Tekenen van de tijd – jan./feb. 2016

Eendrachtig demonstreren

Geachte redactie,

Op zondag 29 november 2015 troffen groepsleden van Share International uit het zuiden van Engeland elkaar in Londen om zich bij de demonstratie tegen klimaatverandering aan te sluiten waar naar schatting 50.000 mensen aan deelnamen. Mensen van alle rangen en standen en leeftijden waren er vertegenwoordigd, met enkele in zeedierenkostuums en een aantal karakters van de musical The Lion King. De toespraken werden gevolgd door liedjes van inheemse bevolking uit het poolgebied van Scandinavië, die in hun kleurrijke inheemse kleding ook aan de kop van de demonstratie liepen.

Maitreya in de gedaante van een Indiase heilige man bij de Klimaatmars in Londen, 29 november 2015

Na afloop liepen we terug naar Parliament Square buiten het Westminsterpaleis, waar ik een gezette Indiase heilige man zag, gekleed in zilver- en goudkleurige ceremoniële gewaden. Hij bewoog zich tussen de mensen terwijl hij met sommige sprak. Ik vroeg me af wie hij was en verliet ons groepje en liep naar hem toe. Ik vroeg: “Heeft u een boodschap voor ons?” Hij antwoordde: “Boodschap? Ik heb geen enkele boodschap. Ik ben, ik ben alleen maar. We zijn allemaal onderling verbonden, allen tezamen eendrachtig. We zijn leven! We zijn liefde!” Toen draaide hij zich om om met iemand anders te praten. Ik liep naar de groep terug en een collega vroeg zich af of het mogelijk was een foto van hem te nemen, dus liepen we samen terug en hij gaf zijn toestemming. Zij vroeg de heilige man waar hij woonde en hij antwoordde dat hij in ieders hart woont. Ze vroeg hem ook waarom hij een ketting van 13-en droeg. Hij antwoordde dat het een symbool was dat in allerlei vormen verschijnt; in het OM, het christelijke kruis omvat 13, waarbij de onderste, langere arm één is plus de drie bovenste armen. Het kan in mandala’s gezien worden en overal in de Natuur; het is een universeel getal.
Kunt u uw Meester vragen of dit een bijzondere persoon was? Is er aan de onderkant van de foto een zegening te zien?
S.P., Ashurst Wood, West Sussex, VK.
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat de ‘Indiase heilige man’ Maitreya was en dat het licht op de foto een zegening is.)

Tekenen aan de hemel

Volgens een bericht op World Net Daily zijn er in verschillende delen van de VS op foto’s van de lucht engelen en kruisen verschenen. “Laat God Zichzelf in de lucht zien?” vraagt het dagblad Christian Today zich af.
Op 13 januari bracht fotograaf Amy Langsley in Koloa (Kauai, Hawaï) haar auto tot stilstand. “Op weg naar mijn werk was de zonsopgang zo mooi dat ik aan de kant van de weg stopte en een foto nam,” vertelt ze. “De vorm is alleen op de foto te zien. Het leek op een normale, enorme roze zon [toen ik de foto nam]!” vertelde ze. Ze dacht dat het een “volledige lichtvlek in de cameralens was. Het was ongelooflijk helder, vermengd met de zuidelijke winden die ‘vog’, vulkanische nevel van een grote vulkaan op het eiland, over Hawaï blazen.”

Mechaele Loraff in Buchanan (Michigan) stopte op 13 januari 2016 haar wagen om een ongewoon mooie zonsopgang te fotograferen. “Ik zag [het kruis] pas nadat ik de foto had genomen,” zei ze. “Ik was gefocust op de zonsopgang en de lichtbundel die recht omhoogging!… Ik heb nooit eerder een lichtkolom gezien en de wolk die het licht ervan weerspiegelt en het op een kruis laat lijken, maakte het zelfs nog mooier voor mij!” De volgende dag deed NBC’s Nightly News verslag van de gebeurtenis.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de beeltenissen in de foto’s gemanifesteerd werden door de Meester Jezus.)

Op Eerste Kerstdag 2015 werd door het Zonne- en Heliosferische Observatorium (SOHO) van NASA een gevleugeld voorwerp bij de zon gefotografeerd.
(Bronnen: sohowww.nascom.nasa.gov; YouTube: Streetcap1)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een reusachtige Deva was.)

Op 30 oktober 2015 verscheen er boven Sebastopol (Krim, Oekraïne) een heldere witte kruisvorm. Velen waren getuige van de gebeurtenis en geloofden dat het een teken van vrede was in een gebied dat veel onrust heeft gezien. (Bron: ufosightings daily.com) (Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een teken was dat door Maitreya gemanifesteerd werd.)

Op 11 november 2015 verscheen er plotseling een lichtpatroon in de vorm van een UFO in de keuken van A. en W.A. in Mannheim (Duitsland). “Hij verscheen om 9 uur ’s morgens en had een behoorlijk intense uitstraling.”
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de lichtvorm werd gemanifesteerd door de Meester Jezus.)

 

Santiago, Chili – Op 15 december 2015 werden twee groepen UFO’s met pulserende lichten gefilmd. Boven: vier stationaire ufo’s bij elkaar, voor ze één voor één uit het zicht verdwenen. Onder: Een grote groep pulserende ufo’s die zich ten opzichte van elkaar snel voortbewegen. (YouTube: Ovnis vs Ufos)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de voorwerpen ruimtevaartuigen van Mars waren.)

 

Een beeltenis van Maria op een raam in de Katholieke Transfiguratiekerk in Mariëtta (Georgia, VS). Ze verscheen op 12 december 2015, het Feest van Onze Vrouwe van Guadeloupe. Een parochiaan was in de kerk toen de beeltenis verscheen. Hij schreef: “We begonnen te bidden en zongen liederen voor Onze Vrouwe van Gualdaloupe en voelden onmiddellijk vrede en roken de geur van rozen! Iemand zag een zeer heldere zonnestraal en voor onze ogen verscheen haar beeltenis in het raam.” (Bron: cbsnews.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een wonder is, gemanifesteerd door de Meester die Maria was.)

Het verschijnsel van lichtpatronen door weerkaatst zonlicht, dat over de gehele wereld wordt waargenomen, werd gemanifesteerd door de Ruimtebroeders in samenwerking met Maitreya.
Foto: M. M., Tokio (Japan) 22 december 2015, niet ver van het Kojimachi Transmissie-meditatiegebouw.

Deze foto, die enige jaren geleden werd genomen tijdens een gebedsworkshop en ingezonden door B.P., Maribor (Slovenië), laat een lichtzegening van de Meester Jezus zien.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.