Tekenen van de tijd – maart 2016

“De bundeling van de Krachten van Licht”
Op 12 januari 2016 werd een enorm voorwerp gefotografeerd door het Zonne- en Heliosfeerobservatorium van NASA (SOHO). (Bron: sohowww.nascom.nasa.gov)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een reusachtig ruimtevaartuig van Jupiter was.)

Newark, Ohio, VS — UFO van oranje licht, op 20 oktober 2015 boven Newark gezien. (Bron: ufosightingsdaily.com)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ufo een ruimteschip van Mars was.)

In 2015 stuurde A.C. deze foto in van lichtpatronen op een gebouw in Leeds (VK). Dit verschijnsel dat over de hele wereld te zien is, wordt gemanifesteerd door de Ruimtebroeders, in samenwerking met Maitreya.

Salto,Uruguay — Een foto die half januari 2016 op het platteland nabij Salto werd genomen, toont een UFO bij daglicht. (Bron: ufosightingsdaily.com)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ufo een ruimtevaartuig was van Jupiter.)

Clancy, Montana, VS — Een gepensioneerd arts meent dat hij bewijs heeft verkregen van UFO’s nadat camera’s die hij bij zijn huis had geïnstalleerd twee voorwerpen hadden gefotografeerd die op 4 november 2015 door de lucht vlogen. Richard O’Connor installeerde ongeveer twee jaar geleden twee camera’s met bewegingssensoren en richtte die op de lucht. Dit is de eerste keer dat de camera’s foto’s van voorwerpen hebben genomen waarvan hij denkt dat het ufo’s zouden kunnen zijn. De foto’s lijken volgens O’Connor “een lichtbron te tonen. Volgens mij zal zelfs een doorgewinterde scepticus zeggen ‘Wauw, zo verwacht ik dat een ufo eruit ziet.’” (Bron: ufosightingsdaily.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat deze ufo’s ruimtevaartuigen waren van Jupiter.)

Wonderbaarlijke voorwerpen in een Maleisisch huis
Een schilderij en een beeld van Jezus, evenals een beeld van Maria en een doornenkroon in een huis nabij Kuala Lumpur (Maleisië) vertonen al meer dan twee jaar wonderbaarlijke eigenschappen. De wonderen in het huis van Anna Maria Pereira begonnen in september 2013 toen een manshoog schilderij van Jezus olie begon af te scheiden uit de handen, voeten en het hart. Het schilderij produceerde in de afgelopen twee jaren vanaf Aswoensdag tot Pasen eveneens bloedsporen.
Een Mariabeeld dat Pareira acht jaar geleden gekocht had, begon in oktober 2013 olie uit de ogen af te scheiden. In de afgelopen maanden heeft het beeld honing afgescheiden, veelal uit de ogen en af en toe uit het hoofd.
Een doornenkroon die de familie Pereira op een pelgrimstocht naar Jeruzalem had gekocht, begon in oktober 2013 olie te produceren. Sinds de vastentijd van 2014 heeft de kroon een mengsel van olie en bloed afgegeven.
Een vierde wonder betreft een bronzen beeld van Jezus dat olie en bloed uit het hart afscheidt.
Pareira zegt dat de veelvoudige wonderen in de afgelopen twee jaren duizenden bezoekers naar haar huis heeft getrokken, ondanks dat er tot november 2015 geen publiciteit aan de verschijnselen gegeven was.
Pastoor Albert Leon, een katholieke priester uit India, bezocht het huis en zag de wonderen. Hij zei dat de Maagd Maria, die samen met Jezus in de katholieke kerk vereerd wordt, een symbool van genade en liefde is. Hij voegde eraan toe dat dit wonder kenmerkend is voor een eventuele “verschijning” waarbij mensen een goddelijke boodschap ontvangen. (Bron: themalaymailonline.com)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat deze wonderen gemanifesteerd worden door de Meester Jezus en de Meester die Maria was.)

Foto, op 22 maart 2015 in Regensburg (Duitsland) door T.W. genomen, van J.A., W. N. en W.A. net voor hun gesprek via internet met Zwitserse groepsleden. W.A. schrijft: “Het laat een zeer interessante lichtstraal zien die van de lamp naast ons straalt. Gezien de bijzondere gelegenheid, de fantastische energieën en vreugde die wij allemaal ervoeren, vroegen we ons af of deze foto misschien een lichtzegening laat zien?”
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de lichtstraal een zegening was van de Meester Jezus.)

Geachte redactie,
Begin februari 2016 had ik een vreemde ervaring. Bij het bakken van een brood strooide ik een handvol meel op de tafel en dat nam onmiddellijk de vorm van een volmaakt hart aan. Was de Meester Jezus betrokken bij mijn bakken?
G.P., Londen (VK).
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een teken is gecreëerd door een woordvoerder van de Meester Jezus.)

Foto genomen op 20 mei 2015 bij de rivier Köprüòay (het oude Eurymedon) in Turkije, ingezonden door P.S. (Berlijn, Duitsland). Zij schrijft: “Wij hadden het er even tevoren over gehad hoe geweldig het zou zijn als we de etherische deva’s en elementalen konden zien.”
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het licht een zegening is van de Meester Jezus.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.