Tekenen van de tijd – december 2015

Lichtverschijnselen wereldwijd

Een opname van 14 augustus 2015 door het Zonne- en Heliosferische Observatorium van NASA toont een reusachtig libelvormig voorwerp dicht bij de zon. (Bron: sohowww.nascom.nasagov; youtube:Streetcap1)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp in de vorm van een “vuurvlieg” een ruimtevaartuig is.) Op 9 november 2015 werd door de camera’s van het NASA Zonne-observatorium een reusachtig ruimtevaartuig dicht bij de zon gefotografeerd.
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat dit ruimtevaartuig een coöperatief project is waarbij een aantal planeten van ons zonnestelsel betrokken was.)


Kamchatka schiereiland, Rusland
— Vladimir Voychuk fotografeerde op 14 augustus 2015 ufo-vormige wolken boven de vulkanen van Kamchatka, oost-Rusland. (Bron: weather.com)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat deze ‘wolk’ een moederschip was van Mars.)


Andenes, Noorwegen
— Foto van het Noorderlicht op 20 januari 2010, genomen door Per-Arne Mikalsen, laat een ufo aan de nachtelijke hemel zien.
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ufo een ruimtevaartuig is dat zijn gebruikelijke basis ondergronds in Noorwegen heeft.)Kaapstad, Zuid-Afrika — De Huffington Post publiceerde op haar website talrijke foto’s van op wolken lijkende ufo’s boven Kaapstad, die op zondag 8 november 2015 genomen werden. Het commentaar luidde: “Het leek op de openingscene van een kaskrakerfilm waarin een vloot ‘ufo´s’ in de zomer op zondag boven Kaapstad (Zuid-Afrika) zweven.”
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de ufo-‘wolken’ ruimtevaartuigen van verscheidene planeten zijn. Het is opnieuw een voorbeeld van de gecoördineerde inspanningen van verschillende planeten.)


V. 1) Is het flitsende licht dat op 15 oktober 2015 boven Medjurgorje (Bosnië en Herzegovina) werd gezien een ruimtevaartuig? 2) Zo ja, waar komt het vandaan? 3) Het lijkt heel groot te zijn, is dat ook zo? 4) Wat is zijn doel – heeft het te maken met Maria die in Medjurgorje verscheen? 5) Is het kleinere voorwerp dat rondom het grotere heen en weer schiet en voortdurend licht flitst ook een soort ruimtevaartuig? 6) Is het een verkenningsvaartuig?
Antwoorden van Benjamin Creme en zijn Meester: 1) Ja. 2) Venus. 3) Ja, het is zeer groot. 4) Het houdt geen verband met Maria. Het doel ervan is aandacht te vestigen op de Ruimtebroeders en hun krachten. Ze laten zien dat ze wonderen kunnen verrichten. Mensen kunnen zich erover verwonderen zonder angstig te zijn. Ze laten ons weten: “Vergeet niet dat we er zijn!” Iets als dit, zo specifiek, is om aandacht te vestigen op een bepaald probleem – de benarde toestand van de arme mensen, in de klem en in gevaar, de migranten die een toevluchtsoord, een veilige doorgang zoeken; zulke tekenen houden verband met een bepaald doel. 5) Ja. 6) Nee. Beide voorwerpen zijn enorm. De grootste heeft de omvang van vijf voetbalvelden.


Seattle, Washington, VS
— Foto op 26 oktober 2015, genomen in Seattle door beroepsfotograaf Linda Hurst, laat een beeld in de wolken zien dat op een oog lijkt.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het oog in de lucht door de Ruimtebroeders werd gemanifesteerd.)


Wonderbaarlijk beeld in Maleisië
Een Mariabeeld in een Maleisische kerkgrot is langer geworden en men zag dat het, naast andere wonderbaarlijke verschijnselen, glimlachte en tranen plengde. Het beeld in de H. Thomas More-kerk in de stad Subang Jaya trok in oktober 2015 de aandacht van het publiek, nadat een videofilm op internet een parochiaan liet zien die de congregatie vertelde over de wonderbaarlijke gebeurtenissen die hij gezien had.
Volgens nieuwsberichten had de kerk speciaal voor het beeld van de Maagd Maria een grot laten bouwen. Maar sommigen van de parochianen dachten dat het te klein was voor de grot, daarom werd het beeld in een doos geplaatst. Toen de parochiepriester het beeld uit de doos haalde voor een openbare zegeningsceremonie zag hij dat het beeld van gips veranderd was in porselein en acht centimeter langer was geworden.
In de videoclip vertelde de parochiaan die bij de ceremonie aanwezig was, over het beeld: “De ogen bewogen zich zeer langzaam, wij allen waren er en zagen het. De priester zei: ‘Kijk naar haar, ze kijkt ons aan. Ze was vol leven, ze had veel tranen in haar ogen.’ Toen we ‘Ave Maria’ gingen zingen, begon ze te glimlachen en bewogen haar lippen.”
“Het heeft ons allen geraakt,” vertelde de parochiaan. “De priester vertelde ons dat hij in feite met haar gesproken had. Ze wil vaker komen. Ze vertelde de priester ook dat ze wil dat wij allen tot haar bidden.” (Bron: freemalaysiatoday.com; the star.com.my; themalaymailonline.com)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat dit wonder werd gemanifesteerd door de Meester Jezus.) 


Deze foto, genomen op zaterdag 3 oktober 2015 buiten het ziekenhuis van Artsen zonder Grenzen in de noord-Afghaanse stad Kunduz, toont het gebouw dat na verscheidene explosies door vlammen verzwolgen wordt. Over de lichtbundels op de foto heeft Benjamin Creme’s Meester bevestigd dat het een lichtzegening is van de Meester Jezus.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.