het gewoon niet geloven.” Het ijs wordt in een vrieskast van het bedrijf bewaard. (Bron: www.wxyz.com, aolnews.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een wonder was dat door Maitreya werd gemanifesteerd.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.