Lezers schrijven – mei 2011

Digitale magie
Ik heb een programma voor bestandsuitwisseling dat op 9 december 2010 op mijn computer werd geïnstalleerd. Ik kan daarmee gemakkelijk grote bestanden zoals foto’s naar een andere computer overzetten. Ik kan dat alleen doen naar de computer van mijn man en van de vriendin die me erover vertelde. De vriendin, een medegroepslid van Share, kan alleen maar bestanden ophalen uit een gedeelde map die we hebben ingesteld.
Vandaag, 3 februari 2011, opende ik het programma en vond een foto van een beeld van Maitreya (zie foto). Het lijkt op een bekend beeld in Japan, maar met een ketting en andere kleine verschillen in details.
Deze beeltenis stond niet bij mijn vriendin in de map die we delen, maar in een nieuwe map die ik een dag of twee tevoren had aangemaakt, dus het is onmogelijk dat mijn vriendin de foto erin had gezet. Niettemin belde ik haar op om er achter te komen of zij de foto daar had geplaatst, maar dat was niet het geval.
Mijn man en dochter gebruiken het programma helemaal  niet, maar ik vroeg het mijn man evengoed; ook hij had de foto er niet in gezet. Ik keek wanneer de foto gemaakt was en dat was op 9 december 2010, maar hij verscheen pas vandaag in mijn map.
Aangezien mijn vriendin en ik de enige mensen zijn voor wie het technisch gezien mogelijk was om de foto daar geplaatst te hebben en geen van ons het heeft gedaan, vraag ik nederig of Maitreya of een Meester het wellicht gedaan heeft? Ik worstel de laatste tijd een beetje in mijn leven. Ik kan het niet echt goed aan en mijn geloof wankelt een beetje. Ik gebruikte onlangs stilletjes Maitreya’s ‘hand’ om hulp te vragen en een teken. Ik heb ook innerlijk mijn geliefde oom en peetvader van vaderskant, die kortgeleden is overgegaan, om een of ander teken gevraagd. Ik vroeg me af of dit misschien een antwoord zou kunnen zijn op een van deze verzoeken?
Als het een teken van ‘boven’ is, is het echt een geschenk vol liefde en ik voel me intens deemoedig.
Naam bij de redactie bekend, New York (VS).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de foto, als een teken, daar werd geplaatst door de Meester Jezus.

Positieve reactie
Toen ik direct na het afspelen van Benjamin Creme’s videolezing, op 26 maart 2011 in Parijs, de zaal uitliep, riep een lange, sterke man van middelbare leeftijd, in donkere kleding, die op de achterste rij zat, met een krachtige en energieke stem naar me dat de video fantastisch, buitengewoon was; dat hij alles bevatte, dat alles gezegd was.
Toen vroeg hij of ik er al vanaf wist. Ik antwoordde dat deze video op de website van Share International stond. Hij zei dat hij geen Internet had. Ik heb hem tijdens het tweede deel van het programma niet meer gezien.
Wie was deze zeer enthousiaste en stimulerende toehoorder?
R.M., Artas (Frankrijk).
Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de man Maitreya was.

Gered gezin
Mijn neef en zijn gezin wonen in Minami-Sanriku-cho, een van de gebieden die door de tsunami van 11 maart 2011 het zwaarst getroffen zijn. De zoon van mijn neef, uit groep drie van de plaatselijke basisschool, liep naar huis toen de ramp gebeurde. Plotseling rende een vreemde vrouw naar hem toe en zei hem dwingend terug naar school te gaan en daar zo snel mogelijk naar binnen te gaan. Zonder te weten waarom volgde hij haar woorden op en werd gered. Zijn vader was toen op zee onder water, maar op de een of andere manier was het goed met hem — ik kon dat niet goed opmaken uit het stamelende verhaal van mijn moeder. Hoe dan ook, zijn hele gezin werd gered. Ik was aan het werk op een kantoor in een torenflat in Tokio toen de aardbeving toesloeg. Angst voor het beven, het bevel van de firma aan alle werknemers om naar huis te gaan, zorg over mijn neef en zijn gezin, angst voor kernreactoren en het nieuws over het afsluiten van de elektriciteit voor bepaalde uren, zelfs in Tokio – het een volgde het ander en ik was in paniek en in de war. Temidden van deze chaos zag ik een stuk papier op het openbare mededelingenbord voor mijn flat. Het was een tekening van een monnik met twee raadgevingen erbij: “Blijf kalm” en “Vergeet niet te bidden”.
Eerst dacht ik dat een of andere monnik het in deze noodsituatie overal in de buurt opgehangen moest hebben om de mensen te helpen kalm te blijven. Maar ik vond er geen een op andere mededelingenborden.
Mag ik u vragen of 1) mijn neef en zijn gezin beschermd werden door Meesters; 2) de vrouw die tegen de zoon van mijn neef zei dat hij terug naar school moest gaan een bijzonder persoon was; 3) de tekening op het mededelingenbord door een bijzondere persoon voor mij werd getekend?
H.A., Tokio (Japan).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt 1) Ja. 2) De ‘vrouw’ was Maitreya. De vader werd ook door Maitreya gered. 3) Het werd getekend en daar geplaatst door Maitreya.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.