Vragen en antwoorden – jan./feb. 2016

V. Is Maitreya de afgelopen maanden nog in andere landen op televisie verschenen sinds Hij in China op tv verscheen?
A. Ja, in Japan, Indonesië, Viëtnam, Maleisië en India; het meest recent in India.

V. Werkt Maitreya nog steeds in het Midden-Oosten en Noord-Afrika?
A. Ja.

V. Is de verwachte derde incarnatie van Sai Baba al geboren?
A. Nee.

V. In januari 2016 is er opnieuw sprake van wonderbaarlijke vooruitgang in de onderhandelingen tussen de VS en Iran. Sancties worden opgeheven, de sfeer wordt vriendelijker en er vindt een historische toenadering plaats. 1) Kunt u zeggen of Maitreya hierbij een rol heeft gespeeld? 2) Werkte Maitreya via een afgezant om dit te bereiken? 3) Is Maitreya bekend bij de onderhandelaars aan beide zijden – niet als de Wereldleraar natuurlijk, maar wellicht als scherpzinnig en briljant diplomaat of functionaris?
A. 1) Ja. 2) Ja. 3) Ja.

V. Op vrijdag 23 oktober 2015 lag orkaan Patricia op koers naar de Mexicaanse steden Puerto Vallarta en Manzanillo aan de kust van de Stille Oceaan. Meteorologen noemden de orkaan de meest meedogenloze storm op het westelijk halfrond ooit en registreerden windsnelheden van 320 km per uur. Dorpen en steden langs de hele kust bereidden zich voor op het ergste, maar toen de storm aan land kwam, nam de wind enorm af en volgde de storm onverwacht een andere koers – het ‘oog’ passeerde op miraculeuze wijze tussen Puerto Vallarta en Manzanillo, waarmee beide steden de aanzienlijke schade bespaard bleef die zou zijn opgetreden als ze direct de volle laag hadden gekregen. Zaterdagochtend was de orkaan vrijwel opgelost, minder dan 12 uur nadat hij aan land was gekomen. Uiteindelijk verdween orkaan Patricia even plotseling als ze gekomen was en waren er geen onmiddellijke berichten over dodelijke slachtoffers of grote schade aan de infrastructuur. Speelde Maitreya, als bemiddelaar van Goddelijke Interventie, een rol bij het omleiden van de koers van orkaan Patricia, de afname van de stormkracht en de uiteindelijke vermindering van de kracht ervan?
A. Ja.

V. Wat bedoelt u precies met economische ineenstorting? Hebben we het dan over een zodanig ernstige situatie dat we helemaal geen geld meer kunnen opnemen van onze bankrekening? Of alleen geen grote bedragen? Mensen die een paar duizend pond op de bank hebben staan, zullen dat toch wel kunnen opnemen? Of raadt u aan om al ons geld van de bank te halen?
A. Een economische ineenstorting verwijst gewoonlijk naar banken en andere grote ondernemingen, niet naar particulieren.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.